Αυτη η κατηγορια παει περα απο την πεπατημενη κανει πραγματα γιατι πρεπει απο ηθικη υποχρεωση
Αυτη η κατηγορια αποτιναζει το αμαρτωλο παρελθον του σωματος
Και ειναι εκει αλλα δεν ειναι ολοι
Γι αυτο κοιταξτε καλυτερα
Αυτη η κατηγορια παει περα απο την πεπατημενη κανει πραγματα γιατι πρεπει απο ηθικη υποχρεωση
Αυτη η κατηγορια αποτιναζει το αμαρτωλο παρελθον του σωματος
Και ειναι εκει αλλα δεν ειναι ολοι
Γι αυτο κοιταξτε καλυτερα
Βρε shooter τι να κοιταξουμε καλυτερα??? Μην τρελλαθουμε κιολας! Στην περιπτωση μου επρεπε εγω να κοιταξω καλυτερα??
Ενταξει το ειπαμε δεν ειναι ολοι ιδιοι...αλλα μην το κανουμε και λα'ι'κο προσκυνημα! ''δεν σας αρεσει να προγκατε ηλικιωμενους''...ε μην τους προγκατε τοτε!
οσο για το αμαρτωλο παρελθον του σωματος ειναι μια χαρα παρον...οποτε μην ελπιζεις...
![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
Aμ αυτό πάλι με την εκτέλεση δγών τι είναι;
Δηλ. άλλη υπηρεσία (κακή) εκδίδει τις δγές και άλλη (καλή) καλείται να τις υλοποιήσει;
Τα πρόσωπα τα ίδια που εκδίδουν δεν δέχονται δγες και οι ίδιοι που εκτελούν προαγόμενοι δεν θα εκδίδουν;
Μήπως κάθε δγη θα πρέπει πρώτα να περνάει για έγκριση π.χ. απ το συνδικαλιστικό των ειδικών φρουρών, ας πούμε;
Φαντάσου να ακούγαμε και στο Στρατό ότι αρχίζει και συζητείται η εκτέλεση των δγών και π.χ. βλέποντας τα αποβατικά να πλησιάζουν στο Νησί, να πρέπει να δώσει έγκριση για βολή καμιά επιτροπή φαντάρων!!!
![]()
Ωχ παναγια μου.....
Πληζ ρε συ φιλε σαν προμο σποτακι που παιζει στα κεντρα εκπαιδευσης ακουγεσαι.
Κανενας δεν σε στριμωξε στον τοιχο να απολογηθεις,εδω δεν συζηταμε με ορους δικαστηριου ουτε πεταμε συναισθηματισμους με το φτυαρι οπως εσυ,λιγη αξιοπρεπεια απο την πλευρα σου σου ζητησαμε οπως το ζηταμε και για τους εαυτους μας και για ολους, και αυτο
γιατι δεν παιζει να εισαι δασκαλος παιδαγωγος και εν τελει τιμωρος και να τα βαζεις αυτα στην ιδια προταση.
Επισης δεν παιζει να εισαι τοσο ηθικος οσο νομιζεις και να παιρνεις ηθικη ικανοποιηση και να καμαρωνεις οταν ο τυπος που σε απεχθανεται γινεται κατοπιν ραγιας γιατι του κλεψαν το παπι.
Κανε οτι νομιζεις για αυτο τον κοσμο και χεσε με μενα, απλα τον εαυτο σου να μην κοροιδευεις.
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Ουτε προμο σποτακι γραφω ουτε γυρναω βιντεο κλιπ με δακρυβρεχτο σεναριο
Προσπαθησα να μιλησω ανθρωπινα
Αλλα οποιος δεν θελει να δει κανει τον τυφλο
δεν θ αλλαξω εγω το συστημα και σιγουρα ουτε εσεις
Οποτε εσεις τα δικα σας και εγω-εμεις-τα δικα μου
Σ οποιον αρεσουμε λοιπον για τους αλλους δεν θα μπορεσουμε
αποφευγω να γραφω σε τετοια θεματα γιατι θα αρπαχτω και με κανεναν και ακρη δεν θα βγαλω και μεσα μου θα μεινει.μιας και η κουβεντα εχει παει λιγο αλλου....
ειδα χτες στην τιβι οτι στην πολωνια(αν δεν κανω τραγικο λαθος),σταματαγαν τροχοφορα το βραδυ της αλλαγης χρονου για αλκοτεστ.οσοι ειχαν πιει,τον πεοντα,και καλα τους εκαναν.οσοι ΔΕΝ ειχαν πιει,τους εδιναν ενα κουπονι(σαν τηλεκαρτα) με 20 ευρω δωρεαν καυσιμα...μηπως,λεω μηπως,η αστυνομια κοιταει μονο να κανει τον εισπρακτορα του κρατους,να κοβει κλησεις οποτε ζητουν οι απο πανω φραγκα,και να "τιμωρει";μηπως θα επρεπε οι σωστοι και νομοταγεις πολιτες να παρουν μια γαμημενη φορα τα ευσημα και αντι για μαλακες να νιωσουν πραγματικα καλοι;μηπως καποιος της αστυνομιας η του δημου να μιλησει σε παιδακια μικρα για το τι παιζει στους δρομους;;;;;;
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
νιωθω μαλακας οταν βλεπω οτι ολοι οι εχοντες(μεσα φραγκα κλπ)κανουν οτι γουσταρουν,οταν παω σε δημοσιες υπηρεσιες,ικα συκα νοσοκομεια εφοριες κλπ και περιμενω την σειρα μου και να με φωναξουν κλπ κλπ και ο αλλος εχει γνωστο και παει απτο πλαι,οταν εγω ειμαι για παρτη μου σωστος αλλα τελικα νιωθω μαλακας εν μερη.εσυ δεν θελεις ποτε να ακουσεις τα ευσημα αν κανεις κατι στην δουλεια σου πχ καλα και σωστα;
και στην τελικη,φαινεται πως στο ελλαδισταν αυτη η χρονια τακτικη μαλλον δεν αποδιδει,ας δοκιμασουμε να επιδοκιμαζουμε το καλο,ισως και να βγει κατι...
Πριν καποιους μηνες η τροχαια στην κρητη σταματουσε δικυκλιστες και μοιραζε κρανη σε οσους δεν ειχαν με τον ορο να τα φορανε
Εδω μεσα αναφερθηκε
σωστος,το ειχα ξεχασει.μηπως ομως ειναι μια απλη και μεμονωμενη εξαιρεση;ετσι νομιζω.δεν λεω πως νωμιζω οτι ειναι λυση,η λυση ειναι στην παιδεια 100%.απλα οσοι εχουν ματια κα βλεπουν,ε δεν νομιζω να ειναι και ευχαριστημενοι γενικοτερα.
και οσοι δεν εχετε δει την ταινια "το πειραμα"καντε εναν κοπο και δειτε την...αξιζει.
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?