μιας και την εχω γηρησει την Αμερικη... γαμα το Route 66... θα περναγα 2 μηνες στην καλιφορνια, Αριζονα, Κολοραντο και Νεβαδα και αν προλαβενα θα ανεβενα και λιγο απο Πορτλαντ ....
ρουτ 66 ειναι για τιποτα παπουδες με τροχοσπιτα, δεν εχει να δεις κατι σπουδαιο!
ORGIA!!!!!
Πλάκα πλάκα το Κολοράντο είναι και αυτό must... άντε να δω πως θα τα προλάβω όλα, 90 μέρες είναι νομίζω το ανώτερο που σου δίνουν για ταξιδιωτική βίζα...![]()
Νομιζω οτι πας μονο με διαβατηριο πλεον δεν θελει βιζα για 90 μερες
ORGIA!!!!!
aαλλα μπορεις να μηνεις για παντα εκει http://en.wikipedia.org/wiki/Sanctuary_city![]()
ORGIA!!!!!
Κοίτα προχτές με εναν συνάδελφο που κάναμε νύχτα και είχαμε για ιατρό ενα καλό γκομενάκι οταν μας καληνύχτησε είπαμε οτι στον κόσμο της τσόντας τα πράγματα θα γινόταν αλλιώς απο κεί και πέρα : Θα έκανε μπάνιο και έπειτα θα μας προσκαλούσε να της τρίψουμε την πλάτη και οι 2 μαζί όπου φυσικά θα ακολουθούσε ενα ωραιότατο τρίο κλπ κλπ κλπ. Αλλά στον πραγματικό κόσμο απλά είπε καληνύχτα η κοπέλα και πήγε για ύπωο ενώ εμείς μείναμε να προσέχουμε τους ασθενείς. Ετσι και εσύ. Στον κόσμο της τσόντας θα ζούσες όλα αυτά. Στον πραγματικό κόσμο μαλλον θα γνώριζες τον σχιζοφρενη μπουρτζόβλαχο με το αλυσοπρίονο όπου θα σε διαμέλιζε και θα σε έτρωγε πρωινο παρέα με σιρόπι σφένδαμου και αυγά με μπέικον για συνοδευτικό.
Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!
90 μερες χωρις βιζα, απλα με ενα χαρτι απο πρεσβεια και 6 μηνες με βιζα ( αλλα πρεπει να τουσς εξηγησεις το λογο που χρειαζεσαι πανω απο 90 μερες, ειδικα αν εισαι απο Ελλαδα αυτο το καιρο). Το ξερω γιατι ειχε ερθει η κοπελα μου και εκανε την ιδια διαδικασια.
ΥΓ. Ωραια ειναι η Αμερικη και εχει πολυ ωραια πραγματα να δεις. Μπορει και 6 μηνες να μην φτανουν.
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Unless you choose the right lane....
Eagles
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε