Επεσες στην περιπτωση
εγω δυο πραγματα θεωρω τεραστιες πληγες σημερα:
τα κινητα και ειδικα τα smartphone με τα οποια ασχολουνται ολοι μανιωδως την ωρα που οδηγουν (ειδικα στις γυναικες το 90%), και τα φωτα <<ξενον>> τα οποια κοντευουν να γινουν περισσοτερα απο τα κανονικα![]()
Τα aftermarket είναι το πρόβλημα γιατί πάει ο άλλος και δίνει πεντε φράγκα για να βάλει τις λάμπες που "ξενο"φέρνουν ή xenon της πλάκας.
Τα μαμά xenon (σε ένα σωστά συντηρημένο αυτοκίνητο) "χτυπάνε" χαμηλά/εκεί που πρέπει κι όπως πρέπει και δε δημιουργούν θέμα.
Τα μόνα αυτοκίνητα που έχω παρατηρήσει να έχουν θέμα με τα φώτα τους και να γκαβώνουν όποιον βρεθεί μπροστά τους (όσο και να τους τα έχουν ρυθμίσει στο συνεργείο) είναι τα γαμωσμαρτάκια. Το γιατί δεν το ξέρω.
με τα ξενον παντως ειναι θεμα σοβαρο.ειδικα σε κανα επαρχιακο χωρις φωτισμο,αμα σου σκασει ο αλλος απο απεναντι δεν βλεπεις τπτ.και οσο πανε οι τιμες γινονται πιο προσιτες και την γ@μησαμε.ο αδερφος μου σκεφτοταν να βαλει στο κουτι του και τον απετρεψα γιαυτο τον λογο.
γενικα για τετοια πραγματα,ειδικα για φλας κλπ,ας μιλησει ο καθενας σε 1-2 ατομα δικα του που ξερει οτι δεν τα πολυ χρησιμοποιουν,και ισως κατι να γινει.το θεωρω πολυ ηλιθιο να μην αναβεις φλας.
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....