Ρε ολντμαν, γιατι ποτε να μην εισαι ευγενικος.. Εχω ξαναπει οτι ειμαι 21 χρονων και θελω να φτιαξω ενα παπακι να πηγαινω στην σχολη μου και να κανω τις δουλειες μου εντος πολεως
λογω συγκροτηματος κτλ δεν ειμαι πορομενος με το παπι ουτε φασαριοζος ειμαι ουτε καγγουρας.. ελεος...
και αλλο εννοουσα.Εννοω βγαζω το βολαν με τον εξωλκεα αλλαζω τν καδενα που θελω να αλλαξω και μετα τι ; αν εχει μετακινηθει ο στροφαλος πως θα ξαναβάλω το βολαν ωστε να ειναι σωστο το Τ και το F ;
(Φιλικά παντα)
Η καγκουρια δεν εχει ηλικια...
Φιλικα παντα
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
χαχαχαχα πως δεν συναδουν? εγω με το παπι εξυνα μαρσπιε μπιανοντας στο τει... κι ειχαν περασει χρονια που δεν το ειχα φτιαγμενο...οπως ειπε καποιος καγκουρας παραμενεις... ακομα με νικελ το εχουμε.. αμπως? χαχαχχαχαχαχχαα νομιζω να μετακινηθει ενοει να φυγει η καδενα απο την θεση του αλλα δεν εχει σημασια μιας και τα σημαδια χρονισμου ειναι σταθερα της σφηνας στο βολαν. μπαινει μονο σε μια θεση.
Ρε φιλε αν δεν εμαθες να συμπεριφερεσαι ακομη και σε τετοια ηλικια δεν ειναι προβλημα μου.Εγω ευγενικα σου μιλησα και σου ζητησα βοηθεια, τωρα αν εσυ θεωρεις σωστο σε εναν ξένο (επειδη δν ειμαι καιρο στο φορουμ) να μιλας ετσι επισης προβλημα σου.
Οσο για το μηχανακι το πηρα 53μμ με ψοφιο κυλινδρο και 1 νυχι μεσα και απλα ειπα να το "συντηρησω" και βρηκα κυλ/πιστονο 54 με 20€. Οσο για την καγγουρια *σχετικα με μηχανακι παντα, δυσκολο γιατι αν θελεις σ στελνω σε πμ τις μπαντες μου και το στυλ μου το οποιο θα καταλαβεις οτι μονο καγγουρας δεν ειμαι.