Σκοπια και Κόσοβο
Κροατια Μαυροβούνιο
Και ίσως μια Ρουμανία
Σχεδιαζω δεν έχω κλείσει τπτ
Σκοπια και Κόσοβο
Κροατια Μαυροβούνιο
Και ίσως μια Ρουμανία
Σχεδιαζω δεν έχω κλείσει τπτ
Γκομενες και μηχανες , εχουν πικρες και χαρες........
Tυφλιδα για κατι βαφτισια, απο 'κει φορτωνω το πουλεν, κανω μια βολτα Υερεβαν και Ουρμια(Ιραν), επιστροφη μεσω Καπαδοκιας. Αν δεν παρει βιζα το πουλεν για Ιραν "λογο Γεωργιανης καταγωγης", τοτε μαλλον το αντιστροφο δρομολογιο. Αν βρεθει κανεις που να ταιριαξουμε δεν θα πω οχι για παρεα.
Δυστυχως οχι πολλα,λογω ελειψης χρονου.Αυτο ομως που μπορω και θελω να κανω ειναι.
Την ανοιξη,να μαζεψω εναν Λαμιωτη,ενας Πατρινο και εναν Αθηναιο φαρμακοτριφτη,να κανουμε ενα διημερο στα βουνα.Το προγραμμα θα περιλαμβανει βολτες σε πανεμορφες διαδρομες,τσιπουρο-κρασο-καρβουνοκατανυξη (για οσους το επιτρεπει η διαιτα τους) και διανυκτερευση στο σαλε μου (λεμε τωρα) στα Πωγωνια.Απαραιτητη προυποθεση να τους αρεσει η ησυχια και η φυση.
Τωρα η Τρασυλβανια ας μεινει για του χρονου,να'χω κατι να σκεφτομαι.
Με 2-3 4ημερα στην πανεμορφη Ελλαδα ειμαι ευχαριστημενος![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Μιας και φετος τον Σεπτεμβριο γινομαι πλεον κι επισημα διπλός, λεω για μια "βολτουλα" από Βενετια μεχρι Παρισι και πισω με καποιες λιγες ενδιαμεσες στασουλες. Ο χρονος μαλλον λιγος (καμια βδομαδα μαλλον), αλλά το βασικο θεμα ειναι να πεισω την συμβια (η οποια ευτυχως ψηνεται...)
Και στα δικα σας μαγκες...![]()
Benelli TRK 502 X 2020 - Honda SH 150 2009
αν εννοεις μια βδομαδα μαζι με καραβια κτλ δυσκολο σε βλεπω..
Χωρις τα καραβια? Θα δειξει, το πολυ-πολυ να μην φτασουμε ποτέ στο Παρισι... Αλλά μην το πει κανεις στην Αντωνια, ΟΚ?![]()
Πλακα-πλακα ειναι λιγο δυσκολο, υπολογιζω 2 μερες να παμε, 2 να γυρισουμε και τις υπολοιπες στας Παρισιους... Ευκαιρια να τεσταρω αν εγινε καλη δουλεια στην σελα, που ηταν ενα απο τα βασικα θεματα μου περισυ στην Ιταλια...
χωρις τα καραβια κατι γινεται...αλλα ειναι μακρια,εγω στη θεση σου θα εφευγα απο βενετια και θα πηγαινα γαλλικη ριβιερα,και θα γυρνουσα εκει γυρω..ουτε πολυ μακρια να φας ολες τις μερες στο δρομο,και σουπερ μερη..![]()
Θα ειναι μακρυς ο Χειμωνας... Μακαρι παντως ολα τα προβληματα-διλημματα να ειναι τοσο γλυκα...
Γιβραλταρ![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais