Σελίδα 7 από 18 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910111217 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 256

Θέμα: γιορτινο μπλοκο...

Banned
    Αυτη η κατηγορια παει περα απο την πεπατημενη κανει πραγματα γιατι πρεπει απο ηθικη υποχρεωση
    Αυτη η κατηγορια αποτιναζει το αμαρτωλο παρελθον του σωματος
    Και ειναι εκει αλλα δεν ειναι ολοι
    Γι αυτο κοιταξτε καλυτερα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Terens Προβολή μηνύματος
    ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΩ ΚΟΣΜΟ............ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ

Ο "καλός" μπάτσος που δεν κάνει την δουλειά του και δεν σε γράφει, ο "κακός" γιατρός που θέλει φακελάκι για τον βηματοδότη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Αυτη η κατηγορια παει περα απο την πεπατημενη κανει πραγματα γιατι πρεπει απο ηθικη υποχρεωση
    Βρε shooter τι να κοιταξουμε καλυτερα??? Μην τρελλαθουμε κιολας! Στην περιπτωση μου επρεπε εγω να κοιταξω καλυτερα??

Ενταξει το ειπαμε δεν ειναι ολοι ιδιοι...αλλα μην το κανουμε και λα'ι'κο προσκυνημα! ''δεν σας αρεσει να προγκατε ηλικιωμενους''...ε μην τους προγκατε τοτε!

οσο για το αμαρτωλο παρελθον του σωματος ειναι μια χαρα παρον...οποτε μην ελπιζεις...

Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Aμ αυτό πάλι με την εκτέλεση δγών τι είναι;
    Δηλ. άλλη υπηρεσία (κακή) εκδίδει τις δγές και άλλη (καλή) καλείται να τις υλοποιήσει;
    Τα πρόσωπα τα ίδια που εκδίδουν δεν δέχονται δγες και οι ίδιοι που εκτελούν προαγόμενοι δεν θα εκδίδουν;
    Μήπως κάθε δγη θα πρέπει πρώτα να περνάει για έγκριση π.χ. απ το συνδικαλιστικό των ειδικών φρουρών, ας πούμε;
    Φαντάσου να ακούγαμε και στο Στρατό ότι αρχίζει και συζητείται η εκτέλεση των δγών και π.χ. βλέποντας τα αποβατικά να πλησιάζουν στο Νησί, να πρέπει να δώσει έγκριση για βολή καμιά επιτροπή φαντάρων!!!

Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Ωχ παναγια μου.....
    Πληζ ρε συ φιλε σαν προμο σποτακι που παιζει στα κεντρα εκπαιδευσης ακουγεσαι.
    Κανενας δεν σε στριμωξε στον τοιχο να απολογηθεις,εδω δεν συζηταμε με ορους δικαστηριου ουτε πεταμε συναισθηματισμους με το φτυαρι οπως εσυ,λιγη αξιοπρεπεια απο την πλευρα σου σου ζητησαμε οπως το ζηταμε και για τους εαυτους μας και για ολους, και αυτο
    γιατι δεν παιζει να εισαι δασκαλος παιδαγωγος και εν τελει τιμωρος και να τα βαζεις αυτα στην ιδια προταση.
    Επισης δεν παιζει να εισαι τοσο ηθικος οσο νομιζεις και να παιρνεις ηθικη ικανοποιηση και να καμαρωνεις οταν ο τυπος που σε απεχθανεται γινεται κατοπιν ραγιας γιατι του κλεψαν το παπι.
    Κανε οτι νομιζεις για αυτο τον κοσμο και χεσε με μενα, απλα τον εαυτο σου να μην κοροιδευεις.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Banned
    Ουτε προμο σποτακι γραφω ουτε γυρναω βιντεο κλιπ με δακρυβρεχτο σεναριο
    Προσπαθησα να μιλησω ανθρωπινα
    Αλλα οποιος δεν θελει να δει κανει τον τυφλο
    δεν θ αλλαξω εγω το συστημα και σιγουρα ουτε εσεις
    Οποτε εσεις τα δικα σας και εγω-εμεις-τα δικα μου
    Σ οποιον αρεσουμε λοιπον για τους αλλους δεν θα μπορεσουμε

