με τους χάρτες της anavasis τι γίνεται? είναι έξτρα κόστος για το zummo?
με τους χάρτες της anavasis τι γίνεται? είναι έξτρα κόστος για το zummo?
3.5in μου φαίνονται πολύ λίγο πλεον (ασχετα αν η γυναικα μου λεει οτι το μεγεθος δε μετράει)
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Γιάννη όπως ξέρεις έχω garmin είναι γαμώ αλλά, κάθε χρόνο θέλει αναβάθμιση με 20 € και άμα γεμίσει η μνήμη του την ΕΚΑΤΣΕΣ.
Ξέρεις μετά από πόσο ψάξιμο το καλύτερο για μένα τελικά είναι το tom tom θέλει ένα 10ρικο το χρόνο δεν μπλέκεις με τη Garmin στη παραλιακή έχεις όσους χάρτες θέλεις και με Ελληνικό μενού,
και το παίρνεις από τον λούη με μια πεντάρα στου Κωνσταντάρα
Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις και τις παρατηρήσεις.
Σήμερα θα πάω να τα δω από κοντά και θα αποφασίσω…
![]()
Μontana ειπαμεεεεεεεεε!
Αξιζει τα λιγα παραπανω χρηματα.Πολυ πιο πληρης συσκευη,στο 400αρι απο το διαδικτυοΝ
Και απο χαρτες μην ανησυχεις,να φαν κι οι κοτες...
ΥΓ Κι οσο για τον προλαλησαντα που ειπε για τους αλγοριθμους πλοηγησης της Garmin,πρωτον εξαρτωνται αμεσα απο την ποιοτητα του χαρτη που εχεις φορτωμενο στην συσκευη και δευτερον εχει και την πλακα του το θεμα.Ακομα θυμαμαι την διαδρομη που με ειχε παει το Nuvi μεσα απο φυστικοχωραφα και απορημενους ντοπιους απο Karlovo για Veliko Tarnovo στην Βουλγαρια.Πρεπει απο εκεινους τους δρομους να περναγε ενα αυτοκινητο την εβδομαδα,τοσο απορημενοι ηταν που μας κοιταζανε σαν εξωγηϊνους χαχα.Αλλα μας εβγαλε μια χαρα μεσα στην νυχτα το γκαρμινακι.Και επισης μας εβγαλε ασπροπροσωπους στην Πινδο,μεσα απο πυκνα δαση με δεκαδες παραδρομους.Εκτοτε εμπιστευομαι χαλαρα το GPS,ακομη κι αν δεν με παει απο τον πλεον συντομο δρομο θα με παει σιγουρα,οποτε επικεντρωνομαι στην απολαυση της διαδρομης...
Τελευταία τροποποίηση από Vstrommer71; 15/01/2014 στις 17:05.
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Συνονόματε, θα επιμένω... το montana πάσχει στη δρομολόγηση. Δεν το λέω μόνο εγω. Μια βόλτα στο τερατώδες thread για το συγκεκριμένο μοντέλο στο advrider θα πείσει. Generic, ναι, η δρομολόγηση ενός gps εξαρτάται απο την ποιότητα του χάρτη που έχει εγκατεστημένο. Αλλά εδω μιλάμε για side-by-side συγκρίσεις του μοντάνα με άλλα μοντέλα της γκάρμιν φορώντας ακριβώς τους ίδιους χάρτες και έχοντας τις ίδιες επιλογές δρομολόγησης. Τα αποτελέσματα ήταν/είναι πολύ συχνά διαφορετικά, με το μοντάνα να δρομολογεί στο γάμο του καραγκιόζη. Ξαναλέω όμως, 99% των "οτι να'ναι" δρομολογήσεων προκύπτουν μέσα σε πυκνό αστικό/οδικό ιστό.
Αυτά σημαίνουν ότι το μοντάνα είναι κακό gps? Για μένα όχι. Είναι ένα εκ των κορυφαίων, και αν ξανααγόραζα gps πάλι montana θα έπαιρνα. Απλά έχω μάθει να μην βασίζομαι στη δρομολόγηση του (εντός πόλης) και γενικότερα να μην ταξιδεύω στηριζόμενος στο gps. Είναι ένα βοηθητικό εργαλείο και τπτ περισσότερο.
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Α ναί, και το δικό μου το zumo έχει προσωπικότητα.. Με έχει μάθει πλέον και συνήθως παρά τις διάφορες επιλογές πλοήγησης επιλέγει την πιό ενδιαφέρουσα διαδρομήΦήμες που λένε πως στο Μαίναλο μας έστειλε απο πεζοπορικό μονοπάτι και ένας κυνηγός απορούσε που πάμε απο εκεί ή το οτι στη Γαλλία θεώρησε βαρετό να μας πάει απο απλούς επαρχιακούς και μας έχωσε σε κάτι μαγικούς χωμάτινους παραποτάμιους ελέγχονται ως ανακριβείς..
![]()
Πάντως η περιπλάνηση δεν έχει να κάνει τόσο με αν τη χρησιμοποιείς τη συσκευή αλλα πώς.. Εμένα μ'αρεσει πάντα να το έχω ανοιχτό για να καταγράφει διαδρομή και όταν βαρεθώ να περιπλανιέμαι απλα ακολουθώ τη δρομολογηση απο εκείνο το σημείο και μετά
Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett
Ρίξε μια ματιά σε αυτό εδώ: http://www.snif.gr/products.php?map_ids=1217193 . Τα Route 66 θεωρούνται από τα καλύτερα GPS της αγοράς από ότι έχω διαβάσει.
Είναι και μικρο και θα σε βολέψει στην κατασκευή που θες να κάνεις στη μηχανή.