Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 55

Θέμα: 'the mall'

πρωην μελος Το avatar του/της idi

'the mall'

Αντιγράφω αυτούσιο κείμενο του gmakris στο "διπλα" μοτοσυκλετιστικο φορουμ

====

Οπως με ενημερωσε φιλος που επισκεφτηκε το μεγαλυτερο εμπορικο κεντρο της Αθηνας "The Mall" AΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η εισοδος και φυσικα η σταθμευση εντος του parking του πολυκαταστηματος προς ολους τους κατοχους μοτοσυκλετας με "δικαιολογια" οτι υπαρχει κυνδυνος ατυχηματος με τους πεζους που κυκλοφορουν εντος του parking.

Αποτελεσμα, οσοι εχουν μηχανες ασχετα με το γεγονος οτι ειναι πελατες, να μην μπορουν να παρκαρουν και να περιοριζονται στους δρομους και τα πεζοδρομια.

Εγω σκεφτομαι οτι ισως υπαρχει και κατι αλλο.....ειναι γεγονος οτι ενας μοτοσυκλετιστης λογω δυσκολιας μεταφορας δεν θα μπορεσει να κανει σοβαρες αγορες και συνεπως καλυτερα να δωσουν θεσεις σταθμευσης μονο στα κουτια οπου που θα χωρεσει το ψυγειο, τηλεοραση, κρεββατοκαμαρα, πανες, και τα μαυρα τους τα χάλια....

Τα παραπονα μας εδω >>> info@themallathens.gr

Μπραβο για την Ευρωπαικη μας νοοτροπια.......

===

Βαλατε κατα ριπας στο παπακιον! ---> info@themallathens.gr

Α Ι Σ Χ Ο Σ !
    A gentleman would walk but never run...

αλεπού καμπίσια Το avatar του/της GST
    και εγω το ιδιο επαθα τη δευτερα το βραδυ ..... αφου τσακωθηκα αναγκαστηκα να φυγω .....και το χρονο μου εχασα και τα νευρα μου τσαταλια .....

αν αυτο δεν ειναι ρατσιστικο τοτε τι ειναι ...

ουτε μαιλ στελνω ουτε τιποτα ....απλα δεν ξαναπαταω αν και με τη κριση στην αγορα σε κανα χρονο που θα φυγει το ντου θα βαζουν λεωφορειο απο την ομονοια
    FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.

LEW KAI EGW...

την δεύτερη ημέρα λειτουργίας του, πήγα με το ΚΤΜ, και δε βλέπω άνοιγμα στην μπάρα ή στο κράσπεδο για την μότο, όπου συνήθως είναι δωρεάν (βλέπε village cinemas marousi-renth) .

κατευθλυνομαι στο μηχάνημα , πατάω για εισιτήριο, και δεν μου έβγαζε τίποτα!

προφανώς το όχημα μου δεν ενεργοποιούσε κάποιο συγκεκριμενο σένσορα!

με την ουρά να έχει μαζευτέι απο πίσω, τσαντίζομαι, κα΄νω λίγο πίσω και καβαλάω το κρασπεδάκι (για το ΚΤΜ ένα αστείο, για άλλη ΜΟΤΟ απαγορευτικό)

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ κατα την γνωμη μου!

πρέπει να τονίσω πάντως πως θέλει ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ, το χρώμα-ρυτίνη πάνω στο βιομηχανικό δάπεδο είναι τόσο γιαλυστερό, που πραγματικά σε ένα απότομα φρενάρισμα μπορείς πολύ εύκολα να χάσεις το μπροστινό!

εκαναν λάθος στις προδιαγραφες των χρωμάτων και θα την πληρώσουμε εμείς!?

.
    Προς το παρον παιζει η παρακατω επιστολή, την οποια μπορουμε να στειλουμε με mail με οποιες αλλαγες επιθυμει ο καθενας :

Προς : Διευθυνση πωλησεων

Αγαπητέ κύριε /κυρία

Σε συνεχεια επισκεψης μου στο πολυκαταστημα σας, θα ηθελα να σας αναφερω οτι δεν εμεινα ευχαριστημενος απο τις παρεχομενες υπηρεσιες σταθμευσης της μοτοσυκλετας μου.

Συγκεκριμενα, μου απαγορευσαν την εισοδο στο parking του εμπορικου κέντρου σας επειδη η μοτοσυκλετα μου οπως και καθε μοτοσυκλετα θεωρειται κατα την αποψη σας επικινδυνη για την ασφαλεια του κοινου, κατι που φυσικα δεν ισχυει σε καμμια περιπτωση.

Αποδεχομενος την αρνητικη και απαραδεκτη σταση σας σε οσους οδηγουν μοτοσυκλετα οπως και την αδιαφορια της επιχειρησης σας για την κατασκευη ειδικου χωρου σταθμευσης μοτοσυκλετων, αποφασισα να μην αγορασω ξανα απο το καταστημα σας και να εξυπηρετουμαι απο αλλα πολυκαταστηματα τα οποια μου παρεχουν τις υπηρεσιες που η επιχειρηση σας αρνειται να παρέχει.

