Σελίδα 2 από 16 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 240

Θέμα: KTM vs all

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    Εχει δικιο το παιδι ρε, εγω εχω να προσθεσω οτι εχει βρωμησει ο τοπος απο ktm 1190 adv σαν τα v-strom θα καταντησουν...ελα να βλεπω να βγαινουν τα μαχαιρια...
    αληθεια ολα εκεινα τα φορουμ για Vstrom Ποσα χρονια ακομα θα ζησουν...?
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από jimmis5 Προβολή μηνύματος
    Εχει δικιο το παιδι ρε, εγω εχω να προσθεσω οτι εχει βρωμησει ο τοπος απο ktm 1190 adv
    ε πέρασε η μόδα των BMW, λογικό μου φαίνεται...

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    Μπααα δεν περνα εκεινη η μοδα,εδω πρωτη σε πωλησεις ειναι η ρουφιανα...
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

ΧΑΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ-S........

https://www.youtube.com/watch?v=xxKmC1iXBQw

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    να προσθεσω οτι ουτε ειχα ποτε Ζ ουτε εχω... το μονο Ζ ειναι το μεσαιο γραμμα στα tzr μου... που προφανως θα γινουν πιο διασκεδαστικα απο ενα χοντρονοφ με πολλα αλογα... εδω ακομα και το cbr μου θεωρω οτι ειναι απο τα πιο γεροντιστικα 4κ αλλα μου αρεσει σε ταξιδια.. για το βουνο εχουμε και dt και ttr κι ειμαστε ευχαριστημενοι που τα πληρωσαμε οσο κανει το μεγαλο σερβις του ΚΤΜ μαζι με αλυσιδογραναζα..

και φυσικα γραφω παντα καλοπροεραιτα και με χιουμορ.. σας αφηνω να μαστορεψω κανενα απο τα μηχανακια μου που τοσο μου αρεσει...

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από okeanis1234 Προβολή μηνύματος
    Επειδη βλεπω οτι στο συγκεκριμενο topic υπαρχει εμπαθεια και προς το μηχανακι αλλα και προς τους κατοχους του,και επειδη ο καθε πικραμενος που δεν εχει τα φραγκα να παρει ουτε τη μια ροδα απο το συγκεκριμενο μοτορι και που οι μονες μηχανες που εχει καβαλησει ειναι κανενα z125 η στην καλυτερη κανενα vstrom μπαινει και λεει το κοντο του και το μακρυ του(το γνωστο οσα δε φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια) και επειδη εχουν αρχισει να πρηζονται τα δικα μου τα κρεμασταρια με αυτα που εχω διαβασει 3 μερες τωρα(ακουσαμε μεχρι και οτι τα KTM ειναι γεροντιστικα...) σταματαω να γραφω γιατι πλεον δεν εχει νοημα...να 'στε καλα και παντα ορθιοι!
    Δλδ εσένα τώρα σου θίξαμε τη μηχανή σου και δε μας κάνεις παρέα? Συγγνώμη αλλά τέτοιες συμπεριφορές μου θυμίζουν αυτούς που δεν αναφέρουν ποτέ τις ατέλειες της μηχανής τους, για να μην "κατηγορήσουμε" το "απόλυτο μηχάνημα". Ή δεν αναφέρουν ποτέ τα προβλήματα για να μην γυρίσουν μπούμερανγκ αυτά που ισχυρίζονται για τα Ιαπωνικά μπ@ρδέλα.

Όσο γι' αυτό το "όσα δε φτάνει η αλεπού..", εκτός του ότι νόμιζα πως είναι ατάκα των bmwάκιδων, ήθελα να σε ρωτήσω πως έβγαλες αυτό το συμπέρασμα. Μήπως με τον ίδιο τρόπο που κάποιοι άλλοι κρίνουν μηχανάκια τα οποία δεν τα έχουν καβαλήσει ούτε σταματημένα?

Υπάρχει εμπάθεια λέει προς το μηχανάκι και προς τους κατόχους. Ναι και βγάλαμε τα συμπεράσματά μας με τον ίδιο τρόπο που έβγαλες και εσύ το συμπέρασμα ότι δε μας περισσεύουν τα φράγκα να πάρουμε αυτό που καβαλάς εσύ και οι άλλοι εκλεκτοί με τα βαριά κρεμαστάρια.

