πάρε αυτό και τέλος
πάρε αυτό και τέλος
Πω πωω χίλια συγνώμη SHOOTER045 δεν το έκανα επίτηδες...
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους!Εχω κάνει ήδη κάποια τηλεφωνα για να πάω να κοιτάξω κάποιες από τις μηχανές που με προτείνατε!![]()
fmx
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Καλημέρα, για να σε βοηθήσω!!
1. Το ktm 390 που είπες στην αρχή έχει πάνω από 5000euro, οπότε το αφήνουμε.
2. V strom και translap καλές μηχανές, αξιόπιστες αλλά μεγάλα, πολύ ογκώδη και δε νομίζω να σου ταίριαζαν, οπότε στην άκρη κ αυτά!
3. Tenere 660 υπερβολικά άσχημο, νομίζω αντικειμενικά!
4. Μονοκύλινδρα και μεγάλα σε κυβικά για γυναίκα δεν θα σου πρότινα, δλδ KTM 690 και XT 660 θα τα έβγαζα και αυτά εκτός (ίσως όχι το yamaha)
5. KLE 500 άσχημο ειδικά για γυναίκα και ξεπερασμένο, αν είναι να πας σε kawasaki καλύτερα vesrys για μένα
Οπότε έμειναν:
1. Kawasaki versys 650 - μεταχειρισμένο ξεκινάει απο τα 2500euro και μοντέλα του 2008 - Ιαπωνία
2. BMW F 650 GS - νομίζω η καλύτερη επιλογή έχει πολλά κοντά στα 2000euro του 2004 μοντέλο που είναι όμορφο και με ABS, πολύ σημαντικό για αρχάριο μέσα στην πόλη!! - Γερμανία
3. Aprilia Pegaso Strada 650 - και αυτό όμορφο μηχανάκι για μένα και τίμιο - Ιταλία
Νομίζω για αυτά τα τρία είσαι, κοίτα στο www.car.gr για να βρεις κάποιο σε καλή τιμή και πήγαινε με δικό σου μηχανικό να το ελέγξει και διάβασε και κάποιον οδηγό αγοράς μεταχειρισμένου!!! Αυτά!!![]()
GregVog σε ευχαριστω πααααρα πολυ!! ειδα σημερα ενα pegaso trail αλλα δεν με αρεσε και πολυ. αυριο θα παω να κοιταξω την μπεμπα!![]()
επειδη πολυ με εχουν πει οτι ζηταω πολλα δυστυχως, καπως ειπα να κανω μερικες υποχωρησεις..τυπου ER6n (!!!) ωραια μηχανη και μ αρεσει.συστηνεται και σε αρχαριο απο οτι με εχουνε πει. το σκεφτομαι και αυτο γιατι αν δεν βρω κατι που να με ταιριαζει ΠΛΗΡΩΣ προτιμω να παρω κατι περισσοτερο για μεσα στη πολη και για λιγες μετακινησουλες και να αφησω τα χωματα για αργοτερα..
TROOPER σε ευχαριστω και σενα πολυ, αλλα δεν νομιζω να το φτανω αυτο το πραγμα...ετσι με φαινεται τουλαχιστον..
Loukia ενιδαφέρον και το ER6 και μου έδωσες ιδέα για άλλα 2 στην κατηγορία που κοιτάς για προφιλ αρχάριου! Β'εβαια για αυτά που κοιτάς δεν το έχω ψάξει και πολύ, εγω είδα το Aprilia Shiver σε απρο με ABS το ερωτευτικα και το πήρα!! Σε συμβουλευω να πάρεις την μηχανη που θα την κοιτάς και θα λιώνεις, εγω αυτό έκανα!!
1. Yamaha XJ6 - http://www.car.gr/classifieds/bikes/...1500&postcode=
2. Yamaha MT-03 - http://www.car.gr/classifieds/bikes/...rom=&postcode=
Βέβαια δεν είμαι και πολύ φαν της Yamaha!!
μ αρεσε πολυ η MT-03 GregVog!! σε ευχαριστω πολυ που ασχολεισαι με το θεμα μου! κλινω προς τα εκει περισσοτερο.προς τετοιου τυπου.. γιατι μαλλον ειναι λιγο αδυνατο να βρω μηχανη και για πολη και για χωμα και να με βολευει ή να με αρεσει κιολας..οποτε μαλλον το κοβω πρωτα για κατι πιο street (οχι souper street) και αργοτερα αν μου επιτρεψει η τσεπη μου χτυπαω και ενα καθαροαιμο εντουρακι!
οσο για το SHOOTER που στη γλωσσα μου εγινε SCOOTER ζητω παλι συγνωμη!δεν το εκανα επιτηδες!
Επειδη αναφερθηκε παραπανω για KLE και transalp, και επειδη τα ειχα και τα δυο στην κατοχη μου στο παρελθον,θα σου πω να μην κοιταξεις για κανενα απο τα δυο!Το μεν kle εχει πολυ ψηλη θεση οδηγησης(ειμαι 1,83 και τα δυο μου ποδια δεν πατουσαν ολοκληρα κατω) και ειναι και αρκετα κακοζυγισμενο μηχανακι ενεκα του οτι ειναι ουσιαστικα σχεδιασης του '91(τοτε κυκλοφορησε το πρωτο και παρεμεινε ΑΚΡΙΒΩΣ ιδιο μεχρι και το 2007!!!!! οταν και σταματησε η παραγωγη του).Ετσι λοιπον αν και το βαρος του ειναι στα 186 κιλα,ειναι σαν να οδηγεις μηχανη με βαρος 220-230...Οποιος το εχει οδηγησει καταλαβαινει τι εννοω.Επισης απαραδεκτα και επικινδυνα φρενα...
Το δε transalp ειναι μια πιο ολοκληρωμενη ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ σε σχεση με το kle με πιο χαμηλη θεση οδηγησης και καλυτερα φρενα ΑΛΛΑ πιστευω οτι ο ογκος και το βαρος της δε θα σε κανουν να νιωσεις ανετα επανω της.