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    αποφευγω να γραφω σε τετοια θεματα γιατι θα αρπαχτω και με κανεναν και ακρη δεν θα βγαλω και μεσα μου θα μεινει.μιας και η κουβεντα εχει παει λιγο αλλου....
    ειδα χτες στην τιβι οτι στην πολωνια(αν δεν κανω τραγικο λαθος),σταματαγαν τροχοφορα το βραδυ της αλλαγης χρονου για αλκοτεστ.οσοι ειχαν πιει,τον πεοντα,και καλα τους εκαναν.οσοι ΔΕΝ ειχαν πιει,τους εδιναν ενα κουπονι(σαν τηλεκαρτα) με 20 ευρω δωρεαν καυσιμα...μηπως,λεω μηπως,η αστυνομια κοιταει μονο να κανει τον εισπρακτορα του κρατους,να κοβει κλησεις οποτε ζητουν οι απο πανω φραγκα,και να "τιμωρει";μηπως θα επρεπε οι σωστοι και νομοταγεις πολιτες να παρουν μια γαμημενη φορα τα ευσημα και αντι για μαλακες να νιωσουν πραγματικα καλοι;μηπως καποιος της αστυνομιας η του δημου να μιλησει σε παιδακια μικρα για το τι παιζει στους δρομους;;;;;;
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akistrevor Προβολή μηνύματος
    αποφευγω να γραφω σε τετοια θεματα γιατι θα αρπαχτω και με κανεναν και ακρη δεν θα βγαλω και μεσα μου θα μεινει.μιας και η κουβεντα εχει παει λιγο αλλου....
    ειδα χτες στην τιβι οτι στην πολωνια(αν δεν κανω τραγικο λαθος),σταματαγαν τροχοφορα το βραδυ της αλλαγης χρονου για αλκοτεστ.οσοι ειχαν πιει,τον πεοντα,και καλα τους εκαναν.οσοι ΔΕΝ ειχαν πιει,τους εδιναν ενα κουπονι(σαν τηλεκαρτα) με 20 ευρω δωρεαν καυσιμα...μηπως,λεω μηπως,η αστυνομια κοιταει μονο να κανει τον εισπρακτορα του κρατους,να κοβει κλησεις οποτε ζητουν οι απο πανω φραγκα,και να "τιμωρει";μηπως θα επρεπε οι σωστοι και νομοταγεις πολιτες να παρουν μια γαμημενη φορα τα ευσημα και αντι για μαλακες να νιωσουν πραγματικα καλοι;μηπως καποιος της αστυνομιας η του δημου να μιλησει σε παιδακια μικρα για το τι παιζει στους δρομους;;;;;;
    Δεν είναι λίγο τριτοκοσμικό και υποτιμητικό για την κοινωνία?
    Θέλω να πώ δεν θα ένιωθες λίγο ΜΑΛΑΚΑΣ να ερχόταν η αστυνομία και να σου έδινε ένα κουπόνι επειδή είσαι καλό παιδί?

νιωθω μαλακας οταν βλεπω οτι ολοι οι εχοντες(μεσα φραγκα κλπ)κανουν οτι γουσταρουν,οταν παω σε δημοσιες υπηρεσιες,ικα συκα νοσοκομεια εφοριες κλπ και περιμενω την σειρα μου και να με φωναξουν κλπ κλπ και ο αλλος εχει γνωστο και παει απτο πλαι,οταν εγω ειμαι για παρτη μου σωστος αλλα τελικα νιωθω μαλακας εν μερη.εσυ δεν θελεις ποτε να ακουσεις τα ευσημα αν κανεις κατι στην δουλεια σου πχ καλα και σωστα;
    και στην τελικη,φαινεται πως στο ελλαδισταν αυτη η χρονια τακτικη μαλλον δεν αποδιδει,ας δοκιμασουμε να επιδοκιμαζουμε το καλο,ισως και να βγει κατι...

Σ οποιον αρεσουμε λοιπον για τους αλλους δεν θα μπορεσουμε
    Μπα.Εχετε και πελατολογιο;
    -..Not Yet!

Banned
    Πριν καποιους μηνες η τροχαια στην κρητη σταματουσε δικυκλιστες και μοιραζε κρανη σε οσους δεν ειχαν με τον ορο να τα φορανε
    Εδω μεσα αναφερθηκε

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gcrook Προβολή μηνύματος
    Μπα.Εχετε και πελατολογιο;
    Αμε και κατηγορια top users αμα λαχει

Πριν καποιους μηνες η τροχαια στην κρητη σταματουσε δικυκλιστες και μοιραζε κρανη σε οσους δεν ειχαν με τον ορο να τα φορανε
    Εδω μεσα αναφερθηκε
    σωστος,το ειχα ξεχασει.μηπως ομως ειναι μια απλη και μεμονωμενη εξαιρεση;ετσι νομιζω.δεν λεω πως νωμιζω οτι ειναι λυση,η λυση ειναι στην παιδεια 100%.απλα οσοι εχουν ματια κα βλεπουν,ε δεν νομιζω να ειναι και ευχαριστημενοι γενικοτερα.
    και οσοι δεν εχετε δει την ταινια "το πειραμα"καντε εναν κοπο και δειτε την...αξιζει.

Δεν υπαρχει μεγαλυτερη ηθικη ικανοποιηση απο την μια να σε βριζουν και να γυρνανε το κεφαλι οταν περνας και απο την αλλη αν σε χρειαζονται σαν τις εκδιδομενες και σαν τα κοπροσκυλα με την ουρα στα σκελια ερχονται στα ποδια σου
    Για την ιστορια το καιζερ βρεθηκε μετα απο λιγους μηνες και εγω του ειπα που ειναι να παει να το παρει,αν και ειχα μετακομισει δεν ξερω τι ελεγε-ειπε αλλα το βλεμα και η χεοραψια οταν πηγα και του ειπα ειναι εκει.μου εφταναν
    Καλη χρονια σε ολους ανεξαιρετος
    Κραταμε τουτο το δοκιμιο ηθους για τους ενστολους που αγωνιζονται να αποτιναξουν απο πανω τους τις ρετσινιες του παρελθοντος που αλλοι τους φορτωσαν και καληνυχτιζουμε...
    Ελπιζουμε και το θρεντακι αλλα και εμεις οι ιδιοι να δουμε το φως της μερας...
    -..Not Yet!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akistrevor Προβολή μηνύματος
    νιωθω μαλακας οταν βλεπω οτι ολοι οι εχοντες(μεσα φραγκα κλπ)κανουν οτι γουσταρουν,οταν παω σε δημοσιες υπηρεσιες,ικα συκα νοσοκομεια εφοριες κλπ και περιμενω την σειρα μου και να με φωναξουν κλπ κλπ και ο αλλος εχει γνωστο και παει απτο πλαι,οταν εγω ειμαι για παρτη μου σωστος αλλα τελικα νιωθω μαλακας εν μερη.εσυ δεν θελεις ποτε να ακουσεις τα ευσημα αν κανεις κατι στην δουλεια σου πχ καλα και σωστα;
    και στην τελικη,φαινεται πως στο ελλαδισταν αυτη η χρονια τακτικη μαλλον δεν αποδιδει,ας δοκιμασουμε να επιδοκιμαζουμε το καλο,ισως και να βγει κατι...
    Μόνο που το γενικό "καλό" η τροχαία βγαίνει και κάνει τη ΔΟΥΛΕΙΑ της, ο έφορος κάνει την δικά του κλπ
    όπως απλά πρέπει να γίνεται, είναι κακό εάν είσαι αυτός που περνάει αφηρημένος το κόκκινο η κλέβεις την εφορία.

Σελίδα 7 από 18 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910111217 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΤΟ ΜΠΛΟΚΟ!
    από JVR στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 31/08/2006, 08:30
  2. Μπλόκο στο Χίλτον
    από γεροπιτσιρικος στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 12/04/2006, 10:32
  3. Πρωτο μπλοκο με "μαιμου" πινακιδα
    από MIKE_16V στο forum Ιστορίες του δρόμου