Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 91

Θέμα: Αυτό το είδατε ;

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Είναι καλό για τα παιδιά να έχουν λίγο ξεκούραση, αν θεωρούμε ότι όλα δουλεύουν σωστά και τη χρειάζονται. Δε θα αλλάξει τίποτα άλλο. Ξαναρωτάω, πως θα πάρουν άδεια οι γονείς ; Και ξαναλέω, οι περισσότεροι θα πάνε στα χωριά τους και πάρα πολύ καλά θα κάνουν.

Δε μπορεί να κάνουμε εδώ ότι κάνουν πχ στην Αυστρία, άλλη κουλτούρα εκεί άλλη εδώ. Ντε και καλά πρέπει σε όλα να παρομοιάσουμε με κάποιους άλλους; Τι μ@λ@κί@ είναι πάλι αυτό που πάνε να βάλουν στο κεφάλι της κοινωνίας; Δε φτάνει η τόση πλύση εγκεφάλου και εκβαράθρωση όποιων ηθικών αξιών που μας έφτασαν ως εδώ; Είναι προτεραιότητα του κόσμου να πάει και το Μάρτιο να νοικιάσει σε κάποιο μέρος να κάνει διακοπές; Δε μπορεί να πάει στο τόπο καταγωγής του, να ασχοληθεί και λίγο με τη γη του (αν υποθέσουμε ξαναλέω ότι έχει το χρόνο);

Ο κάθε λαός θα έπρεπε να χτίζει και να καλυτερεύει τη ζωή του με βάση τη κουλτούρα του, τις διαχρονικές αξίες του, την ιστορία του. Εδώ όμως δεν υπάρχει τίποτα πια.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Ρε μαγκες, ειλικρινα, χειμερινος τουρισμος θεωρειτε οτι ειναι μονο το σκι? Ξεκολατε απο Αραχωβες (και Μυκονους αντιστοιχα)
    Εγώ πάντως πιστεύω ότι καταληλότερο για ελλάδα αυτή τη περίοδο είναι το ΘΑΛΑΣΣΙΟ σκι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nobody
    συντοπιτη αρκα,

το οτι σπαει την καθημερινοτητα συγνωμη κιολας,δεν ειναι επιχειρημα.με την ιδια λογικη,να εφραμοζεται τοτε πιο συχνα η/και για περισσοτερο διαστημα,θα μπορουσε να σου πει καποιος αλλος.και κακα τα ψεμματα,στην ελλαδα με τις τις τοσες γιορτες και αργιες που εχουμε,χωρια τις απεργιες η/και καταληψεις,δεν νομιζω οτι μας ελειψαν 5 μερες παραπανω το χρονο κλειστα τα σχολεια.

το οτι οι πρωτευουσιανοι γεμιζουνε καθαρο αεραδεν ομιζω να ειναι πρωτη προτετραιοτητα στον κατοικο φερρων εβρου.

το 3 το δεχομαι,παω πασο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    Δε μπορεί να πάει στο τόπο καταγωγής του, να ασχοληθεί και λίγο με τη γη του (αν υποθέσουμε ξαναλέω ότι έχει το χρόνο);
    καλα, θες και τα λες -> νόμος s510

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    να προτείνουμε και ένα spring break, τι λέτε ;

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    Αμέ! να ρχονται να βοηθάνε στα μελίσσια γ@μιέται ο Δίας με τις σμηνουργίες!

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Ε!! Στείλτε και από εδώ κανένα για χειμερινές διακοπές να βοηθήσει ελιές! & το βράδυ έχει ρακή και απάκι.
    Θα τον φέρω σε επαφή με τη φύση, θα δει λουλούδια, θα αναπνεύσει καθαρό αέρα, παράλληλα θα γυμναστεί. Τι άλλο θέλει! & τσάμπα! Θα τους κοιμίσω εγώ στους καναπέδες βέβαια. Α! Έχουμε και τζάκι! Α! & γάϊδαρο, όχι ζωντανό ε, από τον άλλο τον βενζινοκίνητο.

Μάλιστα, γούντερ μπρέικ τον ΜΑΡΤΙΟ, σπρινγκ μπρέικ τον ΙΟΥΛΙΟ και σάμερ μπρέικ τον ΟΚΤΩΒΡΙΟ στην επέτειο του ΟΧΙ (άλλα μπρέικς).

Πάνε οι εποχές.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nobody Προβολή μηνύματος
    αυτο που εγω θα ηθελα θα ητανε να μου εξηγησει καποιος στην περιφερεια ειδικα,τι νοημα εχει για τα ελληνικα παντα δεδομενα,να εφαρμστει τωρα αυτο το μετρο το μαρτη μηνα.
    Κατ' αρχην ειναι Καθαρη Δευτερα, αρα οχι παντα Μαρτιο. Επειτα, Δε βρισκεις κανενα νοημα ενα τριημερο διακοπων να παραταθει επισημως? Αυτοι που το ζητησαν, θεωρουν οτι ετσι θα παει περισσοτερος κοσμος και σε πιο μακρυνα μερη. Δυσκολα πας Φλωρινα απο Αθηνα για 3ημερο πχ, αλλα αν εχεις 5 μερες μπορει να το σκεφτεις.

Θα προτιμουσα Mardi Gras…
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	1511134_576503415762356_1381866862_n.jpg 
Προβολές:	77 
Μέγεθος:	77,8 KB 
ID:	307570
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nobody
    στα σοβαρα λοιπον,θεωρω οτι το μετρο αυτο αν εφαρμοστει θα διευκολυνει λιγους(οπως τον τυπο που θελει να παει φλωρινα αλλα δεν βρισκει τον χρονο καθως λες) και επομενως για μια μειοψηφια οχι,δεν χρειαζεται να κλεινουν τα σχολεια ολης της ελλαδας για μια βδομαδα.

αλλα αυτο που θελω κυριως ειναι να μιλησουνε οι γονεις διοτι οι οι υπολοιποι χωρις παιδια,αλλιως τα βλεπετε τα πραγματα και αλλιως ο γονεας που δεν θαχει τι να τον κανει τον μικρο που θα του λεει να πανε μια βδομαδα διακοπες. στην τελικη,καλα τα λεει ο Mike,με το ζορι να εφαρμοσουμε τις συνηθειες αλλων λαων διοτι ''ετσι κανουνε στην ευρωπη εδω και καιρο...".

σαμαρας,τωρα και χαλογουιν στη γειτονια σας,το βλεπω εγω τονειρο...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nobody Προβολή μηνύματος
    σαμαρας,τωρα και χαλογουιν στη γειτονια σας,το βλεπω εγω τονειρο...
    Δεν ξερω το εγινε στη γειτονια σας παντως, αλλα στο κεντρο της Αθηνας επαιξε τρελη χαλογουιν βραδια…
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Εγώ θέλω επόμενο μέτρο να είναι παγανιστικά όργια του αγίου βάλεντάιν.

εγώ ξέρω οτι στην γαλλία οπου έχουν αυτές τις διακοπές τα παιδάκια ξεπατώνονται στο σχολείο.....

Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Βρε ? Το ειδατε αυτο ?
    από PortisHead στο forum Suzuki Bandit
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 26/11/2009, 22:27
  2. Αυτο το Ειδατε?
    από kalant στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 07/11/2006, 14:38
  3. Αυτο το είδατε?
    από xaris_sm στο forum Off topic