Γι αυτο λεγεται SNIPER για να βλεπει και να σκοτωνει (ΒΑΝαρει) τα θυματα απο μακρυα![]()
Γι αυτο λεγεται SNIPER για να βλεπει και να σκοτωνει (ΒΑΝαρει) τα θυματα απο μακρυα![]()
συγνωμη κιολας που επεμβενω αλλα το crypton x ειναι μαμα 135 κιβικα ποιος ο λογος να το πειραξεις πιο πολυ εμφανισιακα ναι συμφωνω αλλα μηχανικα γτ για την κοντρα ???
Περασε το εξαμηνο???
δεν ξερω βρε φιλε μου εγω ενα σουπρα εχω και το εχω μαμα τωρα αυτη που θελουν να το παιξουν για κοντρες και γκομενιλικια δεν ξερω τι ναπω τωρα το ειδα και ειπα να σχολιασω αν επιτρεπεται![]()
Γιατι να μην επιτρεπεται?αρκει να μην υπαρχει κλωνος που ψαρευει πληροφοριες παλι
Για να ξερεις συμφωνω για τα περι κοντρας
Μπορει να ριχνουν για λιγο γκομενακια αλλα γεμιζουν επι μακρον το ΚΑΤ και αλλα παρεμφερη ιδρυματα
oxi oxi
και μενα μαρεσουν εχουν μια ομορφια ναι αλλα σκοτοστρες οπως το ειπες δεν ειναι για κοντρα ειναι για μακρινα ταξιδια μακρινα ενταξει οχι απο δω μεχρι την αθηνα αλλα για μιαμιση ωρα η για μιση ωρα ειναι μια χαρα πιστευω οικονομικα για μεσα στην πολη και ανετα ποτε ομως δεν θα πιασουν τα καινουρια μηχανακια τα παλια ποτε