Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 91

Θέμα: Αυτό το είδατε ;

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Αλλο αυτο και αλλο αυτο που εγραψες.

Με ποιου τα λεφτα θα πανε τα παιδακια διακοπες ειναι κατι που ελαχιστα ενδιαφερει. Προσπάθησε να καταλαβεις τη λογικη πισω απο την "επιμηκυνση" μιας αργιας. Ειναι πιο ευκολο να φυγεις για 4-5 μερες παρα για 2-3 οπου εισαι στην τσιτα, ενω το εξτρα κοστος δεν ειναι απαραιτητα πολυ μεγαλυτερο, αφου τα παγια (μεταβαση-επιστροφη) τα εχεις ετσι κι αλλιως.. Μιλαω καθαρα με όρους πώλησης.

Να μην εκανες παιδια

καλά το λες, δε το γραψα σωστά
    εννοούσα είτε έχω 10 μέρες άδεια, είτε 50

κατανοητό αυτό που λες, και σωστά το θέτεις, όμως μιλάς με όρους πώλησης όταν δεν υπάρχει αντικείμενο πώλησης

τα παιδιά φίλε τα έχω παρκάρει Ελβετία εσώκλειστα, σιγά μην τα είχα εδώ να μου ζαλίζουν τον έρωτα

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    κατανοητό αυτό που λες, και σωστά το θέτεις, όμως μιλάς με όρους πώλησης όταν δεν υπάρχει αντικείμενο πώλησης
    Δεν το ξερεις αυτο. Δεν εχεις πει καμια φορά με αφορμη 3ημερο "που να τρέχω τωρα για σκαρτες 2.5 μερες και να ταλαιπωρηθω" ; "Ενα σκασμο λεφτα για 2 βραδια και τοσες ωρες ταξιδι" ;

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Ευκαιρία να πάμε τα παιδιά στο παππού και τη γιαγιά να περάσουν καλά στο χωριό.

Σιγά μη πάρουν και άλλη άδεια οι εργαζόμενοι γονείς, θα τη κρατήσουν μέχρι το καλοκαίρι. Βέβαια υπάρχουν και κάποιοι που έχουν φράγκα στην άκρη και δουλειές με ελαστικά ωράρια, οπότε μπορεί να πάνε. Βέβαια όλα αυτά για τα παιδιά δημοτικού, από γυμνάσιο και πάνω έχουν φροντιστήρια, δραστηριότητες που δε νομίζω να κλείσουν και αυτές για αυτές τις μέρες.

Εν ολίγοις, μια χαρά, βγαίνει ένα 5νθημερο για ύπνο super.

Δεν το ξερεις αυτο. Δεν εχεις πει καμια φορά με αφορμη 3ημερο "που να τρέχω τωρα για σκαρτες 2.5 μερες και να ταλαιπωρηθω" ; "Ενα σκασμο λεφτα για 2 βραδια και τοσες ωρες ταξιδι" ;

εγώ το λέω
    μόνο που έχουμε και ένα έτερον ήμισυ, το οποίο πρέπει να δουλεύει και Κυριακές, για τους γνωστούς λόγους
    επίσης το αφεντικό δε χαίρεται και ιδιαίτερα όταν τη κοπανάω πέραν των προγραμματισμένων ημερών
    με αυτά και με τα άλλα, φεύγω το χρόνο 5~6 τριήμερα max, και από αυτά ζήτημα το ένα να το πάω σε ξενοδοχείο, συνήθως πηγαίνουμε σε χωριά (μας)
    και μη ξεχνάς ότι είμαι ανύπαντρος, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις, και παρά ταύτα ζορίζομαι και για αυτές τις 3 μέρες...

ψαναψόφα φούστη γλάρε

[…]και μη ξεχνάς ότι είμαι ανύπαντρος, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις[…]
    Προφανως λοιπον ρε παπαρα το μετρο ΔΕΝ απευθυνεται σε σενα. Τι μας τα ζαλιζεις τοτε?
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρκετά μ' αυτό το κλάμα.

