Το μονο που κανει αυτα τα ταξιδια δυσκολα ειναι τα χρημματα και ο φοβος οτι θα πρεπει να ξαναβρεις δουλεια οταν γυρισεις. Αλλιως ειναι πολυ πιο ευκολο ακομα και απο το να πας στη Ρωμη. Οι Ανθρωποι ειναι ευκολοι και φιλοξενοι και προσπαθουν να σε καταλαβουν ακομα και αν δε μιλας τα τελεια αγγλικα, (γκουχ-γκουχ-Λονδινο). Τωρα οταν θα πας εκει με σκοπο να γυρισεις την Αμερικη και βρεις τους σωστους ανθρωπουσ απο πριν νομιζω μπορει να γινει και οικονομικα και ευκολα. Αλλα παλι θελει πολλα λεφτα....
Θελει @@ για να κανεις κατι τετοιο... και η αληθεια ειναι οτι καποιοι τα εχουν. Δες ποσοι φευγουν για ταξιδι χωρις να σκεφτονται το αυριο...
Ετσι καπως ηρθα και γω Ελλαδα, για εντελως διαφορετικους λογους βεβαια. Μαζεψα χρηματα, ημουν σε μια μεταβατικη επαγγελματικη περιοδο, και ειπα φευγω για 3-4 μηνες η οσο με βγαλει και αν τα καταφερω μενω αλλιως πισω στο America και ξανα απο την αρχη. Με τη διαφορα οτι ειχα σπιτι και εδω και εκει. Αλλα δε ξερω αν θα το ξανα-εκανα....
Δηλαδή πόσα επίπεδα έχει το Sweet Homa Alabama ως τραγούδι;Ωραίο δεν λέω, αλλά το μόνο που με βάζει να σε διαικασία να οικοδομήσω στη φαντασία μου, είναι ότι θα φτάσει στην Alabama που έχει πεθυμήσει ο καλλιτέχνης και θα πυροβολήσει καμία πινακίδα και κάνα νέγρο....
απλά σου λέει ότι όταν σκέφτεται ο μέσος άνθρωπος USA δε του ρχονται στο μυαλό οι Madrugada, του ρχονται στο μυαλό οι Lynnyrd Skynyrd και o Don McLean![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Ότι θες απο πληροφορίες σχετικά με το οτιδήποτε, μην διστάσεις. Στείλε π.μ. Έχω γυρίσει με μηχανή μερικές απο τις πολιτείες που λες. California, Nevada, Arizona και Oregon. Ίσως κάτι άλλο για το οποίο θα έπρεπε να ενημερωθείς είναι τι λέει ο Κ.Ο.Κ για την κάθε πολιτεία. π.χ για την California το split lanes επιτρέπεται (κίνηση ανέμεσα απο μποτιλιαρισμένα αυτοκίνητα). Για τις άλλες δεν θυμάμαι να σου πω γιατί γύριζα συνήθως απο Highways και state routes. Αλλά αν βρεις τα DMV τους είσαι κομπλέ. Της CA είναι αυτό και έχει μέχρι και το handbookτου μοτοσυκλετιστή (στο link η html έκδοση, υπάρχει και PDF στο site). Επίσης το right turn. Στροφή δεξιά με κόκκινο φανάρι. Στην CA και NV επιτρέπεται. Στις άλλες δεν θυμάμαι, αλλά με αναζήτηση στα DMV τους θα βρείς ότι θες. Κατα τα άλλα είναι τρομερή εμπειρία. Θα νομίζεις οτι παίζεις σε ταινία...Ειδικά η διαδρομή San Francisco-Sacramento-Yosemite-Las Vegas-San Diego-Los Angeles και πίσω (που την έχω και πρόσφατη) είναι απερίγραπτη με λόγια...Τελευταίο και σημαντικότερο ίσως (Το Highway Patrol ΔΕΝ αστειεύεται...65mph το όριο; μέχρι 70 είσαι safe...στα 75 mph πας ταμείο). NV και ΑΖ έχουν 75 mph ανώτατο.CA και OR 65 (75 mph έχει ο ΗW5).![]()
San Francisco Bay Area member......
el_hymador αλαξει γρηγορα avatar ...
Εγω θα θελα να παω σε κατι απιστευτες λιμνες που εχουν και ενοειτ στο μεγαλο Φαραγγι...
Ποτε φευγουμε???
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
Ρε δε πα να ακούτε και Μητροπάνο; Μπορώ εγώ στο ΔΙΚΟ ΜΟΥ φανταστικό ταξίδι να βάζω ότι μουσική θέλω; Ευχαριστώ...![]()
Μετά το 2μηνο εκεί πάντως μόνο σκυλάδικο θα ακούς και τσίτες.......
Run, rabbit run
Προσπαθώ να συνδέσω Πάολα με σκηνικό π.χ. στο Death Valley και κρασάρει ο εγκέφαλος...
Να δες και εσυ:
Κοίτα αυτή την φωτογραφία
και προσπάσθησε να ακούς παράλληλα αυτό:
http://www.youtube.com/watch?v=-6WK9phbw7U
Δεν θα συνδεσεις τίποτα.... Αυτόματα γίνεται η όλη διαδικασία. Αν όχι Παολα, Ρεμο πανεύκολα.
Το ζούσα καθημερινά (που μισώ το σκυλάδικο) μέσα στο κέντρο του DC με τα παράθυρα κλειστά πρωί πρωί με Μητροπάνο στο φουλ..........
Run, rabbit run