Κατι τετοια καναμε οταν ειμασταν 15 χρονων ,με τα παπια, νομιζοντας οτι κατι κανουμε και λεγαμε ακριβώς αυτο που λες εσυ ...οτι περασαμε γαματα, που τοτε ηταν αλήθεια...
Τωρα ομως δε βλεπω το λογο καποιος ενηλικος να κανει κατι τετοιο ,εκτος και αν εισαι πιτσιρικας ,οποτε καλα κάνεις.
Με συγχωρεις αλλα ετσι το βλεπω εγω...
thanks για το κραξιμο!!
23 ειμαι.
το θεμα ειναι οτι εχω ss μηχανη.
αλλα λατρευω που και που να εξερευνω την φυση μεσα απο τετοιους δρομους.
εχω τολμησει αναλογο δρομολογιο με το cbr και φυσικα εγκατελειψα αρκετα γρηγορα το ολο εγχειριμα.
κανω και mtb αλλα η αποσταση απο τα ωραια μερη ειναι μακρυα και δεν εχω αμαξι ουτε λ7 για κανα enduraki...
οποτε...??
δεν νομιζω τπτ και σαφως δεν θεωρω οτι εκανα κανα αθλο.
το παπι καταφερε να ανταπεξελθει σε οτι το εβαλα να κανει και με εβγαλε ασπροπροσωπο.
ειναι πρωτη φορα που δοκιμασα κατι τετοιο, μου εκανε εντυπωση και το ποσταρα να γελασουμε λιγακι!
η ολη φαση ηταν αρκετα διασκεδαστικη.
Νταξει δε τρεχει τπτ...
Αλλοι τι βρισκουν να τους δενουν με σκοινια απο κρικους που ειναι φυτεμενοι στο δερμα τους...
Εγω ας πουμε ,οπως θα ελεγε και ο oldman, ειμαι ταριφας...
Ο καθενας οπως τι βρίσκει ...
![]()
Εγώ σε πάω και μπράβο σου! Το ΜΟΝΟ που έχει σημασία είναι να περνάς καλά
Εχω κάνει τα ίδια και χειρότερα με φίλο με ενα cbf ο καθένας, πέφταμε, σπρώχναμε, πέφταμε, σπρώχναμε και δε ξεχνιόνται αυτά!
Το παπί είναι ελαφρύ και χαμηλό, ένας έξυπνος τρόπος να ανεβάσεις την αυτοπεποίθησή σου για τα πρώτα βήματα στο χώμα. Τίποτα μεπμτό!
Το φίλο που λέει ότι αν είσαι ενήλικας δεν τα κάνεις αυτά δεν το καταλαβαίνω... δηλαδή είναι οκ μέχρι 18 και μετά όχι???
Ωραίος....![]()
Υποκειμενικη καθαρα η αποψη μου ,δεν σημαινει οτι ειναι σωστή.
πολυ ωραια ειναι αυτα. απλα εισαι ο σωστος ανθρωπος με λαθος μηχανακι
αντε συντομα σε βλεπω στα ευχαριστα με χωματινο, απλα δεν το ξερεις ακομα![]()
Καλά έκανες! Κάνεις την πλάκα σου και αυτό έχει σημασία. Και να πάθει κάτι το παπί το φτιάχνεις με μικρό κόστος. Αν τώρα θέλεις να πηγαίνεις πιο συχνά... κοιτάς την εναλλακτική αγοράς ενός enduro. Που είναι το μέρος?
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2