Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 119

Θέμα: Σχεδον Τζαμπα ανταλλακτικα για ολες τις μοτο.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stynikop Προβολή μηνύματος
    Μα αυτο εινα το θεμα, θαρρώ! Εγω δεν πιστευω πως υπαρχουν εδω πολλοι που θα δουνε το κλεφτρονι τηςγειτονιας να προσφερει το λαφυρο της βραδιας και θα πανε να το παρουν για να γλυτωσουν 10, 50 ή 150 ευρο. Το θεωρω αυτονοητο!

Ομως αν αναζητας κατι και σου πει ο παραδιπλανος μοτουκλετιστης πως το εχει στην αποθηκη και καθεται και στο δινει για ταδε ευρο, ε δεν θα φωναξεις την αστυνομια να τον ελεγξει για κλεφτη!

Προσωπικα εχω πωλησει καποια πραγματα μεταχειρισμενα και δεν νομιζω πως εδωσα σε κανεναν την εντυπωση κλεφτρονιου που σπρωχνει κλεμμενα, το ιδιο κι οταν αγορασα.
    Απο την αλλη, το κλεφτρονι εχει ταμπελα στο μετωπο, ή αυτος που σου ξαφριζει την ακραπα απο την πυλωτη ειναι το <<τυπικο πρεζονι>> ;;
    Για το πρωτο μην βαλεις στοιχημα,πιθανοτατα θα χασεις.

Τα υπολοιπα ,ολοι τα κανουμε.Οταν ομως καποιοι απευθυνονται μονιμα σε καποιο ατομο για ανταλλακτικα οποιασδηποτε μαρκας και παντα τα εχουν στα χερια του το αλλο πρωι (συνηθως) εκει υπαρχει θεμα.

Δεν μπορω να καταλαβω ρε παιδια,κανετε οτι δεν καταλαβαινετε η οντως δεν καταλαβαινετε?Ενα θεμα τοσο απλο το κουραζουμε για να το κουραζουμε.Παρτε οτι σας πασαρουν και οπου βρειτε να τελειωνουμε.Οταν ερθει ομως η ωρα σας, ενημερωστε με.Στελνω δωρεαν μαντιλια σε ολη την Ελλαδα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος

Τα υπολοιπα ,ολοι τα κανουμε.Οταν ομως καποιοι απευθυνονται μονιμα σε καποιο ατομο για ανταλλακτικα οποιασδηποτε μαρκας και παντα τα εχουν στα χερια του το αλλο πρωι (συνηθως) εκει υπαρχει θεμα.

Δεν μπορω να καταλαβω ρε παιδια,κανετε οτι δεν καταλαβαινετε η οντως δεν καταλαβαινετε?Ενα θεμα τοσο απλο το κουραζουμε για να το κουραζουμε.Παρτε οτι σας πασαρουν και οπου βρειτε να τελειωνουμε.Οταν ερθει ομως η ωρα σας, ενημερωστε με.Στελνω δωρεαν μαντιλια σε ολη την Ελλαδα.

MONO ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ.........ΠΟΥ ΤΟ ΚΟΥΡΑΖΟΥΝΕ

Καί θέλουν καί έπεξήγηση.......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Μπορώ να σου πώ ότι είναι και πολύ πετυχημένο επιχείρημα πώλησης στη χώρα μας

Banned
    Πιτσιρικας ειχα το glx-μπορντω
    Καποτε μου τι σηκωσαν ευτυχως το βρηκα
    Αλλα ελειπαν καπακια αμορτισερ καντραν καρμπ ηλεκτρονικη και διαφορα αλλα
    Πηγαινω σε καποιον παιρνει τηλ σε εναν αλλο μου λενε-δεν εχουμε σημερα, ελα αυριο
    Αφηνω τα κομματια μου και φευγω
    Την επομενη δεν πηγα
    Πηγα την μεθεπομενη
    Το παπι ηταν ετοιμο ειχε τα παντα επανω
    Με την διαφορα οτι τα πλαστικα που φοραγε ηταν απο μπλε glx!!!!
    Ημουν πιτσιρικας παιδες οκ

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Terens Προβολή μηνύματος
    MONO ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ.........ΠΟΥ ΤΟ ΚΟΥΡΑΖΟΥΝΕ

Καί θέλουν καί έπεξήγηση.......

Ενώ εσύ έχεις ξεκαθαρίσει ότι 35 μηχανάκια την μέρα πωλούνται από το κλεφτρόνι της γειτονιάς το πρωί σαν λάφυρα.

"Ελα μάστορα καλώ στρώφαλο φιτζι 1200 ένα πενηνταρικάκι"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stynikop
    Τι να πω... αν θελει καποιος ντε και καλα να συμφωνησω με το δικο του το βιολι, ή αν αναρωτιεται γιατι κανουμε συζητηση και το κουραζουμαι σε ενα νημα για συζητηση....
    μπορει απλα να ειμαι σε λαθος μερος!

Ας πουμε ολοι ναι τοτε να τελειωνουμε να μην το κουραζουμε.

Σιγουρα αν σου τυχει και σου κλεψουν το οτιδηποτε μπορει να αποκτας μια αλλη οπτικη επι το θεματος, αλλα οι γενικευσεις και η απολυτοτητα δεν βοηθουν αν, λεμε τωρα, ειναι να κανουμε συζητηση.

Δεν νομιζω...

Προσεξε, μην συγχεεις καποιο κυκλωμα που λειτουργει ετσι (σπασιμο κλεμμενων μηχανων και προωθηση ανταλλακτικων) με την πλειοψηφεια των μοτοσυκλετιστων. Κι αν ο μαστορας σε ρωτησει αν θες να βαλεις μεταχειρισμενο και αντι απο την λετζίτ μαντρα τελικα παρει απο λαμογια (κατι που δεν μπορεις να ελεγξεις) δε σημαινει οτι εσυ θα αγοραζες ποτε απο το κλεφτρονι ης γειτονιας.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της angelosxf650
    το θεμα ειναι να πετυχεις ενα κλεφτρονι την ωρα που στην πειραζει να του σπασεις τα δοντια ενα ενα......ενας τροπος απο το car να ελενχεις λιγο πολυ τι ανταλακτικο παιρνεις ειναι να γραφεις το τηλ της αγγελιας στο google εχω πετυχει τυπους που πουλανε ανταλακτικα απο xtx μεχρι ροδες ktm μεχρι οτι μπορεις να φανταστεις...δεν ειναι τοσο δθσκολο παιδια να δεις αν βρωμαει το θεμα.....ειναι αρκετα απλα τα πραγματα...
    δεν θα πεθανουμε ποτε κουφαλα νεκροθαυτη!!!!!:a36:

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από angelosxf650 Προβολή μηνύματος
    το θεμα ειναι να πετυχεις ενα κλεφτρονι την ωρα που στην πειραζει να του σπασεις τα δοντια ενα ενα......ενας τροπος απο το car να ελενχεις λιγο πολυ τι ανταλακτικο παιρνεις ειναι να γραφεις το τηλ της αγγελιας στο google εχω πετυχει τυπους που πουλανε ανταλακτικα απο xtx μεχρι ροδες ktm μεχρι οτι μπορεις να φανταστεις...δεν ειναι τοσο δθσκολο παιδια να δεις αν βρωμαει το θεμα.....ειναι αρκετα απλα τα πραγματα...
    +600, το έχω προσέξει κι εγώ αυτό με το τηλ. στο car.gr.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΦΑΡΙΣΑΙΣΜΟΣ ΠΑΝΕ ΣΥΝΝΕΦΟ ...............

Συνεχίστε νά κάνετε τό κορόιδο.......οί κλοπές θά αύξάνονται,
    έσείς θά άναρωτιέστε γιατί σάς σήκωσαν τό μοτόρι,καί άπό τήν άλλη
    θά άγοράζετε εύκαιρίες μεταχειρισμένα άπό τό μάστορα τής γειτονιάς
    χωρίς ΝΤΕΜΕΚ νά ξέρετε καί ούτε νά πηγαίνει τό άθώο καί άγαθό σας
    μυαλουδάκι πού στό διάολο τό βρήκε τόσο φθηνό καί τόσο γρήγορα...!!!
    Κι όλοι μετά έδώ μέσα θά κλαίμε τό παλικάρι πού τού σήκωσαν τό μοτόρι....

ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ

Μέ κανένα βιολί δέ θέλω νά συμφωνήσει κανείς δικαίωμα του,
    ΟΧΙ όμως καί νά μάς κάνει τό παγώνι...!!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Terens Προβολή μηνύματος
    Συνεχίστε νά κάνετε τό κορόιδο.......οί κλοπές θά αύξάνονται,
    έσείς θά άναρωτιέστε γιατί σάς σήκωσαν τό μοτόρι,καί άπό τήν άλλη
    θά άγοράζετε εύκαιρίες μεταχειρισμένα άπό τό μάστορα τής γειτονιάς
    χωρίς ΝΤΕΜΕΚ νά ξέρετε καί ούτε νά πηγαίνει τό άθώο καί άγαθό σας
    μυαλουδάκι πού στό διάολο τό βρήκε τόσο φθηνό καί τόσο γρήγορα...!!!
    Κι όλοι μετά έδώ μέσα θά κλαίμε τό παλικάρι πού τού σήκωσαν τό μοτόρι....

ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ

Μέ κανένα βιολί δέ θέλω νά συμφωνήσει κανείς δικαίωμα του,
    ΟΧΙ όμως καί νά μάς κάνει τό παγώνι...!!!!
    Στην πρώτη σελίδα ήταν το πρεζάκι της γειτονιάς.....
    τώρα έγινε το συνεργείο της γειτονιάς.....

Α και ....terens ..... ο ΟΔΔΥ πουλάει κάτι μηχανάκια με χτυπημένα νούμερα...

Παλαιό μέλος
    Δεν νομιζω...
    Προσεξε, μην συγχεεις καποιο κυκλωμα που λειτουργει ετσι (σπασιμο κλεμμενων μηχανων και προωθηση ανταλλακτικων) με την πλειοψηφεια των μοτοσυκλετιστων. Κι αν ο μαστορας σε ρωτησει αν θες να βαλεις μεταχειρισμενο και αντι απο την λετζίτ μαντρα τελικα παρει απο λαμογια (κατι που δεν μπορεις να ελεγξεις) δε σημαινει οτι εσυ θα αγοραζες ποτε απο το κλεφτρονι ης γειτονιας.
    Παλικαρι μου αυτο που λες το λεω αρκετα ποστ ποιο πισω.Φυσικα και δεν το αποκλειω.

Τι να πω... αν θελει καποιος ντε και καλα να συμφωνησω με το δικο του το βιολι, ή αν αναρωτιεται γιατι κανουμε συζητηση και το κουραζουμαι σε ενα νημα για συζητηση....
    μπορει απλα να ειμαι σε λαθος μερος!

Ας πουμε ολοι ναι τοτε να τελειωνουμε να μην το κουραζουμε.

Σιγουρα αν σου τυχει και σου κλεψουν το οτιδηποτε μπορει να αποκτας μια αλλη οπτικη επι το θεματος, αλλα οι γενικευσεις και η απολυτοτητα δεν βοηθουν αν, λεμε τωρα, ειναι να κανουμε συζητηση.
    Σε τι διαφωνουμε για να συμφωνησεις συναινετικα?Διαφωνεις στο οτι κλεβουνε τις μηχανες μας μονο και μονο για να μας τις ξαναπουλησουνε ολοκληρες η κοματι-κοματι.Διαφωνεις στο οτι καποια στιγμη,μπορει να αγορασεις ανταλλακτικο που καποτε ητανε δικο σου η του κολλητου σου.Διαφωνεις στο οτι υπαρχει ενα κυκλωμα,που κανει καλη ζωη εις βαρος μας?Διαφωνεις στο οτι πολυ απο εμας αδιαφορουνε,οταν αγοραζουνε ανταλλακτικα,απο που προερχονται?Διαφωνεις στο οτι παλι πολλοι απο εμας γνωριζουνε οτι ειναι κλεμμενα και παρολαυτα τα αγοραζουνε?
    Αν διαφωνεις στα παραπανω εισαι σε λαθος μερος και νυχτωμενος αλλου.Αν καταλαβα λαθος αυτα που γραφεις, θα με συνχωρησεις.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Μπορώ να σου πώ ότι είναι και πολύ πετυχημένο επιχείρημα πώλησης στη χώρα μας
    Συγνωμη Στεφανε ,αλλα δεν το καταλαβα το παραπανω.

Παλαιό μέλος
    Ξεστρατιζει το θεμα και χανουμε για μια ακομη φορα την ουσια.Οποιος απαντα ας διαβασει το αρχικο ποστ για να μην λεμε για να λεμε.

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΟΥΝΕ........???

Αύριο θά κλαίνε όλοι μαζί γιά τό κλεμμένο,μέ άφορισμούς κατάρες καί εύχολόγια........
    καί δέ θά τούς περνάει άπ'τό μυαλό ποτέ φυσικά γιατί βολεύει,ότι τό πράμμα
    είναι προσφορά καί ζήτηση......
    Άντε φτάνει τόσο, τό παρακουράσαμε κι αύτό,έτσι είναι ό άνθρωπος τό χειρότερο όν
    στόν πλανήτη έπειδή έχει πολύ περισσότερο μυαλό άπό όλα τά άλλα όντα,μή πώ ζώα
    καί παρεξηγηθεί κανείς, καί τό χρησιμοποιεί πάντα ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΑ...!!!

Διαφωνεις στο οτι κλεβουνε τις μηχανες μας μονο και μονο για να μας τις ξαναπουλησουνε ολοκληρες η κοματι-κοματι.Διαφωνεις στο οτι καποια στιγμη,μπορει να αγορασεις ανταλλακτικο που καποτε ητανε δικο σου η του κολλητου σου.Διαφωνεις στο οτι υπαρχει ενα κυκλωμα,που κανει καλη ζωη εις βαρος μας?Διαφωνεις στο οτι πολυ απο εμας αδιαφορουνε,οταν αγοραζουνε ανταλλακτικα,απο που προερχονται?Διαφωνεις στο οτι παλι πολλοι απο εμας γνωριζουνε οτι ειναι κλεμμενα και παρολαυτα τα αγοραζουνε?
    Συμφωνω ρε Pan οτι υπαρχει ενα κυκλωμα που λειτουργει εις βαρος μας, αλλωστε αυτο ακριβως ειπα παραπανω, αλλα διαφωνω για το ποσο πολλοι ειναι αυτοι απο μας τους μοτοσυκλετιστες που αγοραζουν ανταλλακτικα που ειναι προφανως κλεμμενα.

Και δεν μου κανει εντυπωση πως την επομενη ημερα μπορεις να βρεις οτι ανταλλακτικο θες γιατι, αν σου αρεσουν τα στατιστικα οπως παραπανω, ο αριθμος ποτοσυκλετων που τρακαρουν και πηγαινουν στην μαντρα καθημερινα μπορει να σου λυσει πολλες αποριες.

Αν μπεις σε μαντρα θα καταλαβεις, ειτε στην Αθηνα, ειτε στην Θεσσαλονικη, ειτε οπουδηποτε στην επαρχια.

Και TERENS ουτε το παγωνι θα σου κανω ουτε τιποτα... το μονο προβλημα μου ειναι η υπερβολη και το απολυτο, που αλλωστε ειναι τοσο εντονο και στο τελευταιο σου ποστ. Τα βαζεις με το ανθρωπινο ειδος που ειναι το χειροτερο απο ολα κλπ. Κι εσυ πριν ανεφερες πως οταν ησουν πιτσιρικας σου βρηκαν ανταλλακτικα και δεν ξερεις κι εσυ απο που. Ομως μετανιωσες εβαλες μυαλο και ποτε ξανα... ειναι καποιοι που θα κανουν τον κυκλο που εκανες κι εσυ και θα το μετανιωσουν, καποιοι που δεν θα τους πειραξει αν ειναι κλεμμενα, και καποιοι που δεν θα ασχοληθουν καθολου γιατι εχουν τον παρα για καινουρια ή ξερουν απο που αγοραζουν.

Απο που βγαινει πως οι περισσοτεροι απο δω θα παρουν το προφανως κλεμμενο, η οτι τα μεταχειρισμενα ειναι ως επι το πλειστον κλεμμενα;

Δεν θελω να διαφωνω για αντιπαραθεση, κι ελπιζω να μην δινω τετοια εντυπωση. Προσπαθω να καταλαβω αν ειμαι εγω νυχτωμενος και ρομαντικος....

Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ολα τα ανταλλακτικα για ολες τις μηχανες
    από Shinji Ikari στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 17/09/2012, 23:04
  2. On-Off για όλες τις χρήσεις
    από Nismo στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 18/03/2009, 18:12
  3. Please Help - 690 για όλες τις χρήσεις?
    από Free Filip στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 10/07/2008, 14:12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF