Δημοσιεύθηκε αρχικά από
alres
Στατιστικά τελευταίου 8μήνου: στα 10 κουτιά, φλας για αλλαγή λωρίδα, για ελιγμό ή στροφή βγάζουν....
.
.
.
.
.
ΔΥΟ! Ναι! ΔΥΟ! Μόλις 2!!!
Αν είστε μοτοσυκλετιστής μόλις μπήκατε στο κλαμπ των τυχερών!!! Έχετε κάθε μέρα 70-80% πιθανότητες να γίνεται χαλκομανία!!
Αγόρια και κορίτσα, το στατιστικό περιλαμβάνει αυτοκίνητα, λεωφορεία, φορτηγά, ταξί, πούλμαν, βανάκια και λίγες μοτό (παραδόξως βγάζουμε φλας..)
Το φλας επί κρίσης έχει καταργηθεί. Τελείως. Σαν το δώρο Χριστουγέννων ένα πράγμα. Τελείως.
Αφού σταματήσετε τον υποψήφιο του grand theft auto που κόντεψε να σας στείλει αδιάβαστους, εξηγήστε του με νοήματα ότι πριν στρίψουμε βάζουμε το χεράκι στο σωστό λεβιεδάκι και ανάβουμε το σωστό φλασάκι...Αν δεν το καταλάβει, συνεχίσει να έχει πολύ γαμάω ύφος "και μένα στ @@ μου να ούμε τι μου λες τώρα" και μπροστά σας έχει κίνηση, πάρτε του μαζί το καθρεπτάκι γιατί και αυτό θα είναι διακοσμητικό (όπως τα φλας)
Το έχει χάσει ο κόσμος...Για την ακρίβεια νομίζω ότι επειδή οι ζωές τους έχουν γίνει τόσο αφόρητα βαρετές ή τόσο αφόρητα κατεστραμμένες, το μόνο θέαμα που μπορεί να τους βγάλει λίγο από αυτές είναι ο θάνατος και η καταστροφή. Είτε των άλλων είτε των ίδιων (μαζί με τους άλλους εννοείται)
Προσοχή στα τρακαρισμένα...Νικάνε λόγω εμπειρίας...
Τζιπ χιλιοτρακαρισμένο με οδηγό έξαλλη ξανθιά 50αρα, στο ύψος της Πατησίων πριν τη συμβολή με Αλεξάνδρας, αφού έχει γαμηθεί στις σφήνες στο παρά πέντε να τρακάρει γράφοντας στο τέτοιο της τα πάντα, αυτοκίνητα, μηχανάκια, ποδήλατα, δεν κατάφερε να περάσει από πάνω μεταξύ δυο λωρίδων (ΜΕ ΤΟ ΤΖΙΠ ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΤΖΙΠ) και κόρναρε να της ανοίξουν χώρο, αφού κόντεψε με τους ελιγμούς να πάρει καθρέπτες, πόρτες και κάτι παπιά..Και ζήταγε τα ρέστα η φώκια, το ζώο...
Αν της το σπάσεις παραβιάζεις το νόμο, ωραία; Αν τη βρεις και της το κάψεις το ίδιο, σωστά; Αν σε σκοτώσει ή σε αφήσει ανάπηρο ένα ζώο, δεν θα μπορείς να τις κάνεις τίποτα, σωστά; Αν παραβιάσεις το νόμο στην 1η και 2η περίπτωση για να σώσεις κανένα χριστιανό, ίσως πάρει άλλο, σωστά; Η εξίσωση δε λύνεται με τίποτα