Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 51 από 51

Θέμα: αποσυμπιεστης???????????

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dlabrakis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Έχεις ως βάση ένα μάλλον "ακατάλληλο" μηχανάκι, που για να γίνει tracker πρέπει να του μαμησεις τη μάνα, τον πατέρα και όλο το hamamutsu.
    Απλα χρειάζεται κόψιμο σκελετού, αναρτήσεων, αλλαγή τροχών, ντεπόζιτο, σέλλα, υποπλαισιο, εξάτμιση, όργανα και άλλες 10.000 μαλακιουλες για να φτιαχτεί και μας τη λες επειδή είναι γελοίο το να ασχολείσαι...με τον αποσυμπιεστή ???

Μας δουλεύεις ή μιλάς σοβαρά? Αν μιλάς σοβαρά, να το κοιτάξεις μην τ'αφησεις έτσι. Νέο παιδί είσαι..
    το τι χρειαζεται η δε χρειαζεται το ξερω πολυ καλα,κι ολα αυτα που εχεις προαναφερει,θα γινουν ετσι κι αλλιως.για να επιμενω για τον αποσυμπιεστη εχω το λογο και το δικιο μου,απο αισθητικης αποψης.
    εξ αλλου η ερωτηση μου ηταν συγκεκριμενη,το θεμα εσεις το .@%@*ισατε....

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dlabrakis Προβολή μηνύματος
    τελικα ηταν λαθος μου που εβαλα αυτη την ερωτηση εδω.....ειμαι πολυ λιγος για εδω....

εξαιρειται ο oldman που πραγματικα απαντησε..
    Είσαι άδικος σε γενικές γραμμές και αυτό θεωρώ επειδή δεν άκουσες αυτό που θα ήθελες ν΄ακούσεις ότι δλδ "βγάλτο το γμμνο δεν τρέχει και τπτ". Οι περισσότεροι συμπεριλαμβανομένου κι εμού σου είπαν με απλά λόγια και με μπόλικο χιούμορ ότι θα κάνεις ζημιά ή αν το θες αλλιώς κινδυνεύεις να κάνεις χοντρή ζημιά στο μοτέρ η οποία δεν δικαιολογεί την απομάκρυνση του αποσυμπιεστή στο όνομα της όποιας καλαισθησίας. Ακόμα και αυτό που σου είπε ο Αντώνης, για να το εφαρμόσεις θα πρέπει να είσαι πάρα μα πάρα πολύ προσεκτικός. Εγώ σου εξήγησα (μιας και το αντιμετώπισα πρόσφατα) ότι η μίζα τραβάει ήδη τα ζόρια της με αποσυμπιεστή, πόσο μάλλον χωρίς.

Στην τελική όμως δικό σου είναι το μηχανάκι, δικός σου ο χρόνος αλλά και το χρήμα που θα ρίξεις και αν εσύ δεν τα λυπάσαι, τότε γιατί να τα λυπηθώ εγώ??

Ελπίζω να ξεκαθάρισα την θέση μου όπως και των περισσοτέρων που μπήκαν στον κόπο να γράψουν δυό αράδες και μιας και οι άλλοι σε λένε "πιτσιρικά" (εγώ δεν σε ξέρω) να μου επιτρέψεις μια συμβουλή που αν την ακολουθήσεις μόνο κερδισμένος θα βγεις. Μάθε ν' ακούς, θα γίνεις καλύτερος και θα γλυτώσεις από πολύ κόπο και χρήμα.

Εύχομαι το πρότζεκτ να πάει όσο καλύτερα γίνεται και να φτιάξεις το μηχανάκι έτσι όπως το θες.

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Είσαι άδικος σε γενικές γραμμές και αυτό θεωρώ επειδή δεν άκουσες αυτό που θα ήθελες ν΄ακούσεις ότι δλδ "βγάλτο το γμμνο δεν τρέχει και τπτ". Οι περισσότεροι συμπεριλαμβανομένου κι εμού σου είπαν με απλά λόγια και με μπόλικο χιούμορ ότι θα κάνεις ζημιά ή αν το θες αλλιώς κινδυνεύεις να κάνεις χοντρή ζημιά στο μοτέρ η οποία δεν δικαιολογεί την απομάκρυνση του αποσυμπιεστή στο όνομα της όποιας καλαισθησίας. Ακόμα και αυτό που σου είπε ο Αντώνης, για να το εφαρμόσεις θα πρέπει να είσαι πάρα μα πάρα πολύ προσεκτικός. Εγώ σου εξήγησα (μιας και το αντιμετώπισα πρόσφατα) ότι η μίζα τραβάει ήδη τα ζόρια της με αποσυμπιεστή, πόσο μάλλον χωρίς.

Στην τελική όμως δικό σου είναι το μηχανάκι, δικός σου ο χρόνος αλλά και το χρήμα που θα ρίξεις και αν εσύ δεν τα λυπάσαι, τότε γιατί να τα λυπηθώ εγώ??

Ελπίζω να ξεκαθάρισα την θέση μου όπως και των περισσοτέρων που μπήκαν στον κόπο να γράψουν δυό αράδες και μιας και οι άλλοι σε λένε "πιτσιρικά" (εγώ δεν σε ξέρω) να μου επιτρέψεις μια συμβουλή που αν την ακολουθήσεις μόνο κερδισμένος θα βγεις. Μάθε ν' ακούς, θα γίνεις καλύτερος και θα γλυτώσεις από πολύ κόπο και χρήμα.

Εύχομαι το πρότζεκτ να πάει όσο καλύτερα γίνεται και να φτιάξεις το μηχανάκι έτσι όπως το θες.

δεν πήγε χαμένο το αίμα μου......

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    δεν πήγε χαμένο το αίμα μου......
    Ένα θεματάκι με το "κούνημα στα διαφορικά" έχω, αλλά το δουλεύω!!

Τες πα ας μη σπαμάρουμε στο θέμα του παιδιού.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της KotsosDR
    εγω παντως 35000 χλμ εχω κανει χωρις αποσυμπιεστη , προσφατα το "ανοιξα" ολο και μηδεν προβλημα ... ειδικα στη μιζα ολα κομπλε , αυτο που ειχα σαν θεμα ηταν η μπαταρια σε μια στιγμη που δε φορτιζε ο ανορθωτης μου την ετρωγε με 3 μιζιες ... ( εχει τυχει να το βαλω και μπροστα σπρωχνοντας πολλες φορες , αν δεν εισαι ασχετιλας δεν θελει καθολου κοπο )

και μερικα ινφο : το μηχανακι δεν εχει μανιβελα
    η μιζα ειναι απο dr 800
    ειναι και γαμω για street tracker και ας λενε οτι θελουν μερικοι .

παντως ... εχει δικιο , οι περισοτεροι στο φορουμ ειναι τιγκα στην ειρωνια και αδειοι απο γνωσεις ... αντιθετα (πλην καποιων "παλιων") αυτοι που εχουν γνωσεις δεν εχουν ειρωνια ..

Στο θεμα μας , γνωμη μου μιας που εχεις μερακι , ασχολησου με το μανιβελακι οπως σου ειπε ο oldman , η αστο οπως εχει αλλα καλυψε το με ενα τρυπημενο φυλο αλουμινιου

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KotsosDR Προβολή μηνύματος
    η αστο οπως εχει αλλα καλυψε το με ενα τρυπημενο φυλο αλουμινιου

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