κ το προπανιο κανει την ιδια δουλεια αρκει να μην του δινεις πολυ φωτια,εχοντας προπανιο κ δουλευοντας το ομως με φλογα σαν να ειναι ξυλα ολλα καλα!!!
(δυσκολο σε επαγγελματικο καζανι μιας οι μερες οι ωρες της αδεις λειτουργειας που δινει το τελωνειο ειναι στανταρ, κ μεσα σε αυτες της ωρες πρεπει να βγει η δουλεια)
ακομα καλο θα ηταν τα στεμφυλα που θα μπουν μεσα να μην εχουν πανω τα κοτσανια ,δλδ τα σταφυλια καλο ειναι να τα περναμε απο μηχανημα που βγαζει της ρογες απ τα τσαμπια.οποτε στο βρασιμο θα εχουμε μουστο σαρκα κ τις ρογες απο σταφυλη κ οχι τα κοτσανια τα οποια βγαζουν ξυλοκαινες![]()
αντε στην υγεια μας!!![]()