Σελίδα 5 από 18 ΠρώτοΠρώτο 1234567891015 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 256

Θέμα: γιορτινο μπλοκο...

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από LogOutGoRide Προβολή μηνύματος
    κάποτε άκουγα όλα αυτά τα άσχημα για αυτούς και με πείραζε και προσπαθούσα να τους "υπερασπιστώ". "έλα μωρέ, εργαζόμενοι είναι και αυτοί και έχουν τα δικά τους". Μετά τους γνώρισα. Είναι άξεστοι, καράβλαχοι του κερατά και το κακό είναι πως οι νεώτεροι σε ηλικία είναι χειρότεροι απο τους παλιούς. Κακομαθημένα παλιόπαιδα, επιθεωρητές Κλουζώ.
    Στα @@ μου που πίνουν καφέ και που τρώνε.
    Καλή χρονιά
    Αξεστοι, καραβλαχοι κτλ κτλ υπαρχουν σε ολα τα επαγγελματα .....
    Μην τα ισοπεδωνεις ολα.
    Α, και οι νεωτεροι ειναι καλυτεροι απο τους παλιους.

Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alex14 Προβολή μηνύματος
    Αξεστοι, καραβλαχοι κτλ κτλ υπαρχουν σε ολα τα επαγγελματα .....
    Μην τα ισοπεδωνεις ολα.
    Α, και οι νεωτεροι ειναι καλυτεροι απο τους παλιους.

Εχουμε μια ταση να τα κανουμε ολα ισιωμα,παρα του οτι στους περισσοτερους αρεσουνε τα στροφιλικια.

Banned
    Και αυτο σηκωνει κουβεντα(παλιοι vs νεοι)αλλα αστο για του χρονου...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Εγω παντως δεν θα πεσω στην παγιδα να κρινω το καθε "οργανο" συμφωνα με το δικο μου συστημα αξιων γιατι το επιχειρημα
    "αφου στο τελος σε μας θα ερθεις να σε βοηθησουμε" ειναι αχτυπητο και τα γαμαει ολα ναουμ, - αν και εν μερει δικαιολογημενο και το κατανοω απο την πλευρα τους - .

Εγω λοιπον τα παληκαρια θα τα κρινω συμφωνα με το δικο τους συστημα αξιων που λενε οτι εχουν -οπως και ολους τους ανθρωπους ανεξαρτητου ιδιοτητας και επαγγελματος- για να δουμε αν η ευγενεια η καλωσυνη
    και η ανιδιοτελεια τους και εν γενει η οποια ηθικη τους, θα τους κανει να τα βροντηξουνε -αντρικεια και οχι να κανουν τους μαλακες- οταν θα λαβουν διαταγας να κανουν κατι που αντιτιθεται σε αυτο το συστημα αξιων τους.
    Καλα κρασια.

Υπο αυτη την αποψη ολοι υποκριτες ειμαστε στην τελικη και πουταναρες γιατι ετσι ειναι η φαση που ζουμε αλλα οχι να κανουμε και τους μαλακες η ακομα χειροτερο τους αθωους.
    Καλη χρονια (λεμε τωρα) .
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    35 χρόνια στους δρόμους, μόνο μιά φορά έτυχα άσχημης μεταχείρησης.............
    Από ένα ΓΙΔΙ..... Τις υπόλοιπες 20-30-40 φορές, ήταν πάντα τυπικότατοι, είτε ήταν
    τρχονόμοι είτε ασφάλεια ή ΕΚΑΜ. Και υπ' όψιν, ότι κυκλοφόραγα σχεδόν πάντα,
    προκλητικά οχήματα.......αλλά νόμιμα τα πάντα......

Τώρα που παντρεύτηκα, νοικοκυρεύτηκα, έγινα μπαμπάς δεν με σταματάνε καν.......
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Banned
    Αυτο και τελος για φετος
    Στον ορκο μας ορκιζεσαι στο συνταγμα και εναντια σε καθε εχθρο εσωτερικο και εξωτερικο
    Ο νοων νοειτω...
    Καλη χρονια

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bulmont Προβολή μηνύματος
    35 χρόνια στους δρόμους, μόνο μιά φορά έτυχα άσχημης μεταχείρησης.............
    Από ένα ΓΙΔΙ..... Τις υπόλοιπες 20-30-40 φορές, ήταν πάντα τυπικότατοι, είτε ήταν
    τρχονόμοι είτε ασφάλεια ή ΕΚΑΜ. Και υπ' όψιν, ότι κυκλοφόραγα σχεδόν πάντα,
    προκλητικά οχήματα.......αλλά νόμιμα τα πάντα......

Τώρα που παντρεύτηκα, νοικοκυρεύτηκα, έγινα μπαμπάς δεν με σταματάνε καν.......
    Αποκλείεται... μάλλον κανένας μπάτσος θα είσαι κι εσύ...

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Αυτο και τελος για φετος
    Στον ορκο μας ορκιζεσαι στο συνταγμα και εναντια σε καθε εχθρο εσωτερικο και εξωτερικο
    Ο νοων νοειτω...
    Καλη χρονια
    Ορκος μόνο στο σύνταγμα θα ήταν αρκετός..
    Γιατί τους "ἑχθρούς" καμιά φορά τους ορίζουμε αυθαίρετα.
    Τες-πα
    Σκατοδουλειά είναι αλλά κάποιος πρέπει να την κάνει.
    Πολλά χρόνια στο κουρμπέτι κι εγώ , ποτέ δεν είχα πρόβλημα , ούτε καν συμπεριφοράς..
    Τους τροχαίους ειδικά έχω λόγους να τους συμπαθώ , όσες φορές τους χρειάστηκα με βοήθησαν , χώρια τις συνθήκες που δουλεύουν..
    Μια φορά πριν χρόνια στο δρόμο του Μεσολογγίου με σταμάτησαν..
    -Αδελφέ κανα τσιγάρο σου περισσεύει ?
    -Τρις ώρες είμαστε στημένοι στο κρύο γιατί θα περάσει η @#@#$@ και ξεμείναμε..

Eαν οι μπατσοι ηξεραν τι εστι συνταγμα, θα εγραφαν στα παπαρια τους τις εντολες καθε χαίβανιου. Αρα μονο σε εντολες ξερουν να ορκιζονται.

ps. Σαφως δεν παει για ολους, αλλα σε ενα ποσοστο εξ' αυτων.
    Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss

Παλαιό μέλος
    Βέβαια τα χρήματα που έχω πληρώσει σε πρόστιμα (όχι άδικα) θα έφταναν για την αγορά μιας "μικρής πολυκατοικίας"
    Κι αυτό καλό ήταν... Για σκέψου τι φορολογία θα είχα σήμερα..

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από menelaos46 Προβολή μηνύματος

Που με κατάλαβες ρε πστη μου

"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από menelaos46 Προβολή μηνύματος
    Σε διαβεβαιώ, πως ΟΧΙ... οδηγώ κι εγώ 30 τόσα χρόνια μΕχανάκια με έχουν σταματήσει ΠΟΛΛΕΣ φορές μα ΠΟΛΛΕΣ φορές ακόμα και την εποχή που δεν είχα καν διπλωμα, ασφάλεια (τι να την κάνω χωρίς δίπλωμα; ) δεν μου έχουν φερθεί ποτέ άσχημα, ίσα ίσα, οι παραινέσεις τους για το δίπλωμα ήταν που με έκαναν να το βγάλω πριν 24 χρόνια...
    Είναι αυτό που είπε ο shooter, είναι στον άνθρωπο, στον χαρακτήρα του, τίποτα άλλο.
    Τέτοιους βλέπεις παντού, σε όλα τα επαγγέλματα και σε όλους τους χώρους.

Καλή Χρονιά σε όλους, να είμαστε ασφαλείς να επιστρέφουμε κάθε βράδυ αρτιμελείς στα σπίτια μας και στους δικούς μας.
    Όλα τα άλλα είναι για το καφενείο....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gcrook Προβολή μηνύματος
    Εγω παντως δεν θα πεσω στην παγιδα να κρινω το καθε "οργανο" συμφωνα με το δικο μου συστημα αξιων γιατι το επιχειρημα
    "αφου στο τελος σε μας θα ερθεις να σε βοηθησουμε" ειναι αχτυπητο και τα γαμαει ολα ναουμ, - αν και εν μερει δικαιολογημενο και το κατανοω απο την πλευρα τους - .

Εγω λοιπον τα παληκαρια θα τα κρινω συμφωνα με το δικο τους συστημα αξιων που λενε οτι εχουν -οπως και ολους τους ανθρωπους ανεξαρτητου ιδιοτητας και επαγγελματος- για να δουμε αν η ευγενεια η καλωσυνη
    και η ανιδιοτελεια τους και εν γενει η οποια ηθικη τους, θα τους κανει να τα βροντηξουνε -αντρικεια και οχι να κανουν τους μαλακες- οταν θα λαβουν διαταγας να κανουν κατι που αντιτιθεται σε αυτο το συστημα αξιων τους.
    Καλα κρασια.

Υπο αυτη την αποψη ολοι υποκριτες ειμαστε στην τελικη και πουταναρες γιατι ετσι ειναι η φαση που ζουμε αλλα οχι να κανουμε και τους μαλακες η ακομα χειροτερο τους αθωους.
    Καλη χρονια (λεμε τωρα) .
    Ηθικος και ανιδιοτελης δεν σημαινει οτι πρεπει να τα βροντηξεις επειδη κατι παει στραβα
    Ειδικα αν εχεις φσμιλια πισω σου γιατι απο επαναστασεις του καναπε και επαναστατες του πι-σι με φρουδες ελπιδες και λογια μπουχτισαμε

ομμμμμμμμμμμ......

Όπως όλοι(?) καταλαβαίνουμε , μια «δουλειά» που της έχει δοθεί το δικαιωμα να αφαιρεί τα δυο μεγαλύτερα αγαθά του ανθρώπου , την ελευθερία και την ζωή , και να ασκεί την μοναδική «νόμιμη βία» όπου εκείνη κρίνει , δεν είναι ακριβώς άλλη μια «δουλειά» αλλά μια πολύ ισχυρή εξουσία….

Για τον λόγο αυτό , όσοι κατέχουν αυτή την εξουσία θα πρέπει να συμπεριφέρονται τουλάχιστον Α-Ψ-Ο-Γ-Α… οτιδήποτε λιγότερο από το Α-Ψ-Ο-Γ-Α θα είναι κατακριτέο και (θα έπρεπε να είναι και ) παράνομο…
    Με λιγα λόγια ,ολοι άνθρωποι είμαστε αλλά όσοι είναι ανεκπαίδευτοι , καουμπόηδες , ταγάρια , στοκοι , δικαστές ντρεντ , νευρικοι,τσακωμένοι με την γκόμενα-γκομενο κ.λ.π. θα πρέπει να μην έχουν καμία εξουσία επάνω σε άλλους ανθρώπους…

(αν θα πρέπει να υπάρχει εξουσία ανθρώπου σε άνθρωπο είναι μια άλλη κουβέντα που μην την πιάσουμε τώρα)

Να τη πιάσουμε; Μπα, καλά λες, να μη τη πιάσουμε ποτέ λέω εγώ, γιατί εκεί να δεις τι ομορφιές θα γραφτούνε και τι "φίλοι" θα μακώσουνε.

Σελίδα 5 από 18 ΠρώτοΠρώτο 1234567891015 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΤΟ ΜΠΛΟΚΟ!
    από JVR στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 31/08/2006, 08:30
  2. Μπλόκο στο Χίλτον
    από γεροπιτσιρικος στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 12/04/2006, 10:32
  3. Πρωτο μπλοκο με "μαιμου" πινακιδα
    από MIKE_16V στο forum Ιστορίες του δρόμου