Το ενα βρωμάει, το άλλο μυρίζει το άλλο δεν κάνει, δεν έχουν να φάνε τα παιδάκια μας, έχω αρρωστη και τη μανούλα μου!

Η πραγματικότητα είναι μία:
    1. Λευκή νυχτα στην Αθήνα, κι έγινε της καριόλας μέχρι τις 11.30 το βράδυ. Δεν χώραγες να μπεις καν στην Ερμού! Ο τζίρος ανέβηκε και το μέτρο ηταν εμπορική επιτυχία.
    2. Όλο κλαιγόμαστε εδώ μέσα αλλά αυτοί που πραγματικά έχουν προβλημα δεν μιλάνε. Ισως λόγω αξιοπρέπειας, είτε γιατί προσπαθούν να ξεφύγουν από την κατάσταση που μας έριξαν.

Συγκεντρωθείτε! Αν συμπεριφέρεστε στα πάντα αρνητικά σαν κακομαθημένα παιδιά, θα έχετε (από τους πάντες) και την ανάλογη μεταχείριση.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    κατα την ταπεινη, προσωπικη μου γνωμη, θα ειχε νοημα κατι τετοιο αν η Ελλαδα ειχε χιονια και σοβαρο χειμωνιατικο καιρο...
    γι'αυτο τον λογο ισχυουν και στην Ευρωπη που κανει ψ^$%$κρυο και εχει ΩΦΕΛΙΜΟ χιονι στις χιονοδρομικες πιστες 4-5 μηνες...
    εδω με τον ημιχειμωνα που κανει και με τα "σαλε" που θελουν να λενε οι ξενοδοχοι τα 2αστερα και τα 3στερα ξενοδοχειακια τους, δεν νομιζω οτι θα δουλεψει...(τουλαχιστον για τους Ελληνες)..

αλλα οταν ακομα και οι Ελληνες που τα εχουν και θελουν να τα δωσουν πανε Bansko για σκι γιατι τους βγαινει φτηνοτερα απο την Αραχωβα και τα 3-5 πηγαδια ή την Βασιλιτσα, πως ακριβως θα δουλεψει ο τουρισμος της Ελλαδας?

για να γινει κατι τετοιο πρεπει ολοι οι ξενοδοχοι να κατεβασουν τις τιμες τους στα ορια της Βουλγαριας ή λιιιγο πιο πανω για να εχουν την "αβαντα" της αποστασης και των βενζινων μηπως και τους προτιμησει ο κοσμος...
    παντως με την δεδομενη κατασταση κανεις Ελληνας δεν εχει να δωσει περι τα 500€ για χειμερινες διακοπες...και αν τα εχει θα τα δωσει στο νησακι το καλοκαιρι που του αρεσει περισσοτερο και το εχει συνηθισει...γιατι δεν κανει κρυο στην Ελλαδα..

Προφανως λοιπον ρε παπαρα το μετρο ΔΕΝ απευθυνεται σε σενα. Τι μας τα ζαλιζεις τοτε?
    δεν έχω δουλειά, και θέλω να κάνω λίγο flame, με έχετε πεθάνει με τις ρητορικές σας ερωτήσεις

ψαναψόφα φούστη γλάρε

δεν έχω δουλειά, […]
    Το ξερει το αφεντικο ?
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Το ξερει το αφεντικο ?
    είναι για καφέ

(πήζει και αυτός ο δύσμοιρος)

ψαναψόφα φούστη γλάρε

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Oι ξενοδόχοι που ευελπιστούν ότι ξαφνικα θα γεμίσουν οι χειμερινοί προορισμοί με χαρούμενους γονείς που θα κάνουν σκι με τα παιδιά τους θα ρίξουν καθόλου τις τιμές ή θα συνεχίσουν να της διατηρούν σε επίπεδα Ελβετίας; Αν θέλετε αισιοδοξία και όχι μιζέρια η σωστή εφαρμογή του μέτρου είναι έξτρα πενθήμερη των σχολείων σε ορεινούς/χειμερινούς προορισμούς και γνωριμία των παιδιών με τα βουνά και τις δραστηριότητες σε αυτά (που δεν ειναι μόνο σκι, σιγά το εθνικό σπορ). Να δουλέψει και ο ξενοδόχος, η εστίαση και όλα τα μαγαζιά σε μια περιοχή (με λογικές τιμές), να δουλέψουν τα πούλμαν, να δουλέψουν και συνοδοί - εκπαιδευτές στα χιονοδρομικά και στα δάση. Το να τους δίνουν κάποιες μέρες off πιστεύοντας ότι θα τα πάρουν οι γονείς τους και θα τα πάνε στα Καλάβρυτα, στον Παρνασσό και δεν ξέρω και εγώ που αλλού για να κάνουν σκι (ειδικά όταν έχουν ματώσει οικονομικά τα Χριστούγεννα) είναι βλακώδες. Ούτε η Μπούλοκ δεν έκανε τέτοια στο Gravity...

Το μετρο είναι σίγουρα καλό για τα πιτσιρίκα…
    Όπως και να εχει , θα εχουν μια βδομαδουλα off..
    Τωρα , αν και οι γονείς τους έχουν λευτα ΚΑΙ χρονο θα τα πάρουν να πάνε από το σαλέ στο Σαμονι-καπελο ή στο χωριο του παππου ή βολτα στην Παρνηθα…
    Αν δεν έχουν φράγκα και χρόνο θα προβληματιστούν μέχρι να βρουν τι θα τα κάνουν και μπορεί να λειώσουν στην TV και στο Playstation…

Το μέτρο θα ήταν ολοκληρωμένο αν μαζι με τα σχολεια έδιναν και επιπλέον άδεια στους γονείς…

Πιστευω ότι την πρωτη χρονια εφαρμογης θα γίνει χαμός στους χειμερινούς προορισμους γιατι ο ελληνα(ρα)ς θα το θεωρησει ντροπη να μην στηριξει και να μην εχει απάντηση στην ερωτηση «που θα πατε την λευκη βδομαδα?»
    Ότι εκανε την «λευκη νυχτα» , τις «κυριακες ανοιχτα» κ.λ.π.

Θα δουμε στο μεγκα χαρουμενες φατσουλες παιδιων να παιζουν χιονοπόλεμο , ξενοδόχους να ευγνομονουν , γονεις με τα πεδιλα του σκι και τον φραπε να λενε ότι επιτέλους γίναμε Ευρωπη κ.λ.π.

Ουουουου !!!! ΑΡΑΧΩΒΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!

Μια χαρα…..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    Το μέτρο θα ήταν ολοκληρωμένο αν μαζι με τα σχολεια έδιναν και επιπλέον άδεια στους γονείς… και ένα λευκοβδομαδοδιακοποδάνειο ή επίδομα;

Ουουουου !!!! ΑΡΑΧΩΒΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!
    Αυτό το "αράχωβα" να δω να το φωνάζουν στο σταρ τσάνελ σαν το μύκονοοοος και τι άλλο.

Να μην εκανες παιδια
    (οταν απεργουν οι δασκαλοι ή εχει καταληψη το σχολειο τι τα κανετε; )
    Ακριβώς. Τρώμε το λούκι τότε, να το τρώμε και επίσημα; (αυτά τα άμοιρα κυρίως που τα πετάμε από δω
    και από κει σε όποιο συγγενή βρεθεί εύκαιρος....)

Τεςπα, ο άλλος γκρινιάζει ότι γκρινιάζουμε, και έχω και τη μανούλα μου άρρωστη...

Ραντεβού στο τρίτο δέντρο δεξιά. Θα είμαι αυτός με το σπασμένο πόδι και το μπατόν στο μάτι

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Αυτό το "αράχωβα" να δω να το φωνάζουν στο σταρ τσάνελ σαν το μύκονοοοος και τι άλλο.
    .....ειναι το ιδιο Αραχωβα που πληρωσα ενα πιατακι με 5πα-ί-δια 50 ευρω;
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Βρε ? Το ειδατε αυτο ?
    από PortisHead στο forum Suzuki Bandit
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 26/11/2009, 22:27
  2. Αυτο το Ειδατε?
    από kalant στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 07/11/2006, 14:38