Σελίδα 13 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 3891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 197

Θέμα: μηχανη για γυναικα;;;

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από loukia4 Προβολή μηνύματος
    παιδια...μην τρελαινεστε και τρολαρετε συνεχεια!!! TROOPER !!! για σενα παει..επειδη θα εισαι και ηλικιακα "πιο ωριμος" (διορθωσε με αν κανω λαθως σε παρακαλω) θα επρεπε να ξερεις οτι δεν μιλας χωρις να ξερεις!εγω δεν ζητησα απο κανεναν να μου δωσει μηχανακι η να με παει βολτα κλπ..στην πλακα μιλαω!ουτε εχω αναγκη τους 5-6 αντρες απο εδω μεσα!δεν μπηκα για αυτο στο φορουμ!ηρεμηστε !
    δε μΕ λες ρε ''φιλεναδα'' μηπως αν ξαναδεις ποιος τρολαρει θα ξανασκεφτεις αυτο που εγραψες?
    Τελευταία τροποποίηση από TROOPER; 03/01/2014 στις 22:20.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Banned
    Σαν τα παιδακια που εχουν τα κλειδια του γηπεδου
    Αλλα δεν τους παιρνουν οι αλλοι στην ομαδα τους και απειλουν με κλεισιμο του γηπεδου

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    What day is it today??? ohh yes of course it's friday it's trolls day
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Λουκία , υπάρχει ένα καλό 650 με ελάχιστα αληθινά χλμ στον Άγιο Νικόλαο και πουλιέται . Είναι χαρτί το μηχανάκι . Το έχει μηχανικός φιλαράκι .Αν θες παραπάνω ινφο πμ

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Τελικά σου βρήκαν τα παιδιά μηχανάκι ή ακόμα???? Μην το κάνεις όπως κάποια άλλη κοπελιά παλιότερα έψαχνε για μοτο και μετά από 1 χρόνο μοτο δεν είχε πάρει.

ΠΣ

Φιλική συμβουλή: Γράψε ότι είσαι παντρεμένη με 3 παιδιά και ασχημόφατσα, να πάψουν να τρολάρουν τα λιγούρια του φόρουμ που με υποψία φούστας γεμίζουν σελίδες.
    Μάγκες σεμνά και ταπεινά, θα τα κακαρώσει ο σέρβερ και μετά το μπινελίκι θα πάει γόνα από τον Μακ Γκάιβερ

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Εγω θα σου προτεινω να περιμενεις λιγακι.
    Να περιμενεις να δεις τι ανταλακτικα θα βγαλει ακομα ο dlabrakis απο το μηχανακι του http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=139119
    τα χτυπας και φτιαχνεις το μηχανακι που θες!
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tedvj23
    Η αληθεια ειναι οτι τα τοπικ με γυναικα εχουν πολυ περαση εδω μεσα..

Παλαιό μέλος
    παιδια...μην τρελαινεστε και τρολαρετε συνεχεια!!! TROOPER !!! για σενα παει..επειδη θα εισαι και ηλικιακα "πιο ωριμος" (διορθωσε με αν κανω λαθως σε παρακαλω) θα επρεπε να ξερεις οτι δεν μιλας χωρις να ξερεις!εγω δεν ζητησα απο κανεναν να μου δωσει μηχανακι η να με παει βολτα κλπ..στην πλακα μιλαω!ουτε εχω αναγκη τους 5-6 αντρες απο εδω μεσα!δεν μπηκα για αυτο στο φορουμ!ηρεμηστε !
    Kαι πολλους λες.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Kαι πολλους λες.
    Μόνο για μένα μιλάει, τι δεν καταλαβαίνεις???

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    δε μΕ λες ρε ''φιλεναδα'' μηπως αν ξαναδεις ποιος τρολαρει θα ξανασκεφτεις αυτο που εγραψες?
    λοιπον για να τελειωνουμε!δεν εχω τιποτα με κανεναν εδω μεσα και ευχαριστω παρα πολυ αυτους που διαβασαν το θεμα μου και με βοηθησαν σχετικα με αυτο που ζητουσα!
    TROOPER δεν ειμαι φιλεναδα σου ουτε καν σε εισαγωγικα και ειρωνειες και υποννοουμενα σε μενα δεν περνανε!σε μιλησα ξεκαθαρα !εγω δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα και να παω και για καφε μαζι σου που λεει ο λογος!αυτα στα λεω και τα ξεχναω τωρα ετσι..οι αλλοι δεν φταινε σε τιποτα να μας ακουνε (τροπος του λεγειν). και αν θελεις να ειρωνευεσαι συνεχεια και να μιλας πισω απο φουστανια να πηγαινεις σε αλλα θεματα να το κανεις (γιατι στο κατω κατω στο δικο μου δεν εδωσες και καμια συμβουλη σχετικη με το θεμα μου). τον αερα εδω μεσα δεν προκειται να τον δωσω ευκολα και στον οποιονδηποτε! και αν εχεις προβλημα μαζι μου, δεκτο!γι αυτο υπαρχουν αλλα χιλιαδες ατομα εδω μεσα για να ασχοληθεις μαζι τους! αυτα ειχα να πω! χιλια συγνωμη για τους υπολοιπους που αναγκαστηκαν να το διαβασουν αυτο..δεν ειναι και οτι καλυτερο για μενα, αλλα δεν μπορω τα ανθρωπακια που σηκωνουν την φουστιτσα και κρυβουν το στομα για να μιλησουν!

και παλι ευχαριστω πολυυυυ αυτους που με βοηθησαν!!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    λοιπον για να τελειωνουμε!δεν εχω τιποτα με κανεναν εδω μεσα και ευχαριστω παρα πολυ αυτους που διαβασαν το θεμα μου και με βοηθησαν σχετικα με αυτο που ζητουσα!
    TROOPER δεν ειμαι φιλεναδα σου ουτε καν σε εισαγωγικα και ειρωνειες και υποννοουμενα σε μενα δεν περνανε!σε μιλησα ξεκαθαρα !εγω δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα και να παω και για καφε μαζι σου που λεει ο λογος!αυτα στα λεω και τα ξεχναω τωρα ετσι..οι αλλοι δεν φταινε σε τιποτα να μας ακουνε (τροπος του λεγειν). και αν θελεις να ειρωνευεσαι συνεχεια και να μιλας πισω απο φουστανια να πηγαινεις σε αλλα θεματα να το κανεις (γιατι στο κατω κατω στο δικο μου δεν εδωσες και καμια συμβουλη σχετικη με το θεμα μου). τον αερα εδω μεσα δεν προκειται να τον δωσω ευκολα και στον οποιονδηποτε! και αν εχεις προβλημα μαζι μου, δεκτο!γι αυτο υπαρχουν αλλα χιλιαδες ατομα εδω μεσα για να ασχοληθεις μαζι τους! αυτα ειχα να πω! χιλια συγνωμη για τους υπολοιπους που αναγκαστηκαν να το διαβασουν αυτο..δεν ειναι και οτι καλυτερο για μενα, αλλα δεν μπορω τα ανθρωπακια που σηκωνουν την φουστιτσα και κρυβουν το στομα για να μιλησουν!

και παλι ευχαριστω πολυυυυ αυτους που με βοηθησαν!!
    σιγα τα καλσον μικρο μου τρολακι :a17:

πες μας τωρα οτι θυμασαι και τι γινοτανε στο δελεαρ...
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Μόνο για μένα μιλάει, τι δεν καταλαβαίνεις???

Μετρησα εμενα,εσενα και αλλους δυο.Οσο και να το ζοριζω πεντε δεν βγαινουμε.

Παλαιό μέλος
    Ρε Λουκια ο Τρουπερ δεν ειναι εδω για να δινει συμβουλες.Ειναι εδω για να ερεθιζει το μυαλο των υπολοιπων.Με τη βοηθεια του ολοι μας βγαζουμε τον καλυτερο μας εαυτο.

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Μετρησα εμενα,εσενα και αλλους δυο.Οσο και να το ζοριζω πεντε δεν βγαινουμε.
    Τον Vanda τον μετρησες;
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Σελίδα 13 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 3891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. μηχανη για γυναικα
    από vasilisagata στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 50
    Τελευταίο μήνυμα: 18/06/2012, 19:40
  2. ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ
    από photinie7 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 64
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2009, 18:25
  3. μηχανη για γυναικα?
    από alexia στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2008, 14:00
  4. Ποια μηχανή για την γυναίκα μου?
    από argy_kap στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2008, 12:04

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα