Σελίδα 16 από 27 ΠρώτοΠρώτο ... 6111213141516171819202126 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 226 έως 240 από 404

Θέμα: HONDA TRAIL 90 ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από giorgos.bmw Προβολή μηνύματος
    Όταν κάνης μια αναπαλαίωση (ανακατασκευή) δεν πρέπει να βιάζεσαι να τελείωσης γρήγορα.
    1. Το κάνης γιατί σου αρέσει το συγκεκριμένο μοντέλο.
    2. Το κάνης για να περνά ευχάριστα η ελεύθερες ώρες που έχεις, ( και δεν έχεις διάβασμα)
    Άρα μαζεύεις ανταλλακτικά που (βλέπεις από την πρώτη μάτια) σου λείπουνε, με τα χρήματα που σου περισσεύουν, και μετά σιγά σιγά ξεκινάς. Εννοείται ότι στην πορεία της επισκευής θα σου βγούνε και αλλά.
    Σίγουρα κανένας δεν γεννήθηκε και να ήξερε να φτιάχνει.
    Σίγουρα θα κάνης λάθη αρκεί να μάθεις από αυτά.

Και σίγουρα σου έχει κόλληση το μικρόβιο.
    μικροβιο δεν λες τιποτα εχω κανει 3 ανακατασκευες και ειμαι μολις 17 χρωνων εχω ακομα μπροστα μου χεχεχε

ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ Το avatar του/της vforever
    ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΣΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ,ΟΧΙ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΣΟΥ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ikarosk
    Να το χαίρεσαι το εργαλείο.
    Πανέμορφο έγινε και δυστυχώς για 'μας,.......................... είναι σπάνιο.
    Το πίσω γρανάζι από τι μηχανάκι είναι????

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ikarosk Προβολή μηνύματος
    Να το χαίρεσαι το εργαλείο.
    Πανέμορφο έγινε και δυστυχώς για 'μας,.......................... είναι σπάνιο.
    Το πίσω γρανάζι από τι μηχανάκι είναι????

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
    Το γρανάζι είναι γι΄αυτό το μοντέλο 49–4.28
    · Ο χαρακτήρας είμαι εγώ, η συμπεριφορά μου εξαρτάται από εσένα.
    www.agmalarm.gr https://www.facebook.com/giorgos.marazotis https://twitter.com/GMarazotis

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bruno
    Πολύ καλο και σπανιο,μπαβο.Καπου 1997-98 ενας εμπορος ειχε φερει καμια 50αρια τετοια από Αυστραλια εισαγωγη,που τα ειχαν για το ταχυδρομιο εκει,αλλα νομιζω ητα 110cc.

Μέλος Το avatar του/της lefteris95
    μπραβο συγχαρητηρια για την εξαιρετικη δουλεια και την αφοσιωση που εδειξες πανω στο μηχανακι!!!!
    Τελευταία τροποποίηση από lefteris95; 26/01/2014 στις 19:53.

Ανεξερεύνητο μέλος Το avatar του/της ereynitis
    Κουκλί, ρε Γιώργαρε, μπράβο! Άντε και εις άλλα με υγεία!

Μέλος Το avatar του/της dimitrisTr
    καλες και πολες βολτες ...

Μάγκες δεν του αρέσει πολύ να τον ανεβάζουν με λόγια αλλά, αντικειμενικά... επειδή ήμουν παρών σε αρκετά στάδια της ανακατασκευής του θα πω οτι το εργοστάσιο δεν το έβγαζε έτσι...!

Το μυαλό αυτού του ανθρώπου λειτουργεί όπως στους περισσότερους ευφυής ανθρώπους όταν όμως συναντά εμπόδιο ή απλά κάτι που χρειάζεται λύση τότε το μυαλό του παίρνει απίστευτες στροφές και προς πολλές "περίεργες" κατευθύνσεις που γεννάνε απλές λύσεις απο σύντομους δρόμου...

Απο εργαλεία και ανταλλακτικά ότι δεν έχει , το βρίσκει, ότι δε βρίσκει το κατασκευάζει! έχω δει πράγματα που έχω σταματήσει πια να εκπλήσσομαι!

Πολλές φορές λοιπόν στην ανακατασκευή του ενώ κάτι φαινόταν πραγματικά άψογο το έλυνε και πάλι απο την αρχή! γιατί έβρισκε ψεγάδι (εκεί που δε θα έβλεπε κανείς) τόσο τελειομανής!

Πραγματικά με το επίπεδο ποιότητας που έχει ρίξει... αυτό το μηχανάκι είναι ΠΟΛΥ τυχερό που έπεσε στα χέρια του... και αυτός πολύ τυχερός που έχει στην κατοχή του μία τόσο ολοκληρωμένη ανακατασκευή η οποία σε άλλα χέρια λόγω σπανιότητας ίσως να ήταν αδύνατη!

Θα μπορούσε αυτό το μηχανάκι καθ'ότι μοναδικό σε λειτουργία αυτη τη στιγμή στην Ελλάδα, να πέσει σε λάθος χέρια και να παραμείνει ένα μάτσο σίδερα!

RESPECT φίλε!
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Ανεξερεύνητο μέλος Το avatar του/της ereynitis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Da.Vintage Προβολή μηνύματος
    Μάγκες δεν του αρέσει πολύ να τον ανεβάζουν με λόγια αλλά, αντικειμενικά... επειδή ήμουν παρών σε αρκετά στάδια της ανακατασκευής του θα πω οτι το εργοστάσιο δεν το έβγαζε έτσι...!

Το μυαλό αυτού του ανθρώπου λειτουργεί όπως στους περισσότερους ευφυής ανθρώπους όταν όμως συναντά εμπόδιο ή απλά κάτι που χρειάζεται λύση τότε το μυαλό του παίρνει απίστευτες στροφές και προς πολλές "περίεργες" κατευθύνσεις που γεννάνε απλές λύσεις απο σύντομους δρόμου...

Απο εργαλεία και ανταλλακτικά ότι δεν έχει , το βρίσκει, ότι δε βρίσκει το κατασκευάζει! έχω δει πράγματα που έχω σταματήσει πια να εκπλήσσομαι!

Πολλές φορές λοιπόν στην ανακατασκευή του ενώ κάτι φαινόταν πραγματικά άψογο το έλυνε και πάλι απο την αρχή! γιατί έβρισκε ψεγάδι (εκεί που δε θα έβλεπε κανείς) τόσο τελειομανής!

Πραγματικά με το επίπεδο ποιότητας που έχει ρίξει... αυτό το μηχανάκι είναι ΠΟΛΥ τυχερό που έπεσε στα χέρια του... και αυτός πολύ τυχερός που έχει στην κατοχή του μία τόσο ολοκληρωμένη ανακατασκευή η οποία σε άλλα χέρια λόγω σπανιότητας ίσως να ήταν αδύνατη!

Θα μπορούσε αυτό το μηχανάκι καθ'ότι μοναδικό σε λειτουργία αυτη τη στιγμή στην Ελλάδα, να πέσει σε λάθος χέρια και να παραμείνει ένα μάτσο σίδερα!

RESPECT φίλε!
    +10000

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Συγχαρητήρια!
    Το αποτέλεσμα σε δικαιώνει, άξιζε τον κόπο.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Πανεμορφο, μαρεσε και το χρώμα πολύ επίσης.

Ισως θα το προτιμούσα να το δώ με τρακτερωτο λαστιχάκι, εκτος αν εχεις σκοπο να το πολυκυκλοφορεις οποτε καταλαβαινω την επιλογη

Bladerunner Το avatar του/της siraxanz
    RESPECT
    ταξίδι νάναι και με καλή παρέα...ζητώ πολλά? :-)

Αυτος ο κινητηρας τη δεκαετια του 80 φορεμενος στο C90,χωρις αργο γρηγορο ομως,μου ειχε παρουσιασει σοβαρο προβλημα ελλειπους λιπανσης του κυλινδρου που δεν ειχε λυθει ουτε με νεα τρομπα λαδιου.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Συγχαρητήρια!
    Το αποτέλεσμα σε δικαιώνει, άξιζε τον κόπο.
    Άρη πιστεύω να τα πούμε κάποια στιγμή από κοντά. Θέλω να βγάλω ιστορικές πινακίδες (πιστεύω να βγάζει) και δεν ξέρω τι δικαιολογητικά χρειάζονται.
    · Ο χαρακτήρας είμαι εγώ, η συμπεριφορά μου εξαρτάται από εσένα.
    www.agmalarm.gr https://www.facebook.com/giorgos.marazotis https://twitter.com/GMarazotis

Παρόμοια θέματα

1. Καθαρισμα κεφαλης Honda GLX 90
    από ioannou_b στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 03/02/2019, 01:52
  2. Honda GLX 90
    από Gnick στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2014, 20:12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε