Εχει δικιο το παιδι ρε, εγω εχω να προσθεσω οτι εχει βρωμησει ο τοπος απο ktm 1190 adv σαν τα v-strom θα καταντησουν...ελα να βλεπω να βγαινουν τα μαχαιρια...
αληθεια ολα εκεινα τα φορουμ για Vstrom Ποσα χρονια ακομα θα ζησουν...?
Εχει δικιο το παιδι ρε, εγω εχω να προσθεσω οτι εχει βρωμησει ο τοπος απο ktm 1190 adv σαν τα v-strom θα καταντησουν...ελα να βλεπω να βγαινουν τα μαχαιρια...
αληθεια ολα εκεινα τα φορουμ για Vstrom Ποσα χρονια ακομα θα ζησουν...?
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Μπααα δεν περνα εκεινη η μοδα,εδω πρωτη σε πωλησεις ειναι η ρουφιανα...![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
ΧΑΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ-S........
https://www.youtube.com/watch?v=xxKmC1iXBQw
να προσθεσω οτι ουτε ειχα ποτε Ζ ουτε εχω... το μονο Ζ ειναι το μεσαιο γραμμα στα tzr μου... που προφανως θα γινουν πιο διασκεδαστικα απο ενα χοντρονοφ με πολλα αλογα... εδω ακομα και το cbr μου θεωρω οτι ειναι απο τα πιο γεροντιστικα 4κ αλλα μου αρεσει σε ταξιδια.. για το βουνο εχουμε και dt και ttr κι ειμαστε ευχαριστημενοι που τα πληρωσαμε οσο κανει το μεγαλο σερβις του ΚΤΜ μαζι με αλυσιδογραναζα..
και φυσικα γραφω παντα καλοπροεραιτα και με χιουμορ.. σας αφηνω να μαστορεψω κανενα απο τα μηχανακια μου που τοσο μου αρεσει...
Δλδ εσένα τώρα σου θίξαμε τη μηχανή σου και δε μας κάνεις παρέα? Συγγνώμη αλλά τέτοιες συμπεριφορές μου θυμίζουν αυτούς που δεν αναφέρουν ποτέ τις ατέλειες της μηχανής τους, για να μην "κατηγορήσουμε" το "απόλυτο μηχάνημα". Ή δεν αναφέρουν ποτέ τα προβλήματα για να μην γυρίσουν μπούμερανγκ αυτά που ισχυρίζονται για τα Ιαπωνικά μπ@ρδέλα.
Όσο γι' αυτό το "όσα δε φτάνει η αλεπού..", εκτός του ότι νόμιζα πως είναι ατάκα των bmwάκιδων, ήθελα να σε ρωτήσω πως έβγαλες αυτό το συμπέρασμα. Μήπως με τον ίδιο τρόπο που κάποιοι άλλοι κρίνουν μηχανάκια τα οποία δεν τα έχουν καβαλήσει ούτε σταματημένα?
Υπάρχει εμπάθεια λέει προς το μηχανάκι και προς τους κατόχους. Ναι και βγάλαμε τα συμπεράσματά μας με τον ίδιο τρόπο που έβγαλες και εσύ το συμπέρασμα ότι δε μας περισσεύουν τα φράγκα να πάρουμε αυτό που καβαλάς εσύ και οι άλλοι εκλεκτοί με τα βαριά κρεμαστάρια.
Συνέχισε τώρα σε άλλο θρεντ να εκθειάζεις το μοτόρι σου και δείξε λίγο λύπηση σε αυτούς του κακομοίρηδες με τα Ιαπωνικά. Κάποια στιγμή ίσως ανακαλύψουν και αυτοί την πεμπτουσία του μοτοσυκλετισμού και των αισθήσεων. Να 'σαι καλά και πάντα όρθιος.
Λοιπόν και εμένα αυτό το κτμ για γεροντίστικο μου κάνει. Έχει την κατάλληλη εμφάνιση για να αρέσει στους γέροντες και πολύ γκάζι για να ξανανιώνουν λίγο. Οι νέοι δεν το χρειάζονται. Υπάρχουν καλύτερα μηχανάκια γι' αυτούς, για να ικανοποιούν τις κ@λες τους. Καλές βόλτες με το dt και το TT..![]()
Sent from me using a computer.
ντροπη να λεγονται τετοιες εκφρασεις σε φορουμ μοτοσυκλετας...ακου ο καθε πικραμενος που δεν εχει φραγκα...
Λεφτααααααααα, λεφτα λεφτα λεφταααααααααααα! Ααααααα κ κανα κτμ να τα ξοδεψουμε! Ειχαμε κτμ κ μετα δεν ειχαμε λεφτααααααααα λεφτα λεφτα λεφτααααααααααα!
Σώμα μου,
σώμα μου φτιαγμένο από μπετό...
λέτε μαλακίες για τα ΚΤΜ και θα μου ματιάξετε το 640 και άντε να περιμένω μέχρι την Τρίτη πάλι!
WHO RUNS THE SHOW