Θα ηθελα ακομη να σας ενημερωσω οτι η απαραδεκτη αυτη συμπεριφορα σας εχει γνωστοποιηθει σε ολα μοτοσυκλετιστικα forums ενω εχει σταλει σχετικη επιστολη στον εντυπο τυπο με αποδεκτες χιλιάδες συναδελφους που θα επιλεξουν να επισκεφτουν το εμπορικο κεντρο σας με την μοτοσυκλετα τους εφοσον δεν τους επιθυμειτε ως πελατες σας.

Με εκτίμηση

Υπενθυμιζω οτι το mail θα πρεπει να παει εδω >>>> info@themallathens.gr

:a31: :a31: :a31:

Δεν πάνε καθόλου καλά οι άνθρωποι.

σωστος Γιώργο
    Όταν η πόλη κοιμάται.......

αλεπού καμπίσια Το avatar του/της GST

Thumbs up

σωστος και απο μενα
    FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.

ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ Το avatar του/της kawasaki ZX-12
    αντε με τους ρεζιληδες

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    :a31: :a31:

Απο την φιρμα του 'μαγαζιου' σιγουρα λοιπουν καποια γραμματα νομιζω.
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

ela Aleko

Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    LEW KAI EGW...

όπου συνήθως είναι δωρεάν (βλέπε village cinemas marousi-renth) .

Htan dorean sto Village Renti. Tora exoun kleisei ta anoigmata stis mpares kai plironeis!

Eis ygeian mas
    "My goal in life is to be as good of a person my dog already thinks I am."

Os tote, pao gia tsigaro

Παλαιό μέλος

Re: 'the mall'

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    Αντιγράφω αυτούσιο κείμενο του gmakris στο "διπλα" μοτοσυκλετιστικο φορουμ

====

Οπως με ενημερωσε φιλος που επισκεφτηκε το μεγαλυτερο εμπορικο κεντρο της Αθηνας "The Mall" AΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η εισοδος και φυσικα η σταθμευση εντος του parking του πολυκαταστηματος προς ολους τους κατοχους μοτοσυκλετας με "δικαιολογια" οτι υπαρχει κυνδυνος ατυχηματος με τους πεζους που κυκλοφορουν εντος του parking.

Αποτελεσμα, οσοι εχουν μηχανες ασχετα με το γεγονος οτι ειναι πελατες, να μην μπορουν να παρκαρουν και να περιοριζονται στους δρομους και τα πεζοδρομια.

Εγω σκεφτομαι οτι ισως υπαρχει και κατι αλλο.....ειναι γεγονος οτι ενας μοτοσυκλετιστης λογω δυσκολιας μεταφορας δεν θα μπορεσει να κανει σοβαρες αγορες και συνεπως καλυτερα να δωσουν θεσεις σταθμευσης μονο στα κουτια οπου που θα χωρεσει το ψυγειο, τηλεοραση, κρεββατοκαμαρα, πανες, και τα μαυρα τους τα χάλια....

Τα παραπονα μας εδω >>> info@themallathens.gr

Μπραβο για την Ευρωπαικη μας νοοτροπια.......

===

Βαλατε κατα ριπας στο παπακιον! ---> info@themallathens.gr

το θεμα εχει τεθει και στο forum toy tdmhellas και φανταζομαι και σε αλλα φορουμ και σιγουρα θα υπαρχει εκτενης αντιδραση. Και εγω σκεφτηκα το θεμα της μεταφορικης δυνατοτητας μιας μηχανης, αλλα το εμπορικο κεντρο εχει και αλλες υπηρεσιες οπως αιθουσες σινεμα, καφετεριες και άλλα, αλλά και window shopping ωστε να ερθω μετα με το τριαξονικο και να φορτωσω τα δωρα των χριστουγεννων για ολο το τσαντηρι και τον καταυλισμο ενδεχομενως. Αρα οι τυποι δεν το εχουν συλλαβει καλα το νοημα, αφου σε αλλα τετοια κεντρα υπαρχουν τριγυρω παρκαρισμενες χιλιαδες μηχανες και αρα και οι οδηγοι μηχανης ειναι υποψηφιοι καλοι πελατες. Νομιζω μαλιστα θα μπορουσαν να ειναι τοσοι ή και περισσοτεροι απο τις 2000 θεσεις παρκ/τος κουτιων που εχουν.
    O καλύτερος εξοπλισμός προστασίας είναι το μυαλό, που μπορείς να τον φοράς και πάντα

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    εφυγε λέμεε.....
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

και από εμένα έφυγεεεεεεεεεεε.........
    αντε με τους μ@λ@κες.....

Εκκολαπτόμενος βρωμιάρης Το avatar του/της johnpan
    παδιά και στου Ρέντη έχουν κλείσει τελείως τις μπάρες...
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /
    είναι του δρόμου η χαρά !

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. The Mall parking
    από ruyjin στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 04/12/2006, 18:58
  2. The Mall ...φτιαξαν parking moto
    από el_hymador στο forum Off topic