Σελίδα 8 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 197

Θέμα: Να ψωνίσω από τοπικό μαγαζί ή φθηνότερα από eshop του εξωτερικού;

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    ο καφες στο αθενς εχει 2-2,5ευρο!!!
    στο πλαστικό ή σε κανένα καφενείο μπορεί...

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Οσο για το φπα εχω να πω οτι παντου υπαρχει ενας μυθος
    Προσφατα σταματησα για ελεγχο ενα ζευγαρι απο αθηνα οι οποιοι ηταν για διακοπες στο καιμακτσαλαν(π αγ αθανασιος)και μου λενε- εδω δεν σας επιασε η κριση?πληρωναμε 4,5-5 ευρο τον καφε,στις ταβερνες 2ατομα ειχαμε ενα 50αρικο αβλεπι,ηταν να μεινουμε μια εβδομαδα και φυγαμε στο τριημερο-δεν ξερατε δεν ρωταγατε-τους ειπα
    Κατα δηλωση τους ειπαν οτι ο καφες στο αθενς εχει 2-2,5ευρο!!!
    Και Σαλλλονικη το βρισκεις με 0,90 τον φραππε σε μαγαζι και μαλιστα αν καθησεις, στο χερι εχει 1€! (και ολα τα υπολοιπα σε αναλογες τιμες)
    Αυτος δηλαδη δεν βγαζει κερδος; Φυσικα και βγαζει αφου ειναι ολη μερα γεματο και μαλλον πολυ περισσοτερο απο αλλους που τον εχουν 3-4€ που ζητημα να γεμησει 1 φορα το μαγαζι...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Το οτι λογω ογκου πωλησεων ο ξενος εχει την δυνατοτητα να πουλησει σε χαμηλοτερες τιμες ,δεν σημαινει αυτοματα οτι ο Ελληνας εμπορος αισχροκερδει.Σιγουρα υπαρχουνε και αυτοι ,αλλα ειναι αδικο να τους βαζουμε ολους στον ιδιο ντροβα.
    Πηγαινε και παρτα (γενικα μιλαω) απο τον Γερμανο αλλα μην κραζεις ταυτοχρονα και ολους τους ντοπιους.Κανεις ζημια και σε σοβαρους επαγγελματιες που ισως να μην εχουνε τη δυναμη να αγορασουνε φθηνα,αλλα πουλανε με μικρο ποσοστο σεβομενοι τον καταναλωτη.
    Η McMotors, επίσημος της Dainese και Arai μεταξύ άλλων, έχει αλλάξει πολιτική και τα προϊόντα νέας κολεξιόν κάμποσο καιρό τώρα τα πουλάει "τιμή web" όσο δίνουν και οι έξω, στα κράνη τουλάχιστον, ενώ δεν έχει τις χαώδεις διαφορές που είχε στα ρούχα. Γιατί να μην τους πω μπράβο γι'αυτό; Αν δεν τους έκραζε κανείς, λες να μείωναν τιμολόγια; Ντάξει, δεν ρίχνει όσο οι έξω τιμές σε παλιά μοντέλα. Αλλά ένα βήμα έγινε.
    Χάζευα σήμερα και άλλα, πχ αν δεν κάνω λάθος τα μπουφάν της Scott ο Έλληνας αντιπρόσωπος τα έχει ίδιες τιμές με έξω (έξω βέβαια κάποια λίγα μοντέλα για κάποιο λόγο τα έχουν προσφορά 30 και 40% κάτω). Αυτούς τους έμπορους, γιατί να μην τους προτιμήσουμε;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bradipous Προβολή μηνύματος
    Και Σαλλλονικη το βρισκεις με 0,90 τον φραππε σε μαγαζι και μαλιστα αν καθησεις, στο χερι εχει 1€! (και ολα τα υπολοιπα σε αναλογες τιμες)
    Αυτος δηλαδη δεν βγαζει κερδος; Φυσικα και βγαζει αφου ειναι ολη μερα γεματο και μαλλον πολυ περισσοτερο απο αλλους που τον εχουν 3-4€ που ζητημα να γεμησει 1 φορα το μαγαζι...
    Σιγά μη βγαίνει...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Η McMotors, επίσημος της Dainese και Arai μεταξύ άλλων, έχει αλλάξει πολιτική και τα προϊόντα νέας κολεξιόν κάμποσο καιρό τώρα τα πουλάει "τιμή web" όσο δίνουν και οι έξω, στα κράνη τουλάχιστον, ενώ δεν έχει τις χαώδεις διαφορές που είχε στα ρούχα. Γιατί να μην τους πω μπράβο γι'αυτό; Αν δεν τους έκραζε κανείς, λες να μείωναν τιμολόγια; Ντάξει, δεν ρίχνει όσο οι έξω τιμές σε παλιά μοντέλα. Αλλά ένα βήμα έγινε.
    Χάζευα σήμερα και άλλα, πχ αν δεν κάνω λάθος τα μπουφάν της Scott ο Έλληνας αντιπρόσωπος τα έχει ίδιες τιμές με έξω (έξω βέβαια κάποια λίγα μοντέλα για κάποιο λόγο τα έχουν προσφορά 30 και 40% κάτω). Αυτούς τους έμπορους, γιατί να μην τους προτιμήσουμε;
    Κινήσεις σαν αυτές που λες πρέπει να επιβραβεύονται, αλλά το πουλάκι έχει πετάξει.
    Για το MC ας μην μιλήσουμε. Το μπλαζέ υφάκι που πούλαγαν μούρη οι πωλητές, οι ζελατίνες για τα Arai στα 110€ και το RX7RR στα 950€ δεν ξεχνιούνται με μια δυό φωτοβολίδες, τώρα που έκαναν κορνίζα το stock.

Μιας και μιλάμε για διαφορές και συμπεριφορά καταναλωτή κλπ κλπ, για πείτε τι να κάνω μιας και ψάχνω πιστόνι για το srx μου που κόλλησε.

Wiseco 97mm Ελλάδα-> 201,13€, άγνωστο αν έχει και μεταφορικά.
    Wiseco 97mm ebay -> 113,50€ με τα μεταφορικά.

Τι να κάνω?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Δεν διαφωνουμε.

Banned
    Να στηριξεις την ελληνικη αγορα βυρων...

Δεν νομιζω να το σκεφτεσαι ε?

Μέλος Το avatar του/της kapetan amerika
    -Άσπρο!
    -Τι λε ρε; Μαύρο, δε χωράει συζήτηση.
    -Σκάσε, άσπρο είπα!
    -Μαύρο και ρώτα όποιον θες!
    -Ρώτησα και όλοι είπαν άσπρο.
    -Εμένα ένας θείος μου που είχε πάρει άσπρο, πήγε φυλακή, ψόφησε το καναρίνι του και τα έχασε όλα στο καζίνο.
    -Λέγε ότι θες. Άσπρο είπα και το είπα πρώτος!

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Έλληνας αντιπρόσωπος μου ζητούσε 40% πάνω σε σχέση με τιμές Γερμανίας + 50 ευρώ μεταφορικά + 23% φπα στα μεταφορικά. Όλα αυτά γραπτώς σε μαιλ, αφού πρώτα του είχα στείλει τους κωδικούς που χρειαζόμουν.

Δεν βιαζόμουν. Πήρα τηλ σε έναν άλλο στην Ξάνθη. Το σήκωσε μια κυρία που απαντούσε με μόνο με ναι και με όχι. Μετά από επανειλημμένες προσπάθειες κατάλαβα ότι η συνεννόηση ήταν αδύνατη. Την ρώτησα ευγενικά αν είναι Ελληνίδα και αν θα προτιμούσε να συνεννοηθούμε σε κάποια άλλη γλώσσα καθότι τα Αγγλικά, τα Γαλλικά και τα Γερμανικά μου ήταν καλύτερα απ' τα Ελληνικά της. Όταν μου είπε ότι ήταν Ελληνίδα της ευχήθηκα καλημέρα και το έκλεισα για να μην την αρχίσω στα Γαλλικά.

Ο γενικός αντιπρόσωπος Θεσ/σκής με παρέπεμψε σε συνεργαζόμενα μαγαζιά. Ο ένας ήθελε να του δώσω τους κωδικούς απ' το τηλ γιατί βαριόταν να ανοίξει το μαιλ, στο οποίο απάντησε 1 εβδομάδα αργότερα με τιμές καταλόγου (δλδ +40% από ένα μαγαζάκι που ήξερα στην Αθήνα), ενώ ο δεύτερος δήλωσε άσχετος και απλά θα έκανε τον μεσάζοντα. Τιμές δεν μπορούσε να μου δώσει.

Δεύτερο τηλ στην Ξάνθη, (αφού τσεκάρω πάλι το sait της εταιρείας) μήπως το σηκώσει κανένας άλλος. F@ck πάλι η βλαμμένη! Της ζήτησα κατευθείαν να μου δώσει έναν υπεύθυνο και βραχυκύκλωσε. Απόλυτη σιωπή.

Τα πήρα απ' έξω με 6 ευρώ μτφ.

Εξακολουθώ να τσεκάρω πρώτα τις τιμές Ελλάδας και πολλές φορές μπορεί να αγοράσω κάτι έστω και λίγο ακριβότερα, πράγμα που με έχει ωφελήσει και άμεσα κάποιες φορές.
    Στηρίζω την άποψη του mgktinous αλλά συμφωνώ και με τον Βύρωνα.
    Τελευταία τροποποίηση από daz; 13/01/2014 στις 21:18.
    Sent from me using a computer.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Τι να κάνω?
    Δεν ξέρω αλλά ο ebays βγαίνει φτηνότερος και από τον wiseco.com
    Προσωπικά θα έψαχνα βάσει κωδικού κατασκευαστή και όχι κατά δήλωση καταστηματάρχη.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Έλληνας αντιπρόσωπος μου ζητούσε 40% πάνω σε σχέση με τιμές Γερμανίας + 50 ευρώ μεταφορικά + 23% φπα στα μεταφορικά. Όλα αυτά γραπτώς σε μαιλ, αφού πρώτα του είχα στείλει τους κωδικούς που χρειαζόμουν.

Δεν βιαζόμουν. Πήρα τηλ σε έναν άλλο στην Ξάνθη. Το σήκωσε μια κυρία που απαντούσε με μόνο με ναι και με όχι. Μετά από επανειλημμένες προσπάθειες κατάλαβα ότι η συνεννόηση ήταν αδύνατη. Την ρώτησα ευγενικά αν είναι Ελληνίδα και αν θα προτιμούσε να συνεννοηθούμε σε κάποια άλλη γλώσσα καθότι τα Αγγλικά, τα Γαλλικά και τα Γερμανικά μου ήταν καλύτερα απ' τα Ελληνικά της. Όταν μου είπε ότι ήταν Ελληνίδα της ευχήθηκα καλημέρα και το έκλεισα για να μην την αρχίσω στα Γαλλικά.

Ο γενικός αντιπρόσωπος Θεσ/σκής με παρέπεμψε σε συνεργαζόμενα μαγαζιά. Ο ένας ήθελε να του δώσω τους κωδικούς απ' το τηλ γιατί βαριόταν να ανοίξει το μαιλ, στο οποίο απάντησε 1 εβδομάδα αργότερα με τιμές καταλόγου (δλδ +40% από ένα μαγαζάκι που ήξερα στην Αθήνα), ενώ ο δεύτερος δήλωσε άσχετος και απλά θα έκανε τον μεσάζοντα. Τιμές δεν μπορούσε να μου δώσει.

Δεύτερο τηλ στην Ξάνθη, (αφού τσεκάρω πάλι το sait της εταιρείας) μήπως το σηκώσει κανένας άλλος. F@ck πάλι η βλαμμένη! Της ζήτησα κατευθείαν να μου δώσει έναν υπεύθυνο και βραχυκύκλωσε. Απόλυτη σιωπή.

Τα πήρα απ' έξω με 6 ευρώ μτφ.

Εξακολουθώ να τσεκάρω πρώτα τις τιμές Ελλάδας και πολλές φορές μπορεί να αγοράσω κάτι έστω και λίγο ακριβότερα, πράγμα που με έχει ωφελήσει και άμεσα κάποιες φορές.
    Στηρίζω την άποψη του mgktinous αλλά συμφωνώ και με τον Βύρωνα.
    και στη βιλαρίμπα...

ψαναψόφα φούστη γλάρε

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Δεν ξέρω αλλά ο ebays βγαίνει φτηνότερος και από τον wiseco.com
    Προσωπικά θα έψαχνα βάσει κωδικού κατασκευαστή και όχι κατά δήλωση καταστηματάρχη.
    Τον έχει ρε Στέφανε στην περιγραφή του προϊόντος 4797M09700 και δίνει και παρακάτω την συμβατότητα των μοντέλων. Και η σελίδα της wiseco συμφωνεί
    http://www.wiseco.com/ProductDetail....mID=4797M09700

Ο Ελλην το δίνει με ολίγον άσχετους κωδικούς 4797M1, http://3pracing.gr/listing-WISECO+PISTON+KIT-8668.html με τιμή 199,54.

Τεσπα, δεν θα έπαιρνα wiseco έτσι κι αλλιώς απλά λόγω κουβέντας το έβαλα μιας και ψάχνω για πιστόνι.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    στο πλαστικό ή σε κανένα καφενείο μπορεί...
    δε ξερω για το αθενς αλλα στο πειραια υπαρχουν δεκαδες καφετεριες με 2,5 ευρω το καφε (το καπουτσινο)εως 3 ευρω. και καθεσαι και σου δινουν και μπισκοτακια και βλεπεις και θαλασσα τις βαρκουλες να κουνιουντε . οχι τα μπουσα .

(και ειναι γεματες )
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Δεν ήθελα καν να αρχίσω να αναφέρω εμπειρίες μου, γιατί θα κλάψει κόσμος, αλλά θα πω αυτό επειδή μου χε κακοφανεί πολύ τότε. Συγκεκριμένα μπουζί NGK, για το - τότε, 3-4 χρόνια πριν - CBR μου. Ρώτησα σε 2 μαγαζιά στον Πειραιά και η τιμή τους ήταν 26 ευρώ ΤΟ ΕΝΑ. Πήρα ακριβώς τα ίδια από ebay Αγγλίας, 4άδα, κάτω από 60ε ΜΑΖΙ με τα μεταφορικά. Και ήρθαν στην πόρτα μου.
    Life begins at 45°.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από EVI Προβολή μηνύματος
    δε ξερω για το αθενς αλλα στο πειραια υπαρχουν δεκαδες καφετεριες με 2,5 ευρω το καφε (το καπουτσινο)εως 3 ευρω. και καθεσαι και σου δινουν και μπισκοτακια και βλεπεις και θαλασσα τις βαρκουλες να κουνιουντε . οχι τα μπουσα .

(και ειναι γεματες )
    happy hour οι ξεπεσμένες της πασαρέλας
    παρότι Πειραιώτης, και παρόλο που γυρνάω όλη μέρα, αλλά και τα βράδια Πειραιά και περίχωρα, καφετέρια της προκοπής δε νομίζω να χουμε
    εξαίρεση ο ιστιοπλοϊκός, αλλά εκεί με 2,5 δε παίρνεις ούτε Σουρωτή

ψαναψόφα φούστη γλάρε

Σελίδα 8 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 25/03/2010, 14:32
  2. Απαντήσεις: 39
    Τελευταίο μήνυμα: 02/12/2006, 11:11
  3. Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 21/03/2006, 23:33