Oι Ελληνικες επιχειρησεις ,ειδικα αυτη την περιοδο που περναμε,εχουνε την αναγκη του καθενα μας.Δραστηριοποιουνται σε ενα εχθρικο περιβαλον και οι περισσοτερες κανουνε μεγαλο αγωνα για να βγουνε στις υποχρεωσεις τους.Απο αυτες περιμενει το κρατος να βγαλει λεφτα,οι εργαζομενοι το ιδιο,ο καφετζης με το διπλανο καφενειο και παει λεγοντας.
Δεν ειναι για μενα επιχειρημα οτι ο Γερμανος τα εχει πιο φθηνα.Και ο ηλεκτρολογος απο τη Βουλγαρια θα μου κανει τα ηλεκτρολογικα στο σπιτι μου πιο φθηνα.Και κουφωματα αλουμινιου μπορω να παραγγειλω απο τη Ρουμανια στην μιση τιμη.Ξερω και γω το Ιντερνετ,δεν ειμαι εντελως μαλακας.
Ξεχνατε ομως μου φαινεται ,οτι ολοι σας εχεται καποιο επαγγελμα και θελετε εμεις οι υπολοιποι να σας υποστηριζουμε.Θελετε να ψωνιζεται απο Γερμανιες και Αγγλιες λογω του οτι εχετε οικονομικο ωφελος.Μου λετε δηλαδη οτι και εγω αν χρειαστει να χτισω το σπιτι μου η να προσλαβω υπαλληλους στην επιχειρηση μου.....να προτιμησω τους φθηνοτερους.
Ξερω και γω τα οικονομικα ωφελη αμα προσλαβω Μπαγλαντεζους ,δεν ειμαι εντελως μαλακας.
Μου φαινετε οτι οπου σας βολευει γινεστε Ευρωπαιοι και οπου σας συμφερει Ελληνες.Για καθε απαραδεκτο Ελληνα επαγγελματια που θα μου λετε θα σας βρισκω δεκα καλους.Βρειτε τους καλους και υποστηριξτε τους σε ολους τους χωρους.Αφηστε τα περι οικονομικων αγορων,γιατι θα αρχισω να σκεφτομαι σαν εσας.Και αν αρχισω να σκεφτομαι και να λειτουργω οπως εσεις θα σας σκισει η πεινα κακομοιρηδες μου.Α...μην κανετε οτι δεν καταλαβαινεται αυτα που λεω,γιατι καταλαβαινετε,δεν ειστε εντελως ........
Μην υποθεσει κανεις οτι ειμαι ρατσιστης η Ελληναρας,θα κανει λαθος.