Ε ΝΑΙ!!! επιτελους σχολαω και παω σπιτι μου!!!![]()
![]()
![]()
![]()
καλημερες φορουμ...παω να κανω προσπαθεια να βρω το αμαξι μου...μετα θα κανω προσπαθεια να βρω το σπιτι μου...uplate:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ε ΝΑΙ!!! επιτελους σχολαω και παω σπιτι μου!!!![]()
![]()
![]()
![]()
καλημερες φορουμ...παω να κανω προσπαθεια να βρω το αμαξι μου...μετα θα κανω προσπαθεια να βρω το σπιτι μου...uplate:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
το original α-μηχανο™ μελος
Τώρα σχόλασες??![]()
Καλημέρα σε όλους...
Πάω για ύπνο :ZZZ:
![]()
(βγήκε το πρόγραμμα τις εξεταστικής![]()
)
Καλημέρα αρχόντισες και άρχοντες της ασφάλτου και του χώματος...
![]()
Καλημέρα σήμερα για χθες;
Όταν λέω εγώ όχι καλημέρες πριν τον πρωινό καφέ, κάτι ξέρω...
:rotflmao:
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
τι περιμενες ρε Mc??? μπερδευτικα
![]()
![]()
![]()
Καφεδάκι ήπιαμε ;Αρχικά δημιουργήθηκε από a-mixani
![]()
![]()
![]()
τι περιμενες ρε Mc??? μπερδευτικα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
χαχαχα μα γιατι ειμουν σιγουρη οτι θα σκαγε μυτη το πειραχτιρι??? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Καφεδάκι ήπιαμε ;
![]()
![]()
![]()
![]()
ρε συ...2μιση ωρα...μετα απο 15μιση ωρες μπροστα απο εναν υπολογιστη...ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ???? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
ναι καλα.... επηξες λιγο στη δουλεια και θα το κανεις θεμα οτι δεν μπορεις να λειτουργησεις κιολας!!! κακομαθημενο!Αρχικά δημιουργήθηκε από a-mixani
χαχαχα μα γιατι ειμουν σιγουρη οτι θα σκαγε μυτη το πειραχτιρι??? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ρε συ...2μιση ωρα...μετα απο 15μιση ωρες μπροστα απο εναν υπολογιστη...ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ???? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εμείς να ξέρεις, είμαστε 100% με το μέρος σου.Αρχικά δημιουργήθηκε από a-mixani
χαχαχα μα γιατι ειμουν σιγουρη οτι θα σκαγε μυτη το πειραχτιρι??? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
Βέέέβαια !
Λέμε ΝΑΙ στα δικαιώματα του εργαζομένου και συμμεριζόμαστε απόλυτα την κούρασή του !
![]()
![]()
![]()
![]()