Σαν τα παιδακια που εχουν τα κλειδια του γηπεδου
Αλλα δεν τους παιρνουν οι αλλοι στην ομαδα τους και απειλουν με κλεισιμο του γηπεδου
What day is it today??? ohh yes of course it's friday it's trolls day
f 650 gs...
Λουκία , υπάρχει ένα καλό 650 με ελάχιστα αληθινά χλμ στον Άγιο Νικόλαο και πουλιέται . Είναι χαρτί το μηχανάκι . Το έχει μηχανικός φιλαράκι .Αν θες παραπάνω ινφο πμ
Τελικά σου βρήκαν τα παιδιά μηχανάκι ή ακόμα???? Μην το κάνεις όπως κάποια άλλη κοπελιά παλιότερα έψαχνε για μοτο και μετά από 1 χρόνο μοτο δεν είχε πάρει.
ΠΣ
Φιλική συμβουλή: Γράψε ότι είσαι παντρεμένη με 3 παιδιά και ασχημόφατσα, να πάψουν να τρολάρουν τα λιγούρια του φόρουμ που με υποψία φούστας γεμίζουν σελίδες.
Μάγκες σεμνά και ταπεινά, θα τα κακαρώσει ο σέρβερ και μετά το μπινελίκι θα πάει γόνα από τον Μακ Γκάιβερ
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Εγω θα σου προτεινω να περιμενεις λιγακι.
Να περιμενεις να δεις τι ανταλακτικα θα βγαλει ακομα ο dlabrakis απο το μηχανακι του http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=139119
τα χτυπας και φτιαχνεις το μηχανακι που θες!
![]()
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Η αληθεια ειναι οτι τα τοπικ με γυναικα εχουν πολυ περαση εδω μεσα..![]()
λοιπον για να τελειωνουμε!δεν εχω τιποτα με κανεναν εδω μεσα και ευχαριστω παρα πολυ αυτους που διαβασαν το θεμα μου και με βοηθησαν σχετικα με αυτο που ζητουσα!
TROOPER δεν ειμαι φιλεναδα σου ουτε καν σε εισαγωγικα και ειρωνειες και υποννοουμενα σε μενα δεν περνανε!σε μιλησα ξεκαθαρα !εγω δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα και να παω και για καφε μαζι σου που λεει ο λογος!αυτα στα λεω και τα ξεχναω τωρα ετσι..οι αλλοι δεν φταινε σε τιποτα να μας ακουνε (τροπος του λεγειν). και αν θελεις να ειρωνευεσαι συνεχεια και να μιλας πισω απο φουστανια να πηγαινεις σε αλλα θεματα να το κανεις (γιατι στο κατω κατω στο δικο μου δεν εδωσες και καμια συμβουλη σχετικη με το θεμα μου). τον αερα εδω μεσα δεν προκειται να τον δωσω ευκολα και στον οποιονδηποτε! και αν εχεις προβλημα μαζι μου, δεκτο!γι αυτο υπαρχουν αλλα χιλιαδες ατομα εδω μεσα για να ασχοληθεις μαζι τους! αυτα ειχα να πω! χιλια συγνωμη για τους υπολοιπους που αναγκαστηκαν να το διαβασουν αυτο..δεν ειναι και οτι καλυτερο για μενα, αλλα δεν μπορω τα ανθρωπακια που σηκωνουν την φουστιτσα και κρυβουν το στομα για να μιλησουν!
και παλι ευχαριστω πολυυυυ αυτους που με βοηθησαν!!![]()
Ρε Λουκια ο Τρουπερ δεν ειναι εδω για να δινει συμβουλες.Ειναι εδω για να ερεθιζει το μυαλο των υπολοιπων.Με τη βοηθεια του ολοι μας βγαζουμε τον καλυτερο μας εαυτο.