Σελίδα 82 από 100 ΠρώτοΠρώτο ... 3272777879808182838485868792 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.216 έως 1.230 από 1491

Θέμα: Adventure-R 1190 147ps 230 kg

Όπως και να το δεις .... Δεν πιστεύω να κάνει κανείς 15 .οοο χλμ .... Εδώ 5 έλεγε και άλλοι τα αλλάζαμε στα 3 ..Ο Βάγγος αυστηρά στα 2.5 .
    Και αυτό με την τιμή δεν μου πολυέκατσε καλά .
    Πόσο κάνει δηλ το Μότορεξ ; Πόσα λίτρα παίρνει ; Το φίλτρο χρυσό είναι ; Τα εργατικά τα κάνει στο Ωνάσειο ;

...Πολλά μου φαίνονται αδελφέ !!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    για αυτό βρε έδωσες το άλλο ;
    Αν δεν Μπεράσει καμιά 2-3 ετία , να δω τί παίζει και αν δεν πάει 10 χιλάρικα μεταχείρω ,δεν το κόβω να το παίρνω (πόστ #456) .

Ως τότε είδωμεν . Προς το παρών καταστρώνω άλλα σχέδια ώντας αμήχανος εκ συνείδησης , αλλά εξακολουθώ να κινούμαι στους 2τροχούς με το άπιαστο μπιστόλι Joyride 200

Το έχω βάλει στο μάτι όμως το 1190 και στη 2ετία υπάρχει περίπτωση να το αποκτήσω ... Την εποχή εκείνη βέβαια μπορεί να έχουν έρθει τα πάνω κάτω με νομοθεσίες - οικονομική κατάσταση - έδρα κατοικίας ...κτλ κτλ ... και μόνο ένας θεός ξέρει τί θα γίνει .

Αυτά .

Τώρα για να πω την εξυπνάδα μου... Η KTM και η κάθε εταιρία, όταν λέει λάδια κάθε 15,000, μαλάκες είναι; Το τι συμφέροντα έχει ο κάθε μάστορας να παίρνει 130άρια (έλεος) τρεις φορές αντί για μία, είναι προφανές. Αλλά η κατασκευάστρια εταιρία, να κάνει τέτοιο λάθος; Με την λογική αυτή, των λαδιών κάθε 2500, στα 15000 το μοτέρ έχει μέσα "νερό" και πάει για πέταμα. Εκτός αν δεχτούμε ότι απλά το λένε, έτσι για να ψαρώσουν οι αντίπαλοι, γνωρίζοντας ότι ο αγοραστής δεν θα το κάνει. Άραγε σε ένα σπασμένο μοτέρ, με "προβλεπόμενη" συντήρηση, πως θα αντιδράσουν...
    Στο αυτοκίνητο (ναι ξέρω δεν είναι το ίδιο, αλλά λέμε τώρα) το ίδιο μου είχε φανεί ότι είναι παράλογα μεγάλα τα διαστήματα σέρβις. Αλλά έχει κάνει 130,000 χιλιόμετρα και βάλε και δεν καίει σταγόνα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Τώρα για να πω την εξυπνάδα μου... Η KTM και η κάθε εταιρία, όταν λέει λάδια κάθε 15,000, μαλάκες είναι; Το τι συμφέροντα έχει ο κάθε μάστορας να παίρνει 130άρια (έλεος) τρεις φορές αντί για μία, είναι προφανές. Αλλά η κατασκευάστρια εταιρία, να κάνει τέτοιο λάθος; Με την λογική αυτή, των λαδιών κάθε 2500, στα 15000 το μοτέρ έχει μέσα "νερό" και πάει για πέταμα. Εκτός αν δεχτούμε ότι απλά το λένε, έτσι για να ψαρώσουν οι αντίπαλοι, γνωρίζοντας ότι ο αγοραστής δεν θα το κάνει. Άραγε σε ένα σπασμένο μοτέρ, με "προβλεπόμενη" συντήρηση, πως θα αντιδράσουν...
    Στο αυτοκίνητο (ναι ξέρω δεν είναι το ίδιο, αλλά λέμε τώρα) το ίδιο μου είχε φανεί ότι είναι παράλογα μεγάλα τα διαστήματα σέρβις. Αλλά έχει κάνει 130,000 χιλιόμετρα και βάλε και δεν καίει σταγόνα.

ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΤΥΧΗΣ ΣΥΓΚΡΙΣΗ.............

Έκεί πού στροφάρουν τά αύτοκίνητα......τί νά λέμε.
    Άλλα μοτόρια,άλλα μέταλλα,άλλη ύδρόψυξη,άλλες θερμοκρασίες,
    ΟΛΑ διαφορετικά.
    Όσο γιά τό ρητορικό έρώτημα...??
    Όχι δέν είναι μαλάκες στήν κάθε ΚΤΜ, άλλά δίνουν καί 2 χρόνια έγγύηση,
    μετά τί γίνεται...??
    Νομίζω ότι τά 15000χλμ. είναι σέ άποστειρωμένο περιβάλλον,κάτι σάν τό καίω 4 λίτρα στά 100..!!

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Τι ποσοτητα λαδιου παιρνει μεσα ο κινητήρας; παιζει ρολο στα διαστηματα αλλαγής.

Π.χ. τα Mercedes ταξι εχουν διαστηματα αλλαγής λαδιων τα 20κ ,με 7.5 λιτρα λαδι στο καρτερ ενω το ταπεινο σκοντακι μου στα 3.5 λιτρα τα 10κ...

Παντως ολες οι εταιρείες δινουν μεγαλυτερα διαστηματα σερβις καθως εξελίσσεται ο κινητηρας του π.χ. ο testastreta της ντουκατι

Στο αυτοκίνητο 4 λίτρα, όσα και η μηχανή.
    Τερενς σε δυο χρόνια στα χερια μου θα ειχε πανω απο 40000, οποτε θα υπηρχε ενδειξη...

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Allst@rf Προβολή μηνύματος
    Τι ποσοτητα λαδιου παιρνει μεσα ο κινητήρας; παιζει ρολο στα διαστηματα αλλαγής.

Π.χ. τα Mercedes ταξι εχουν διαστηματα αλλαγής λαδιων τα 20κ ,με 7.5 λιτρα λαδι στο καρτερ ενω το ταπεινο σκοντακι μου στα 3.5 λιτρα τα 10κ...

Παντως ολες οι εταιρείες δινουν μεγαλυτερα διαστηματα σερβις καθως εξελίσσεται ο κινητηρας του π.χ. ο testastreta της ντουκατι
    Μιας και αναφέρεις το ταξί και τη Skoda δράττομαι της ευκαιρίας... το πρατήριο της ΕΚΟ στην έξοδο του Λουτρακίου είναι αξιόπιστο; Που γεμίζεις εσύ πετρέλαιο;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Στο αυτοκίνητο 4 λίτρα, όσα και η μηχανή.
    Τερενς σε δυο χρόνια στα χερια μου θα ειχε πανω απο 40000, οποτε θα υπηρχε ενδειξη...

ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΕΝΔΕΙΞΗ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ................

Διότι τό ζητούμενο δέν είναι τό ΕΝΑ μηχανάκι ,άλλά τά πολλά.

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Χρηστης του advrider εστειλε τα λαδια του 990 του για χημικη αναλυση μετα απο 7,000 μιλια (καποια συνθετικα castrol νομιζω) και οι μετρησεις εδειξαν οτι ηταν σε πολυ καλη κατασταση και εντος οριων προδιαγραφων.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    Χρηστης του advrider εστειλε τα λαδια του 990 του για χημικη αναλυση μετα απο 7,000 μιλια (καποια συνθετικα castrol νομιζω) και οι μετρησεις εδειξαν οτι ηταν σε πολυ καλη κατασταση και εντος οριων προδιαγραφων.
    δεν λέει κάτι από μόνο του αυτό....

(και το λέω γενικά όχι μόνο για το χρέπι του θέματος )

ΕΣΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΘΕ ΠΟΣΑ ΧΛΜ. ΤΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ....??

Καί άσε τό χρήστη.......

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Terens Προβολή μηνύματος
    ΕΣΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΘΕ ΠΟΣΑ ΧΛΜ. ΤΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ....??

Καί άσε τό χρήστη.......
    Καθε 6 μηνες
    Μια την ανοιξη με τσι ζεστες και μια το φθινοπωρο με τα κρυα.

Καθε 6 μηνες
    Μια την ανοιξη με τσι ζεστες και μια το φθινοπωρο με τα κρυα.

ΓΡΑΨΕΙΣ ΔΕ ΓΡΑΨΕΙΣ ...................

Χιλιόμετρα...???

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Terens Προβολή μηνύματος
    ΓΡΑΨΕΙΣ ΔΕ ΓΡΑΨΕΙΣ ...................

Χιλιόμετρα...???
    Τα λαδια Τερενς γερνανε τοσο απο τη χρηση οσο και απο το καθισιο. Στις αλλαγες βια να φτανω 4000κμ αλλα βαζω ημισυνθετικα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    δεν λέει κάτι από μόνο του αυτό....

(και το λέω γενικά όχι μόνο για το χρέπι του θέματος )
    Ναι αλλα εγω μονο αυτο ξερω για την εν λογω περιπτωση.

Τα λαδια Τερενς γερνανε τοσο απο τη χρηση οσο και απο το καθισιο. Στις αλλαγες βια να φτανω 4000κμ αλλα βαζω ημισυνθετικα.

ΚΑΤΑΛΑΒΑ............

Έσύ διακατέχεσαι άπό τό άντίθετο σύνδρομο,πιστεύω κι αύτό τραβηγμένο έπίσης.
    Άπορία όμως έκφράζω.............είσαι fun μιάς Χ θεωρίας καί προβάλλεις τήν
    έντελώς άντίθετη διαφωνώντας μαζί μου..??
    Άρα άν έσύ είχες τό ΚΤΜ θά είχες 260 εύρώ περίπου όπως έγραψε ό ίδιοκτήτης
    παραπάνω τό χρόνο μόνο γιά λάδια φίλτρο... ??
    Δύσκολα τά πράμματα,βάλε τέλη κυκλοφορίας, άσφάλεια,γκαράζ,μεγάλο σέρβις
    μέ άναλώσιμα καί όλα νά δουλεύουν τέλεια κομματάκι δύσκολο διότι ή παραπάνω
    έταιρία έχει κάποιο παρελθόν καί μέλλον άπό ότι γράφεται,καλά είπε κάποιος ότι
    πρέπει νά πουλήσει τό νεφρό του...!!!!καί μέ άμφίβολα άποτελέσματα τουλάχιστον
    στό ψυχικό κομμάτι.
    ΑΥΤΑ είναι τελικά γούστα γιά λεφτάδες όπως μάς είπε καί ό φίλος μας,κι άς δείξει
    κατανόηση στή ζήλια μας,φτού πάντως νά μήν τόν ματιάσουμε

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF