Σελίδα 3 από 14 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 197

Θέμα: Να ψωνίσω από τοπικό μαγαζί ή φθηνότερα από eshop του εξωτερικού;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Εδώ πιάσαμε από τη μοτοδυναμική και λασπολογήσαμε για κέρδη 300% (που τελικά δεν υπήραχαν αλλά να χουμε να λέμε)
    Μιλήσαμε για ανθρώπους που προσπαθούν να ζήσουν μ ένα μαγαζί σε μια χώρα
    που τους αντιμέτοπίζει σα γελάδια για άρμαγμα και μας πήραξε που είπα λαμόγιο το Γερμανό?
    Ε ναι το ξαναλέω ΛΑ ΜΟ ΓΙΟ γιατί σε τελική πουθενά στη σελίδα δε λέει ότι θα σου στείλει τα πράγματα
    Εάν και εφόσαον υπάρχουν διαθέσημα στην αντιπρωσοπία
    Πάει να πει σου λέει τη μισή αλήθεια
    κι αυτό το λέμε λαμογιά και απογορεύται
    Δεν ξέρω αν είναι λαμόγιο ή απλά ανοργάνωτος (και κατ' επέκταση κακός επαγγελματίας) ο Γερμανός. Εμένα με πείραξε που ουσιαστικά με αποκάλεσες 'βλάκα'.
    Η μοναδική βλακεία που παραδέχομαι ότι έκανα είναι ότι δεν ζήτησα αντικαταβολή σε σάιτ από όπου δεν έχω ξαναγοράσει. Κατά τα άλλα, δεν με έχω για βλάκα.
    Έχω ακουμπήσει πολλά σε μαγαζιά στην Αθήνα, όπως και έχω ψωνίσει πολλά πράγματα από ίντερνετ σε ΠΟΛΥ χαμηλότερες τιμές από ό,τι τα έβρισκα εδώ και δεν μετανιώνω.
    safety doesn't happen by accident

Πάντως στο on line υπάρχει και μία δικλείδα ασφαλείας που λέγεται paypal .

Και λέμε χρόνια τώρα ( όσοι αγοράζουμε χρόνια από εξωτερικό ) ότι αγορές μόνο μέσω paypal ή αντικαταβολής .
    Με αυτό το τρόπο τίποτα ποτέ δεν θα στραβώσει .
    Και υψηλή εξυπηρέτηση και τιμές αλλά και ασφάλεια στις συναλλαγές .

ΣινανάϊΌπαΓιαβρουμ&Αμάν Το avatar του/της Corki
    Παιδες το net μια ακομα γειτονια ειναι! Και μαλιστα διπλα στους περισσοτερους και παραμετροποιησιμη σε απειρο βαθμο.

Επισης οπως αναφερει και faraway εχει και τις δικλειδες ασφαλειας του που δουλευουν καθε φορα προστατευοντας τους ανυποψιαστους και τους πρωταριδες στο 100%

Τα παραπανω δεν μπορει να τα ισχυριστει για το τοπικο εμποριο της καθε περιοχης που οι κανονες ειναι διαφορετικοι ελαφρως και πιο "ευπλαστοι".

Αν και οτι εχω χρειαστει να παρω (μοτοεξοπλισμο ή οχι) εχω καταληξει τελικα να τα αγοραζω απο τοπικες επιχειρισεις ...δεν μπορω να αγνοησω οτι το internet ηταν σημαντικοτατο εργαλειο !

Τωρα για την προσωπικη σχεση ....αν την πετυχαινεις καλη ειναι .......αλλα οχι και καταλυτης για τις αγορες σου! Αν και, ενα καταστημα δεν μπορει να εχει προσωπικη σχεση με ολους τους πελατες του ...ασχετως αν αυτοι πιστευουν οτι διατηρουν κατι τετοιο με την επιχειρηση απο οπου ψωνιζουν!

Τα παντα χρειαζονται μετρο. Σιγουρα ειναι κακο να εισαι "dedicated e-shop consumer" αλλα δεν ειναι δυνατον να δαιμονοποιεις τα eshop!

θα αρκεστώ όμως στο γιατι να προτιμησω την εγχωρια αγορα?
    Εγώ θα αρκεστώ λοιπόν στην εγχώρια αγορά γιατί δεν θέλω να
    διαβάζω όλα αυτά που διαβάζω στις εφημερίδες και εδώ (ξεχρεώσαμαι μπα κλπ)
    Μεταξύ μας χλωμό το βλέπω αλλά τι να γίνει?
    Μια προσπάθεια θα την κάνουμε.

Αρα θεωρεις οτι ειναι θεμα στηριξης του ελληνα μαγαζοτορα με εισαγωμενα προιοντα........ Το σωστο θα ηταν να προτιμουσαν οι πωλητες αλλα και οι αγοραστες εγχωρια προιοντα (πχ colori αν και παιζεται εαν ειναι πλεον Ελλαδα).
    Απο την αλλη εχεις την αποψη σου, καποιος αλλος εχει την αποψη του και γνωριζεις πολυ καλυτερα απο μενα, οτι δεν θα αλλαξει τιποτα. Οποτε δεν υπαρχει λογος να τους πεισεις ολους.
    Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Corki Προβολή μηνύματος
    Τα παραπανω δεν μπορει να τα ισχυριστει για το τοπικο εμποριο της καθε περιοχης που οι κανονες ειναι διαφορετικοι ελαφρως και πιο "ευπλαστοι".
    Άποψη σου αλλά όταν έχεις να κάνεις με την ευφορία δεν υπάρχει τίποτα το εύπλαστο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από VANDA Προβολή μηνύματος
    Δεν ξέρω αν είναι λαμόγιο ή απλά ανοργάνωτος (και κατ' επέκταση κακός επαγγελματίας) ο Γερμανός. Εμένα με πείραξε που ουσιαστικά με αποκάλεσες 'βλάκα'.
    Η μοναδική βλακεία που παραδέχομαι ότι έκανα είναι ότι δεν ζήτησα αντικαταβολή σε σάιτ από όπου δεν έχω ξαναγοράσει. Κατά τα άλλα, δεν με έχω για βλάκα.
    Έχω ακουμπήσει πολλά σε μαγαζιά στην Αθήνα, όπως και έχω ψωνίσει πολλά πράγματα από ίντερνετ σε ΠΟΛΥ χαμηλότερες τιμές από ό,τι τα έβρισκα εδώ και δεν μετανιώνω.
    Πουθενά δεν σε είπα βλάκα, για τον εαυτό μου μιλούσα.
    Δεν είχα καμία πρόθεση φίλε μου να σε προσβάλω
    (Αν διαβάσεις και σε τι απαντούσα θα καταλάβεις και το ύφος)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bros400pgm Προβολή μηνύματος
    Αρα θεωρεις οτι ειναι θεμα στηριξης του ελληνα μαγαζοτορα με εισαγωμενα προιοντα........ Το σωστο θα ηταν να προτιμουσαν οι πωλητες αλλα και οι αγοραστες εγχωρια προιοντα (πχ colori αν και παιζεται εαν ειναι πλεον Ελλαδα).
    Απο την αλλη εχεις την αποψη σου, καποιος αλλος εχει την αποψη του και γνωριζεις πολυ καλυτερα απο μενα, οτι δεν θα αλλαξει τιποτα. Οποτε δεν υπαρχει λογος να τους πεισεις ολους.
    Και του παραγωγού, και του μαγαζάτορα και του υπαλλήλου και του ΕΟΠΥΥ (που από την άλλη βδομάδα δεν θα υπάρχει) και του παππού που περιμένει κάθε μήνα να πάρει τα λεφτουδάκια του.
    Αλλά αυτά φίλε μου τελικά είναι ψιλά γράμματα.
    Ισως μας αξίζουν οι φσ.μοτο.ντε, οι λιντλ κι όλοι αυτοί οι απίθανοι τύποι...
    Στο κάτω κάτω είναι πιο φτηνοί και οι ¨Ελληνες λαμόγια που δουλεύουν με 300% -τρόπος του λέγειν πάντα-
    Α και που σαι, δεν έχω καμία διάθεση να πείσω κανέναν.
    Μόνοι μας ερ΄χομαστε μετά και κλαίμε εδώ μέσα.
    Τελευταία τροποποίηση από MG-KTiNoS; 12/01/2014 στις 16:56.
    ανανήψαντας

ΣινανάϊΌπαΓιαβρουμ&Αμάν Το avatar του/της Corki
    Άποψη σου αλλά όταν έχεις να κάνεις με την ευφορία δεν υπάρχει τίποτα το εύπλαστο.

Υποθετω εννοεις την "εφορια" και οντως συμφωνουμε εδω οτι δεν υπαρχει τπτ το ευπλαστο στον τροπο λειτουργιας της! Ενδεχομενως να αποτελει και ενα κομματι της αιτιας το προβληματος....αλλα αυτο ειναι αλλη κουβεντα!

Στο καταστημα αν κατι δεν παει καλα με την αγοροπωλησια (πχ ελατωμα) σπανια θα "καθαρισει" ο μαγαζατορας για παρτη σου δινοντας σου ενα αλλο προιον και συνηθως θα σε παραπεμψει στην κεντρικη αντιπροσωπεια (αν υπαρχει, και για αυτο φροντιζεις απο πριν να υπαρχει!!! περιοριζοντας τις επιλογες σου). Πιο σπανια θα χρειαστει και καποια μανουρα στην ολη συνταγη για φτασεις ενδεχομενως στο επιθυμητο αποτελεσμα!

Στο net απλα κανεις ενα refund και συνηθως παιρνεις πισω τα χρηματα σου στο τακα-τακα τις περισσοτερες φορες! Και ολα αυτα απο το σπιτι σου χωρις μετακινησεις -διαλογους -τηλεφωνα-κτλ

Αν φταιει το κρατος που το ελληνικο εμποριο δεν ειναι και το καλυτερο ειναι μια αλλη κουβεντα που δεν εχει σχεση με τα e-shop τον τροπο λειτουργιας τους και τις επιπτωσεις απο την χρηση τους!

Δεν διαφωνουμε οτι ειναι καλυτερο να στυριζεις ή να το πω αλλιως να απευθυνεσαι στην τοπικη αγορα αλλα δυστυχως ο ελλην εμπορας, πολλες φορες αδικαιολογητα, το κανει να φαινεται πολυ δυσκολο και ενιοτε κουτο ή ακομα και λαθος!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Corki Προβολή μηνύματος
    Υποθετω εννοεις την "εφορια" και οντως συμφωνουμε εδω οτι δεν υπαρχει τπτ το ευπλαστο στον τροπο λειτουργιας της! Ενδεχομενως να αποτελει και ενα κομματι της αιτιας το προβληματος....αλλα αυτο ειναι αλλη κουβεντα!

Στο καταστημα αν κατι δεν παει καλα με την αγοροπωλησια (πχ ελατωμα) σπανια θα "καθαρισει" ο μαγαζατορας για παρτη σου δινοντας σου ενα αλλο προιον και συνηθως θα σε παραπεμψει στην κεντρικη αντιπροσωπεια (αν υπαρχει, και για αυτο φροντιζεις απο πριν να υπαρχει!!! περιοριζοντας τις επιλογες σου). Πιο σπανια θα χρειαστει και καποια μανουρα στην ολη συνταγη για φτασεις ενδεχομενως στο επιθυμητο αποτελεσμα!

Στο net απλα κανεις ενα refund και συνηθως παιρνεις πισω τα χρηματα σου στο τακα-τακα τις περισσοτερες φορες! Και ολα αυτα απο το σπιτι σου χωρις μετακινησεις -διαλογους -τηλεφωνα-κτλ

Αν φταιει το κρατος που το ελληνικο εμποριο δεν ειναι και το καλυτερο ειναι μια αλλη κουβεντα που δεν εχει σχεση με τα e-shop τον τροπο λειτουργιας τους και τις επιπτωσεις απο την χρηση τους!

Δεν διαφωνουμε οτι ειναι καλυτερο να στυριζεις ή να το πω αλλιως να απευθυνεσαι στην τοπικη αγορα αλλα δυστυχως ο ελλην εμπορας, πολλες φορες αδικαιολογητα, το κανει να φαινεται πολυ δυσκολο και ενιοτε κουτο ή ακομα και λαθος!
    Θα περιοριστώ να πω ότι εν λόγω γερμανός εμποράς που δεν έχει το βραχνά του Ελληνικού κράτους και όλα τα προβλήματα που έχουν οι εδώ κάθε άλλο παρά την άποψη σου στηρίζει.
    Από εκεί και μετά επέτρεψε μου να σου πω ότι γνωρίζεις εντελώς λάθος Έλληνες εμπόρους.
    Σόρι αλλά στην Ελληνική αγορά μοτοσικλέτας υπάρχουν πάρα πολύ εντάξει άνθρωποι και πολλές φορές έχουν καθαρίσει για πάρτι μας
    και σε τροχαία (ασφάλειες) και με εγγυήσεις προϊόντων και με πολλά άλλα.
    (εμένα η υπόγα μου έχει αλλάξει μποτες ντεινέζε 2 φορές καπάκι πχ)
    Καλό είναι λοιπόν να μετράμε τι λέμε και να μην πετάμε ένα ο Έλλην έμπορας κι όποιον πάρει ο χάρος
    ανανήψαντας

Παλαιό μέλος
    Oι Ελληνικες επιχειρησεις ,ειδικα αυτη την περιοδο που περναμε,εχουνε την αναγκη του καθενα μας.Δραστηριοποιουνται σε ενα εχθρικο περιβαλον και οι περισσοτερες κανουνε μεγαλο αγωνα για να βγουνε στις υποχρεωσεις τους.Απο αυτες περιμενει το κρατος να βγαλει λεφτα,οι εργαζομενοι το ιδιο,ο καφετζης με το διπλανο καφενειο και παει λεγοντας.

Δεν ειναι για μενα επιχειρημα οτι ο Γερμανος τα εχει πιο φθηνα.Και ο ηλεκτρολογος απο τη Βουλγαρια θα μου κανει τα ηλεκτρολογικα στο σπιτι μου πιο φθηνα.Και κουφωματα αλουμινιου μπορω να παραγγειλω απο τη Ρουμανια στην μιση τιμη.Ξερω και γω το Ιντερνετ,δεν ειμαι εντελως μαλακας.

Ξεχνατε ομως μου φαινεται ,οτι ολοι σας εχεται καποιο επαγγελμα και θελετε εμεις οι υπολοιποι να σας υποστηριζουμε.Θελετε να ψωνιζεται απο Γερμανιες και Αγγλιες λογω του οτι εχετε οικονομικο ωφελος.Μου λετε δηλαδη οτι και εγω αν χρειαστει να χτισω το σπιτι μου η να προσλαβω υπαλληλους στην επιχειρηση μου.....να προτιμησω τους φθηνοτερους.
    Ξερω και γω τα οικονομικα ωφελη αμα προσλαβω Μπαγλαντεζους ,δεν ειμαι εντελως μαλακας.

Μου φαινετε οτι οπου σας βολευει γινεστε Ευρωπαιοι και οπου σας συμφερει Ελληνες.Για καθε απαραδεκτο Ελληνα επαγγελματια που θα μου λετε θα σας βρισκω δεκα καλους.Βρειτε τους καλους και υποστηριξτε τους σε ολους τους χωρους.Αφηστε τα περι οικονομικων αγορων,γιατι θα αρχισω να σκεφτομαι σαν εσας.Και αν αρχισω να σκεφτομαι και να λειτουργω οπως εσεις θα σας σκισει η πεινα κακομοιρηδες μου.Α...μην κανετε οτι δεν καταλαβαινεται αυτα που λεω,γιατι καταλαβαινετε,δεν ειστε εντελως ........

Μην υποθεσει κανεις οτι ειμαι ρατσιστης η Ελληναρας,θα κανει λαθος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Oι Ελληνικες επιχειρησεις ,ειδικα αυτη την περιοδο που περναμε,εχουνε την αναγκη του καθενα μας.Δραστηριοποιουνται σε ενα εχθρικο περιβαλον και οι περισσοτερες κανουνε μεγαλο αγωνα για να βγουνε στις υποχρεωσεις τους.Απο αυτες περιμενει το κρατος να βγαλει λεφτα,οι εργαζομενοι το ιδιο,ο καφετζης με το διπλανο καφενειο και παει λεγοντας.

Δεν ειναι για μενα επιχειρημα οτι ο Γερμανος τα εχει πιο φθηνα.Και ο ηλεκτρολογος απο τη Βουλγαρια θα μου κανει τα ηλεκτρολογικα στο σπιτι μου πιο φθηνα.Και κουφωματα αλουμινιου μπορω να παραγγειλω απο τη Ρουμανια στην μιση τιμη.Ξερω και γω το Ιντερνετ,δεν ειμαι εντελως μαλακας.

Ξεχνατε ομως μου φαινεται ,οτι ολοι σας εχεται καποιο επαγγελμα και θελετε εμεις οι υπολοιποι να σας υποστηριζουμε.Θελετε να ψωνιζεται απο Γερμανιες και Αγγλιες λογω του οτι εχετε οικονομικο ωφελος.Μου λετε δηλαδη οτι και εγω αν χρειαστει να χτισω το σπιτι μου η να προσλαβω υπαλληλους στην επιχειρηση μου.....να προτιμησω τους φθηνοτερους.
    Ξερω και γω τα οικονομικα ωφελη αμα προσλαβω Μπαγλαντεζους ,δεν ειμαι εντελως μαλακας.

Μου φαινετε οτι οπου σας βολευει γινεστε Ευρωπαιοι και οπου σας συμφερει Ελληνες.Για καθε απαραδεκτο Ελληνα επαγγελματια που θα μου λετε θα σας βρισκω δεκα καλους.Βρειτε τους καλους και υποστηριξτε τους σε ολους τους χωρους.Αφηστε τα περι οικονομικων αγορων,γιατι θα αρχισω να σκεφτομαι σαν εσας.Και αν αρχισω να σκεφτομαι και να λειτουργω οπως εσεις θα σας σκισει η πεινα κακομοιρηδες μου.Α...μην κανετε οτι δεν καταλαβαινεται αυτα που λεω,γιατι καταλαβαινετε,δεν ειστε εντελως ........

Μην υποθεσει κανεις οτι ειμαι ρατσιστης η Ελληναρας,θα κανει λαθος.
    ας μαθουν οι ελληνες επιχειρηματιες να σεβονται πρωτιστως τους πελατες τους κανοντας τα βασικα και μετα μιλαμε για επιλογες...
    ας μαθουν να μιλανε ομορφα οταν μπαινει καποιος στο καταστημα τους..(ακομα και η σκονη που φερνει μεσα ο πελατης, ειναι κερδος...λενε οι Εβραιοι)
    να εχουν πληρη γνωση του προϊοντος που πουλανε και να μην νομιζουν οτι ο πελατης ειναι ασχετος και θα τον πιασουν "κοτσο"...
    να σεβαστουν την ανεχεια του πελατη και να κοβουν εκει που μπορουν...
    και τελος (και σημαντικοτερο) να ξερουν την τιμη του προϊοντος ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ και να μην νομιζουν οτι πουλανε χρυσαφι..κοινως ανακοστολογηση και μικροτερο κερδος για να μπορει ο αλλος να πλησιασει...

ειναι απαραδεκτο να πωλειται το ιδιο προϊον στην διπλη τιμη σε μια χωρα που ειναι στην ΕΕ...
    καλως ή κακως το ιντερνετ ειναι ενα απιστευτο εργαλειο και μπορει να σε ενημερωσει για τα παντα, αρκει να ασχοληθεις...
    και δεν εννοω μονο για τιμες, αλλα και για την ποιοτητα των προϊοντων και κατα ποσο ειναι καταλληλα γι'αυτο που θελεις να κανεις...και αυτο το εχουμε δημιουργησει ολοι εμεις που χρησιμοποιουμε το ιντερνετ...
    που τον ηξερα εγω τον Αμερικανο που ελεγε ποσο καλο ή οχι ειναι το Arai ή το Leatherman ή οι μποτες οι Sidi κ.ο.κ...??πουθενα...
    οπως δεν ξερω προσωπικα και τοσα ατομα που εχουν ενημερωθει απο την κριτικη μου κατα καιρους για διαφορα προϊοντα..
    ο σωστος καταναλωτης ρωταει οσους περισσοτερους μπορει για κατι και μετα αποφασιζει...αυτο παλιοτερα ηταν τρομερα δυσκολο, γιατι που να βρει οι αλλος τον τρελλαμενο μηχανοβιο στα ορεινα χωρια των Ιωαννινων..?και ποσες γνωμες να παρει απο τους Γιαννωτες οταν κατεβαινε στην πολη?
    το ιντερνετ μας εκανε ολους "γνωστους μεταξυ μας" και αυτο ειναι πλεονεκτημα για μας και φυσικα μειονεκτημα για τους εμπορους γιατι παλιοτερα πουλουσαν οτι ηθελαν (κοινως φυκια για μεταξωτες κορδελες)...

αυτα λοιπον ειναι κατανοητα για τους Ευρωπαιους εμπορους αλλα για τα δικα μας τζιμανια ειναι πρωτακουστα...

κλεινοντας, να πω κατι και για τους αντιπροσωπους που νομιζουν οτι εχουν πιασει τον Παπα απο τα καμπανελια...
    το οτι εχουν παρει την Α,Β αντιπροσωπεια ενος προϊοντος δεν τους κανει και ταυτοχρονα μαμιαδες των πελατων τους...το ιδιο προϊον πουλιεται και απο αλλες χωρες και απο αλλους αντιπροσωπους που σεβονται περισσοτερο τους πελατες τους...και το δινουν πιο φτηνα και με την ιδια εγγυηση...και αυτο ισχυει απο ολοκληρα μηχανακια μεχρι κρανη, μπουφαν και οτι αλλο..
    τερμα η εκμεταλλευση..
    μαθετε να ψωνιζετε εξυπνα και απο ανθρωπους που σεβονται εσας και τον κοπο της δουλειας σας, οπου και αν βρισκονται αυτοι...

Παλαιό μέλος
    Bρε devil's animal το ξερεις οτι υπαρχουνε αντιπροσωποι που πουλανε ακριβα καποια προιοντα,οχι γιατι δεν μπορουνε η δεν θελουνε αλλα γιατι ετσι τους υποχρεωνουνε καποιες πολυεθνικες?

Οταν ερχεται η Α εταιρια την οποια αντιπροσωπευεις και που πουλαει κρανη η αλλα καταναλωτικα προιοντα και σου λεει αν πουλησεις φθηνοτερα σταματαει η συνεργασια,τι επιλογες νομιζεις οτι εχεις εκτος απο το να σταματησεις τη συνεργασια?Στο χωρο που κινουμε αυτο συμβαινει μονιμα.

Δεν ειπα οτι ειμαι υπερ των ηλιθιων καταναλωτων.Φυσικα και θα ψαξει,φυσικα και θα βρει αυτο που τον συμφερει.Καλο ειναι ομως να εξαντλησει τα εδω περιθωρια.Αν το παρει τελικα απο εξω να γνωριζει οτι αυτο ναι μεν ειναι προς δικο του ωφελος,οχι ομως απαραιτητα και του συνολου.

Και να μου πει τελος παντων αυτος που αγοραζει απο εξω επειδη τον συμφερει αν με συμβουλευει να κανω το ιδιο σε περιπτωσεις που αφορουνε το δικο του επαγγελμα.

Αυτο για τον Γιαννιωτη μηχανοβιο ,προσπαθησα.αλλα δεν το καταλαβα.

Σπασμενο....μελος Το avatar του/της manosamos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    δεν ειναι ολα τα ελληνικα καταστηματα ιδια...
    ο Χρηστος (Πισσαρης) εχει τρελες τιμες σε σχεση με την ελληνικη αγορα..αγορασα αλυσιδογραναζα για το cbf σε τιμη που δεν υπηρχε σε αλλο ευρωπαϊκο e-shop...
    αυτους τους στηριζουμε..
    Εχω και εγω εμπειρια απο Πισσαρη.
    Πολλα απο τα πραγματα του ειναι απο τον Louis.de και οταν προπερσυ πηγα για λαστιχα στο σκουτερ ειχε το ολοσωμο αδιαβροχο 35 ευρω,ενω ο Louis το ειχε κανα 30αρι,χωρια που καθε μηνα βγαζει προσφορες και βρισκεις το αδιαβροχο στα 15 ευρω.
    Αναβατωριο για την μοτο μου 80 ευρω και με κοστος αποστολης 20 ευρω(max 30kg) ενω το πακετο μου ηταν 37 κιλα και δεν πληρωσα εξτρα.
    Οσο για τα τζακετ του FC moto δεν νομιζω οτι παιζει καποιο ελληνικο μαγαζι στις τιμες τους.

Οσο για το πατριωτικο του θεματος,ενταξει ..........ελληνικα μαγαζια,με πακιστανο τζαμοκαθαριστη και αλβανο αποθηκαριο..............δεν τους στηριζω.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DrIoannis
    Δεν θα πω πολλά. Έχω αγοράσει από net πολλά αλλά και από τοπικά μαγαζιά αρκετά. Υποστηρίζω αυτούς που μου φέρονται σαν πελάτη και όχι σαν πορτοφόλι. Δυστυχώς τα όλο και πιο λίγα χρήματα που μπορώ να διαθέσω για το χόμπι μου θα πηγαίνουν σε αυτόν με την καλύτερη τιμή-εξυπηρέτηση εγχώριο ή όχι.
    «Ο μεγαλύτερος εχθρός της γνώσης δεν είναι η άγνοια, αλλά η ψευδαίσθηση της γνώσης» Stephen Hawking
    You will never be arrested #58

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    ...
    Τελευταία τροποποίηση από EVI; 12/01/2014 στις 21:20.
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator

Να ψωνήσω από τοπικό μαγαζί ή φθηνότερα από eshop του εξωτερικού;

εξαρτάτε από την διαφορά στην τιμή.
    Το κράνος μου ας πούμε δεν υπήρχε περίπτωση να το πάρω από Ελλάδα... 300€ κάτω ήταν σημαντικότατη διαφορά.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Bρε devil's animal το ξερεις οτι υπαρχουνε αντιπροσωποι που πουλανε ακριβα καποια προιοντα,οχι γιατι δεν μπορουνε η δεν θελουνε αλλα γιατι ετσι τους υποχρεωνουνε καποιες πολυεθνικες?

Οταν ερχεται η Α εταιρια την οποια αντιπροσωπευεις και που πουλαει κρανη η αλλα καταναλωτικα προιοντα και σου λεει αν πουλησεις φθηνοτερα σταματαει η συνεργασια,τι επιλογες νομιζεις οτι εχεις εκτος απο το να σταματησεις τη συνεργασια?Στο χωρο που κινουμε αυτο συμβαινει μονιμα.

Δεν ειπα οτι ειμαι υπερ των ηλιθιων καταναλωτων.Φυσικα και θα ψαξει,φυσικα και θα βρει αυτο που τον συμφερει.Καλο ειναι ομως να εξαντλησει τα εδω περιθωρια.Αν το παρει τελικα απο εξω να γνωριζει οτι αυτο ναι μεν ειναι προς δικο του ωφελος,οχι ομως απαραιτητα και του συνολου.

Και να μου πει τελος παντων αυτος που αγοραζει απο εξω επειδη τον συμφερει αν με συμβουλευει να κανω το ιδιο σε περιπτωσεις που αφορουνε το δικο του επαγγελμα.

Αυτο για τον Γιαννιωτη μηχανοβιο ,προσπαθησα.αλλα δεν το καταλαβα.
    α,δλδ υπαρχουν πολυεθνικες που υποχρεωνουν ΜΟΝΟ τους ελληνες εμπορους να πουλησουν ακριβα το προϊον τους (ή τελοσπαντων σε μια φιξ τιμη που πιο κατω δεν παει) και οχι τους υπολοιπους...φαινεται μισουν την Ελλαδα...δεν εξηγειται αλλιως...

για πες μας και πως συμφερει αυτο τους δημ. υπαλληλους..και μην μου πεις οτι πληρωνονται απο τους φορους γιατι ειναι μουφα..
    οταν βεβαια απολυοντουσαν οι δημ. υπαλληλοι ή τους εκοβαν τρελα τους μισθους, ολοι χαιροντουσαν γιατι ηταν τεμπελοσκυλα...μολις σταματησαν να πηγαινουν τα τεμπελοσκυλα στα μαγαζια τους και να ψωνιζουν ή να καταναλωνουν, τοτε ηρθε η κριση...

εγραψα οτι παλιοτερα (που δεν υπηρχε το νετ) καποιος που εμενε σε χωριο δεν μπορουσε να ενημερωθει απο αλλους (feedback) για οτι ηθελε να αγορασει, με αποτελεσμα να πεφτει θυμα του εκαστοτε εμπορου που του πουλουσε οτι ηθελε εκεινος εκμεταλλευομενος την αγνοια του...

Σελίδα 3 από 14 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 25/03/2010, 14:32
  2. Απαντήσεις: 39
    Τελευταίο μήνυμα: 02/12/2006, 11:11
  3. Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 21/03/2006, 23:33

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία