Σελίδα 16 από 32 ΠρώτοΠρώτο ... 6111213141516171819202126 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 226 έως 240 από 478

Θέμα: Καταδικάστηκε σε 10 μήνες φυλάκιση ο δημιουργός του "Γέροντα Παστίτσιου"

re sis ti pernete re den kserete oti mono to 1/4 molis ke meta vias tou pli8ismou ti gis-planiti
    pistevoun se 8riskies.i iparxoun kapioi pou nomizoun oti o xristianismos ine i 8riskia tou planiti?...

ke otan leme den pistevis ston xristianismo den simeni aftomata oti pistevis kapou alou i oti ise satanistis
    ali paparia ke o satanismos..

oute ise antixristos..

ise apla an8ropos anetos omorfos ke oreos

ke giati den pate na pistevete oti sas aresi xoris na 8elete ki alous na pistevoun sta parami8ia sas

i na katadikazete an8ropous epidi den pistevoun i pezoun me ta pistevo sas

parte ta pistevo sas ke travate opou goustarete ke ine dedomeno oti ta pistevo mou ine ta skoupidia tou diplanou ke to anti8eto ti na kanoume tora mpas na keme magises ke na apanxonizoume anti8etous..
    Τελευταία τροποποίηση από ego_o_idios; 18/01/2014 στις 23:06.
    afrotwin
    egkegramenos apo 9/12/2003

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bradipous Προβολή μηνύματος
    Τα περι προβολης των αισθητικων μου κριτηριων επι του θεματος δεν πολυκαταλαβαινω γιατι να ειναι κακα..
    Δεν ειναι κακα,ουτως η αλλως ο καθενας εχει τα δικα του αισθητικα κριτηρια.
    Το να μην σου αρεσει ομως η σατυρα του παστιτσιου γιατι σου φαινεται κακογουστη και χυδαια, και να καταληξεις στο οτι η σατυρα της θρησκειας γινεται απο μαλλον κακογουστα ατομα,εχει μια καποια διαφορα.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gcrook Προβολή μηνύματος
    Δεν ειναι κακα,ουτως η αλλως ο καθενας εχει τα δικα του αισθητικα κριτηρια.
    Το να μην σου αρεσει ομως η σατυρα του παστιτσιου γιατι σου φαινεται κακογουστη και χυδαια, και να καταληξεις στο οτι η σατυρα για την θρησκεια γινεται απο μαλλον κακογουστα ατομα,εχει μια καποια διαφορα.
    Οχι φιλε μου, η σατυρα του παστιτσιου ηταν η αφορμη για αυτα που ανεφερα. Σε καμια περιπτωση δεν θεωρω οτι επειδη καποιος σατυριζει οτιδηποτε (ακομη και αν αυτο μπορει να με θηγει) ειναι κακογουστος, κακος ανθρωπος, βλακας ή οτιδηποτε αλλο. Αλλωστε καθενας ειναι υπευθυνος των πραξεων του. Ισως καπου να μην το διατυπωσα καλα και να παρερμηνευθηκε αλλα δεν λεω ουτε υπαινισσομαι κατι τετοιο.

re moderatores klidoste afto to thread ti to kitate?
    les ke amfoteri 8a alaksoume kati
    i 8a alaksi i apofasi tou dikastiriou?
    afrotwin
    egkegramenos apo 9/12/2003

Οχι φιλε μου, η σατυρα του παστιτσιου ηταν η αφορμη για αυτα που ανεφερα. Σε καμια περιπτωση δεν θεωρω οτι επειδη καποιος σατυριζει οτιδηποτε (ακομη και αν αυτο μπορει να με θηγει) ειναι κακογουστος, κακος ανθρωπος, βλακας ή οτιδηποτε αλλο. Αλλωστε καθενας ειναι υπευθυνος των πραξεων του. Ισως καπου να μην το διατυπωσα καλα και να παρερμηνευθηκε αλλα δεν λεω ουτε υπαινισσομαι κατι τετοιο.

Αν ισχυει αυτο, σκεψου μονο για παρτη σου, γιατι δεν σε ενοχλουν οι ιδεες του ιδεατου κατ'εσε αθεου, που με τον οποιο μπορεις να πεις 5 πραγματα οπως λες, και σε ενοχλουν οι ιδεες των παστιτσιων και λοιπων "μη συνειδητοποιημενων αθεων παγανιστων κτλ" .
    Δηλαδη ποια η διαφορα;Κανεις τους δεν πιστευει οτι υπαρχει θεος ο καθ'ενας για τους λογους του.Δεν μπορει να σε ενοχλουν μονο οι ιδεες του ενος, η ολοι θα σε ενοχλουν η κανενας.
    Εκτος και αν εδω γινεται κριτικη της ιδιας της σατυρας με ορους δικαστηριου (σωστα αυτα που λετε κυριε,αλλα δεν μας αρεσει ο τροπος που τα λετε παρτε και 10 μηνες) .
    Τελευταία τροποποίηση από gcrook; 18/01/2014 στις 23:38.
    -..Not Yet!

Αν ισχυει αυτο, σκεψου μονο για παρτη σου, γιατι δεν σε ενοχλουν οι ιδεες του ιδεατου κατ'εσε αθεου, που με τον οποιο μπορεις να πεις 5 πραγματα οπως λες, και σε ενοχλουν οι ιδεες των παστιτσιων και λοιπων "μη συνειδητοποιημενων αθεων παγανιστων κτλ" .
    Δηλαδη ποια η διαφορα;Κανεις τους δεν πιστευει οτι υπαρχει θεος ο καθ'ενας για τους λογους του.Δεν μπορει να σε ενοχλουν μονο οι ιδεες του ενος, η ολοι θα σε ενοχλουν η κανενας.
    Εκτος και αν εδω γινεται κριτικη της ιδιας σατυρας με ορους δικαστηριου (σωστα αυτα που λετε κυριε,αλλα δεν μας αρεσει ο τροπος που τα λετε παρτε και 10 μηνες) .
    Επετρεψε μου να διαφωνησω, δε νομιζω πως ειναι το ιδιο. Δεν ειναι ή συμφωνω ή διαφωνω καθετα με τον αλλο, ασπρο ή μαυρο δηλ. Ετσι το βλεπω εγω τουλαχιστον.

Ας συμφωνησουμε λοιπον οτι διαφωνουμε.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αυτό πως σας φαίνεται ως πίστη: http://www.moto.gr/forums/showthread...AD%CE%B3%CE%B7

Όσο και αν προσπαθήσεις να μείνεις σοβαρός, δεν θα την παλέψεις και πολύ... όσο κουλό λοιπόν ακούγεται στους περισσότερους ότι θα έρθει ο ET και θα μας επιβάλει τον σοσιαλισμό άλλο τόσο κουλές ακούγονται σε μερικούς οι προφητείες του γέροντα...

Επετρεψε μου να διαφωνησω, δε νομιζω πως ειναι το ιδιο. Δεν ειναι ή συμφωνω ή διαφωνω καθετα με τον αλλο, ασπρο ή μαυρο δηλ. Ετσι το βλεπω εγω τουλαχιστον.

Ας συμφωνησουμε λοιπον οτι διαφωνουμε.
    Ενταξει οκ.
    Καμια σχεση βεβαια με ασπρα μαυρα και ποικιλες αποχρωσεις του γκρι, αλλα οκ.
    -..Not Yet!

http://sfrang.blogspot.gr/2013/12/kurt-flasch.html

Θελω να σταθω στην τελευταια προταση (αν και καλο ειναι να το διαβασει καποιος ολοκληρο φυσικα) γιατι το κειμενο ειναι καπως μεγαλο.

«Ένας άθεος τολμάει να αποδείξει την ανυπαρξία θεού, εγώ δεν έχω τέτοια αυτοπεποίθηση».
    Ως φιλόσοφος και περίπου στο βιολογικό τέλος της ζωής του ο Kurt Flasch δεν ενδιαφέρεται πια για θεό, για «μεταθανάτια ζωή»,
    για υιό θεού και τους αγιοποιημένους συγγενείς του… Η ιουδαιοχριστιανική παράδοση, λέει, δεν είναι γι’ αυτόν παρά μια
    «συλλογή εικόνων από εφευρημένες ιστορίες».

Που θελω να καταληξω.
    Οποιος διατεινεται οτι ειναι σκεπτομενος και διαλλακτικος ανθρωπος και δεχεται την καθ'ολα σεβαστη αποψη του παραπανω κυριου,
    ΑΛΛΑ δεν μπορει να δεχτει με τιποτα την λογικη συνεχεια αυτης της προτασης οπως μπορει να εκφραστει απο τον οποιοδηποτε μεσω της σατυρας της παρωδιας και γενικοτερα της τεχνης
    τοτε πολυ απλα κανει προβολη των αισθητικων του κριτηριων πανω στο ζητημα.

Τωρα αν δεν συμφωνεις με το κειμενο ειναι αλλο θεμα.
    Τελευταία τροποποίηση από gcrook; 19/01/2014 στις 06:46.
    -..Not Yet!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Αυτό πως σας φαίνεται ως πίστη: http://www.moto.gr/forums/showthread...AD%CE%B3%CE%B7

Όσο και αν προσπαθήσεις να μείνεις σοβαρός, δεν θα την παλέψεις και πολύ... όσο κουλό λοιπόν ακούγεται στους περισσότερους ότι θα έρθει ο ET και θα μας επιβάλει τον σοσιαλισμό άλλο τόσο κουλές ακούγονται σε μερικούς οι προφητείες του γέροντα...
    Γιατι να το δουμε αυτο ως πιστη αφου ουτε ειναι αλλα ουτε ο ιδιος το θεωρουσε κατι τετοιο; (εκτος και αν καταλαβα κατι λαθος)

Προσωπικα δεν θα το ενστερνιζομουν, δεν πινω.

http://sfrang.blogspot.gr/2013/12/kurt-flasch.html

Θελω να σταθω στην τελευταια προταση (αν και καλο ειναι να το διαβασει καποιος ολοκληρο φυσικα) γιατι το κειμενο ειναι καπως μεγαλο.

«Ένας άθεος τολμάει να αποδείξει την ανυπαρξία θεού, εγώ δεν έχω τέτοια αυτοπεποίθηση».
    Ως φιλόσοφος και περίπου στο βιολογικό τέλος της ζωής του ο Kurt Flasch δεν ενδιαφέρεται πια για θεό, για «μεταθανάτια ζωή»,
    για υιό θεού και τους αγιοποιημένους συγγενείς του… Η ιουδαιοχριστιανική παράδοση, λέει, δεν είναι γι’ αυτόν παρά μια
    «συλλογή εικόνων από εφευρημένες ιστορίες».

Που θελω να καταληξω.
    Οποιος διατεινεται οτι ειναι σκεπτομενος και διαλλακτικος ανθρωπος και δεχεται την καθ'ολα σεβαστη αποψη του παραπανω κυριου,
    ΑΛΛΑ δεν μπορει να δεχτει με τιποτα την λογικη συνεχεια αυτης της προτασης οπως μπορει να εκφραστει απο τον οποιοδηποτε μεσω της σατυρας της παρωδιας και γενικοτερα της τεχνης
    τοτε πολυ απλα κανει προβολη των αισθητικων του κριτηριων πανω στο ζητημα.

Τωρα αν δεν συμφωνεις με το κειμενο ειναι αλλο θεμα.
    Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω που το πας και τι θελεις να πετυχεις οπως δεν καταλαβαινω γιατι θεωρεις τοσο ασχημη την προβολη των αισθητικων κριτηριων ειδικα απο την στιγμη που και εσυ κανεις το ιδιο δηλωνοντας πως σου αρεσει αυτο (ουτε κατακριτεο ειναι αυτο βεβαια ουτε τπτ).
    Τα αισθητικα μου κριτηρια θα μπορουσαν αντιστοιχα να φανουν ακομη και αν ελεγα οτι το χρωμα που εβαψες την μηχανη σου μου αρεσει ή οχι, δεν μπορω να βρω κατι το μεμπτο σε ολο αυτο.

Προσπαθώ να καταλάβω γιατί πρέπει να αποδείξω ότι στο δωμάτιο που βρίσκομαι δεν υπάρχει μια γιγάντια ανθρωποφάγα κατσαρίδα, όταν κανείς δεν τη βλέπει,
    κανείς δεν έχει φαγωθεί από αυτή, κανείς δεν έχει χάσει κάποιον από αυτή και κανείς τέλος πάντων δε μπορεί να μου δείξει με οποιονδήποτε τρόπο
    ένα κάποιο στοιχείο, απόδειξη, αποτέλεσμα της ύπαρξής της.
    Απλά κάποιος λέει ότι υπάρχει και εγώ πρέπει απλά να πιστέψω στην ύπαρξή της.

Αν αυτόν τον κάποιον τον σατυρίσω, τότε οι φίλοι του με μπουζουριάζουν και με φυλακίζουν.

Γιατι να το δουμε αυτο ως πιστη αφου ουτε ειναι αλλα ουτε ο ιδιος το θεωρουσε κατι τετοιο; (εκτος και αν καταλαβα κατι λαθος)

Προσωπικα δεν θα το ενστερνιζομουν, δεν πινω.

Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω που το πας και τι θελεις να πετυχεις οπως δεν καταλαβαινω γιατι θεωρεις τοσο ασχημη την προβολη των αισθητικων κριτηριων ειδικα απο την στιγμη που και εσυ κανεις το ιδιο δηλωνοντας πως σου αρεσει αυτο (ουτε κατακριτεο ειναι αυτο βεβαια ουτε τπτ).
    Τα αισθητικα μου κριτηρια θα μπορουσαν αντιστοιχα να φανουν ακομη και αν ελεγα οτι το χρωμα που εβαψες την μηχανη σου μου αρεσει ή οχι, δεν μπορω να βρω κατι το μεμπτο σε ολο αυτο.
    Επειδη ανταλλαξαμε και 2-3 quote
    δεν παει να πει οτι απαραιτητα αποσκοπω καπου ουτε απευθυνομαι σε σενα.

Δεν κριτικαρω την αισθητικη κανενος τουλαχιστον οσον φορα το θεμα μας,ολοι εχουμε τα δικα μας αισθητικα κριτηρια και δικαιωμα σου να μην γουσταρεις να βλεπεις χριστοπαναγιες και παγανιστες φατσα καρτα στα φεισμπουκ και οπου αλλου εν παση περιπτωσει,
    αλλα θα πρεπει να αποφασισεις αν δεχεσαι την ρημαδα την ελευθερια του λογου και της εκφρασης ειτε αυτη σου χτυπαει ασχημα στο ματι ειτε οχι.Δεν υπαρχει ναι μεν αλλα σε αυτα τα πραγματα, τελεια και παυλα
    .
    -..Not Yet!

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος

Προσπαθώ να καταλάβω γιατί πρέπει να αποδείξω ότι στο δωμάτιο που βρίσκομαι δεν υπάρχει μια γιγάντια ανθρωποφάγα κατσαρίδα, όταν κανείς δεν τη βλέπει,
    κανείς δεν έχει φαγωθεί από αυτή, κανείς δεν έχει χάσει κάποιον από αυτή και κανείς τέλος πάντων δε μπορεί να μου δείξει με οποιονδήποτε τρόπο
    ένα κάποιο στοιχείο, απόδειξη, αποτέλεσμα της ύπαρξής της.
    Απλά κάποιος λέει ότι υπάρχει και εγώ πρέπει απλά να πιστέψω στην ύπαρξή της.

Αν αυτόν τον κάποιον τον σατυρίσω, τότε οι φίλοι του με μπουζουριάζουν και με φυλακίζουν.
    χααχχααχ +100
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    και τα καλα νεα...the page is bacccckkkkk

https://www.facebook.com/gerontas.pastitsios
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Παρόμοια θέματα

1. 17 Συναυλιες σε 2 μηνες
    από 2stroker στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 17