Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Το ασχημο με αυτους ειναι οτι οι περισσοτεροι που το κανουν λενε μπραβο για την φυλακιση του μπλογκερ και λοξοκοιταζουνε προς τα χρυσαβγα.Α,και ειναι και καλοι Χριστιανοι οι πλειστοι εξ'αυτων,και αυτους τους πολιτικους που τους βριζουνε καποιοι εξωγηϊνοι προφανως τους ψηφισαν!![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
σε κάθε περίπτωση, εδώ δεν είχαμε να κάνουμε με ευθεία κατηγορία κάποιου εκκλησιαστικού προσώπου, αλλά με ένα γενικό "trolling", το οποίο γίνεται καθημερινώς από άπειρο κόσμο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Σε κάθε περίπτωση θεωρώ ότι είναι μέγιστο λάθος να επικροτούμε (ή έστω να μην αντιτιθέμεθα) την καταδίκη ενός ανθρώπου που απλά "έκανε πλάκα" προσβάλλωντας έναν θεσμό (όπου θεσμός εν προκειμένω ήταν η εκκλησία, αύριο όμως μπορεί να είναι η Δημοκρατία)
ψαναψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Φίλε μου οταν η εκκλησία εκμεταλεύεται την ματαιοδοξία του ανθρώπου και επενδύει στο φόβο του λογικό ειναι να τον βυθίζει και περισσότερο στον
φανατισμό και τη πίστη. Ξεκινώντας απο τη πλύση εγκεφάλου στα παιδικά χρόνια και παει λέγοντας... απο κει και πέρα να μη ξεχνάμε οτι πάντα
για να ελέγχεις ένα λαό δε χρειάζεται ουτε πολιτική ούτε ''στρατιωτική επιβολή'' παρά μια εκκλησία και ένας ''ηγέτης'' της (Χριστόδουλος,Πάππας..)
ψαναψόφα φούστη γλάρε