Συνέχισε τώρα σε άλλο θρεντ να εκθειάζεις το μοτόρι σου και δείξε λίγο λύπηση σε αυτούς του κακομοίρηδες με τα Ιαπωνικά. Κάποια στιγμή ίσως ανακαλύψουν και αυτοί την πεμπτουσία του μοτοσυκλετισμού και των αισθήσεων. Να 'σαι καλά και πάντα όρθιος.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motomaniac Προβολή μηνύματος
    να προσθεσω οτι ουτε ειχα ποτε Ζ ουτε εχω... το μονο Ζ ειναι το μεσαιο γραμμα στα tzr μου... που προφανως θα γινουν πιο διασκεδαστικα απο ενα χοντρονοφ με πολλα αλογα... εδω ακομα και το cbr μου θεωρω οτι ειναι απο τα πιο γεροντιστικα 4κ αλλα μου αρεσει σε ταξιδια.. για το βουνο εχουμε και dt και ttr κι ειμαστε ευχαριστημενοι που τα πληρωσαμε οσο κανει το μεγαλο σερβις του ΚΤΜ μαζι με αλυσιδογραναζα..

και φυσικα γραφω παντα καλοπροεραιτα και με χιουμορ.. σας αφηνω να μαστορεψω κανενα απο τα μηχανακια μου που τοσο μου αρεσει...
    Λοιπόν και εμένα αυτό το κτμ για γεροντίστικο μου κάνει. Έχει την κατάλληλη εμφάνιση για να αρέσει στους γέροντες και πολύ γκάζι για να ξανανιώνουν λίγο. Οι νέοι δεν το χρειάζονται. Υπάρχουν καλύτερα μηχανάκια γι' αυτούς, για να ικανοποιούν τις κ@λες τους. Καλές βόλτες με το dt και το TT..
    Sent from me using a computer.

Left peg scraping. Το avatar του/της zannisvel

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zannisvel Προβολή μηνύματος
    Ε.. ή κάνουμε αντιπαράθεση ή δεν κάνουμε! Τι μου το πάτε λάου λάου εδώ και δυο σελίδες?
    Sent from me using a computer.

Σουπιας for president

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από okeanis1234 Προβολή μηνύματος
    και επειδη ο καθε πικραμενος που δεν εχει τα φραγκα να παρει ουτε τη μια ροδα απο το συγκεκριμενο μοτορι λεει το κοντο του και το μακρυ του
    Και για πε, στα πόσα φράγκα είναι η ταρίφα για το κοντό και στα πόσα για το μακρύ;

ντροπη να λεγονται τετοιες εκφρασεις σε φορουμ μοτοσυκλετας...ακου ο καθε πικραμενος που δεν εχει φραγκα...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Ε.. ή κάνουμε αντιπαράθεση ή δεν κάνουμε! Τι μου το πάτε λάου λάου εδώ και δυο σελίδες?
    ρε Αποστολ' που να μπλεκεις...

δε ταφεστ γκαις λεμε.....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	1815151_31bac0f1b0.jpg 
Προβολές:	253 
Μέγεθος:	66,0 KB 
ID:	307826

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    Λεφτααααααααα, λεφτα λεφτα λεφταααααααααααα! Ααααααα κ κανα κτμ να τα ξοδεψουμε! Ειχαμε κτμ κ μετα δεν ειχαμε λεφτααααααααα λεφτα λεφτα λεφτααααααααααα!

Μεσόγειος διασώστης Το avatar του/της Shiatman
    Σώμα μου,
    σώμα μου φτιαγμένο από μπετό...

λέτε μαλακίες για τα ΚΤΜ και θα μου ματιάξετε το 640 και άντε να περιμένω μέχρι την Τρίτη πάλι!
    WHO RUNS THE SHOW

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος

Ε .......ΕΝΤΑΞΕΙ

Άς τά πεί καί κανένας άλλος μιά φορά.....

Σελίδα 2 από 16 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. reinmeister vs all (regarding rc51)
    από reinmeister στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 385
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2012, 16:32
  2. Rossi Vs all... εν ενεργεία και μη
    από red_monster στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 04/11/2008, 02:11
  3. πανεπ.εργασία KTM vs BMW
    από taxydromos στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 21/05/2008, 17:21
  4. DUKE III vs ALL
    από devil's animal στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 219
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2008, 23:53

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •