ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Προς μεγαλη μου εκπληξη (με αφορμη το ποστ του byron) και για να μην λεμε μονο τα στραβα ειδα οτι τα Arai rx7 gp carbon & agv pista gp ειναι πιο φθηνα στην Ελλαδα απο οπουδηποτε αλλου!
Ιδου το Arai:
Ελλαδα MC
Γερμανια FC
Αγγλια HC
Και το AGV:
Ελλαδα απο MC & xmoto
Και απο τον Γερμανο Αγγλο Ισπανο
οκ μπορει να μην ειναι κρανη που απευθυνοντε στο ευρυ κοινο και στον μεσο οδηγο αλλα στο Arai τουλαχιστον η διαφορα ειναι σημαντικη πραγμα που μας δειχνει οτι αμα θελουν μπορουν.
Δεν ξέρω ρε Σπύρο
Κάτι πρέπει να αγοράζεις μαζί πάντως με τα 2.5 χιλιάρικα.
Voodoo cat με τις 7 ψυχές περασμένες στον αγοραστή?
Εσωτερική επένδυση με το DNA του Duncan McCloud ?
Το ελιξήριο νεότητας της Sir?
Τα απόκρυφα μυστικά μακροζωίας του Μητσοτάκη?
Κάτι κερδίζεις πάντως, δεν εξηγείται αλλιώς η τιμή![]()
Update για το Wossner πιστόνι που ψάχνω.
e-shop Wossner 165$ (Περίπου 120€) δεν ξέρω τι μεταφορικά έχει
Ελληνικό ρεκτιφιέ που τα φέρνει 196€
Φλάτζες κυλινδροκεφαλής Athena 31,48€
Ελληνικό ρεκτιφιέ που τις φέρνει 80€...
Χμμμ...σχεδόν διπλή τιμή το σύνολο
na psonizis apo opou 8es ala min pistevis oti ise kapio aristo digma pros mimisi ego exo psonisi olo mou to vios apo to internet ke afto an me simferi den me niazoun i an8ropoi afto ine doulia tou 8eou ego enas aplos katanalotis ime pou kitai to simferon tou as ftinini ke o an8ropos na pao se afton pou 8eli apo rna antikimeno tis okas na vgali mia periousia protimo na ta enapo8eti ston prokto tou na klini to katastima tou mexri na aniksi alos pio prosgiomenos me kaliteres times ke an ke aftos den simorfonete klisimo ke aftos
ke sas protino otan kapion sas leei iperogko poso klotsia ke mpounia kat ef8ian giati den sas sevete
afrotwin
egkegramenos apo 9/12/2003
Σε πάρα πολλά συμφωνώ.... αλλά...θεωρώ την ύψιστη poυσtιa να πηγαινεις στο μαγαζί του
άλλου, να απασχολείς τον υπάλληλό του για να δεις τι νούμερο σου κάνει στο κράνος που σ'
ενδιαφέρει και μετά να το παίρνεις απ' όξω....Όσο Ελληναράς είναι ο έμπορας άλλο τόσο
Ελληναράς είναι ο παραπάνω...και μην ακούσω πίπες του τύπου "τον πληρώνω
τώρα που μπορώ μετο ίδιο νόμισμα και άλλα παρόμοια....". Προσφορές υπάρχουν, βρίσκεις
π.χ suomy στα 2 κατοστάρικα, arai, ναι μεν stock και σχετικά παλιό στα 3, με carbon υλικό
που δεν έχει θέμα χρόνου...όσο για τις γενικότερα φουσκωμένες τιμές τους, όσοι έχουν
επιχείρηση είτε ατομική είτε με υπαλλήλους ας μας πουν τι πληρώνουν στο "Κράτος"
και τις τιμές των υπηρεσιών τους...εκτός αν δω μέσα γράφουν μόνο Δημόσιοι και Ιδιωτικοί,
υψηλά αμοιβόμενοι, Διευθυντές πολυεθνικών και κληρονόμοι, πράγμα που δεν νομίζω...
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Για το μηχανάκι δεν έχω αγοράσει ποτέ λάστιχα απ'έξω, επειδή συνήθως τα θέλω άμεσα, αλλά το έχω κάνει για το αυτοκίνητο και ελαστικά+μεταφορικά από Αγγλία+κούριερ στην πόρτα μου+τοποθέτηση εδώ μου είχε στοιχίσει γύρω στα 80ε φθηνότερα από σκέτα ελαστικά σε οποιοδήποτε ελληνικό κατάστημα ρώτησα.
Life begins at 45°.
na sou po filaraki den 8a dosoume se kanenan logariasmo ti 8a kanoume me ta lefta mas ke to pos 8a simperifer8oume ston ka8e elinara klefti 8a pame sto magazi tou ke 8a ta doume 8a ta piasoume ke 8a ta dokimasoume ola giati afto ine nomos an ine magkas as exi times deleastikes na to paroume apo afton, to poso plironi sto kratos den mas endiaferi as vgi na diadilosi na tou riksoun tis isfores ke fisika ke kanena alo kostos den mas endiaferi pou den mas afora
ala ti ka8omaste ke sizitame kanena magazi den 8a mini mono gia katis kiries pou kanoun shop therapy 8a minoun
kopeles psonizoun apo to ebay pia i ali me to pedi sto karotsi sto taxidromio pire nike a8litika 20 euro se plistiriasmo as perimenoun i malakes sta katastimata na poulisoun 90 ke 140 euro
i malakes pe8anane ke oso pio grigora to katalavoune i agiogdites ka8e idous pou poulagan me 200% ke 300% kerdos toso pio grigora 8a sosoun ta magazia tous to grigoro kerdos mono o nekro8aftis to exi pia
afrotwin
egkegramenos apo 9/12/2003