τον καφετζή αφήστε τον σε μένα... θα τον ταΐσω από 3 καρτέλες depon και Mesulid![]()
τον καφετζή αφήστε τον σε μένα... θα τον ταΐσω από 3 καρτέλες depon και Mesulid![]()
wasn't me.......
ευχαριστω για την προταση SHOOTER045..... αν μου την εδινες θα κοιμομουν με αυτη το βραδυ σαν τον Σταθη Ψάλτη....
http://www.youtube.com/watch?v=6xKFizz9Mhw
δες απο 1:05:42![]()
wasn't me.......
Με αυτην την ταινια μεγαλωσα
Με το CR που το κλειδωσε γυρω απ τημ σελα και πανω απ το τιμονι
Και φοραει στολη yamaha
Που να τι ξερα ρε πανο θα σου εστελνα τα δερματα της δουλειας(χωρις τα σηματα)
Τελευταία τροποποίηση από SHOOTER045; 09/01/2014 στις 19:13.
Εγώ κάνω δια(σ)τροφή, δεν ξέρω τίποτα περί περιδρομιάσματος. Ο κλαρινογαμβρός μάλλον έχει κουδουνίσει απ΄την αιθαλομίχλη εκεί στα δουπου, συχνό το φαινόμενο. Κάτσε να δούμε και πόσο θα είναι γιατί μιά σούβλα για τόσα άτομα, μας βλέπω για μπουκιά έκαστος και τέρμα... Τεσπα, το ζήτημα δεν είναι το φαγητό είναι το γέλιο και απ'΄ότι φαίνεται θα πέσει μπόλικο. Μάθαμε στο τάπερ και δεν χρειαζόμεθα ποσότητες μεσιέ Μπίλι.
συγνώμη, 2 μήνες ετοιμασία για μια σούβλα ;
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Τα χαπια μου, τα γκαζια μου και ενα ταπερ να φυγω! Ααα ειπαμε για φαι παμε! Με μια σουβλα δεν κανουμε δουλεια! Οπως ειπε και ο mikes 120 γρ κρεας θελεις μονο για να δοκιμασεις να δεις αν ψηθηκε. Τι να κλασει μια σουβλα;
ρε σεις χαλαρώστε. το μία σούβλα ήταν σχήμα λόγου. ή και παραλόγου.
(φέρτε και κανένα ταπεράκι καλού κακού. μπορεί να περισσέψει να πάρουμε και για το σπίτι)
ΕΠΙΣΗΣ με δηλώσες τύπου "τι να κλάσει μιά σούβλα" ή "120 γραμμάρια κρέας είναι μόνον για δοκιμή" βρίσκουν μερικές κλαρινογαμπρολαμογόφατσες και λένε μετά ότι τάχα δήθεν τρώμε. Πολύ. Δεν τρώμε κύριοι. Δοκιμάζουμε μεζεδάκια. Πέντέξι. Για να ξέρουν οι άλλοι αν είναι καλό.
Τελευταία τροποποίηση από amyroukai; 09/01/2014 στις 19:52.