Καλώς τα δέχτηκες. Με 'γεια.
Οπως βλέπω σου έστειλε το νέο μοντέλο με τα αποσπώμενα κοπτικά καλωδίων. Στο δικό μου είναι μέρος των σιαγόνων της πένσας και δεν αλλάζουν.
Τελωνείο ;;
ευχαριστω Διονυση...
ναι, εντελως αναπαντεχα πηρα το νεο μοντελο και οχι το παλιο (αυτο που ειχα ποσταρει στο πρωτο post του παροντος thread)...
εκ πρωτης, αυτο το βλεπεις επειδη εχει τα αποσπωμενα κοπτικα και εχει αντικατασταθει το πολυ ψιλο κατσαβιδι (το οποιο ειναι και αποσπωμενο) με ενα πιο χοντρο αλλα χωρις να ειναι αποσπωμενο...
εγω παρηγγειλα το παλιο αλλα μου ηρθε το νεο..
δεν λεμε οχι σε τετοια δωρακια...![]()
τα αρνητικα που βλεπω εγω τωρα που το παρελαβα ειναι:
1) το μαυρο χρωμα δεν το βλεπω να κραταει για πολυ...
2) η δερματινη θηκη του ειναι πολυ σκληρη και μαλλον δυσχρηστη και δεν μπορει να φιλοξενησει τα σετακια με τις μυτες καθως επισης και τα πλαϊνα λαστιχα δεν συγκρατουν καλα την προεκταση και αν το εχεις εκτος απο καποιο τσαντακι ή τσαντα μπορει να σου φυγει και να την χασεις...
τελος,
με τελικη τιμη στην πορτα μου 123,90$ νομιζω οτι ειναι πολυ καλο deal για τις δυνατοτητες του και αυτα που προσφερει...
αυτα και καλα να ειμαστε...
![]()
Μην το φοβασαι το χρωμα
Κραταει παραπανω απο οτι νομιζεις
10+χρονια το εχω
Για θηκη θα προτεινα μια απο κορντουρα
Σε καποιο μαγαζι που πουλαει οπλα-πιστολια και ηδη αστυνομιας θα βρεις
Αν οχι πες μου να σου στειλω
αν δεν με βολεψει η δερματινη, το πιθανοτερο ειναι να αγοραστει μια απο κορντουρα που ειναι πιο μαλακη και ευχρηστη...
αλλα επειδη θα το εχω παντα σε καποιο τσαντακι (μπανανα) ή τσαντα πλατης, μαλλον δεν μου ειναι τοσο απαραιτητη...(αν επρεπε να το κουβαλαω πανω μου χωρις τσαντακι, θα ηταν επιβεβλημενο)..
ευχαριστω παντως για την προσφορα και για την γνωμη σου ως προς την αξιοπιστια της εταιρειας...
![]()
Γνωστος μου καποτε το εχασε στην θαλασσα
Το βρηκε ενα χρονο μετα και δεν ειχε σκουριασει καθολου
Το συγκεκριμένο (αλλά και όλα τα υπόλοιπα με μαχαίρι) είναι παράνομο να το φέρεις πάνω σου. Σε περίπτωση ελέγχου μπορεί να κατηγορηθεί ο κάτοχος για παράνομη οπλοφορία, το οποίο από πταίσμα είναι εδώ και κάποια χρόνια κακούργημα.
Μην αρχίσετε σας παρακαλώ τα μα και μου, αυτός είναι ο νόμος κι ό,τι θέλετε κάνετε και βγάλτε τα πέρα μόνοι σας με Δ ή Ζ.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
1) Δεν συνιστούν όπλα τα μαχαίρια, που η κατοχή τους δικαιολογείται για οικιακή ή επαγγελματική ή εκπαιδευτική χρήση, κυνήγι, ψάρεμα κλπ.
2) Όλα τα εγκλήματα της παράνομης οπλοφορίας, οπλοκατοχής και οπλοχρησίας είναι πλημμελήματα, που τιμωρούνται με ποινές φυλάκισης, μέχρι το πολύ 5 έτη (και ξεκινώντας από τους 3 μήνες) και χρηματικές ποινές, με μέγιστο τα 30.000 ευρώ.
2) Υπάρχει ωστόσο και η διακεκριμένη περίπτωση οπλοκατοχής κλπ, που συνιστά κακούργημα και τιμωρείται με κάθειρξη από 5 έως 20 έτη, όταν ο δράστης εμπορεύεται, εισάγει, κατέχει, παραδίδει κλπ όπλα σε τρίτους με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος ή εφοδιάζει με αυτά (όχι απαραίτητα εγκληματικές) ομάδες και οργανώσεις προσώπων. Με την ίδια ποινή τιμωρείται και όποιος δέχεται ή αποκρύπτει τα όπλα
εχει αναφερθει στα posts #63 και #64 απο τον lioulios, και το εχω υπ'οψιν μου...
θα προσπαθησω να παω με αυτο στο α.τ. της περιοχης μου μηπως μου δωσουν καποιο χαρτι πρωτοκολημμενο οτι μπορω να το φερω πανω μου σαν πολυεργαλειο...![]()
Δεν ειχα δει τα ποστ αλλά μικρό το κακό.
Μην πας, δεν θα σου δώσει κανένας διοικητής ΤΑ τέτοιο χαρτί.
Αν οπωσδήποτε θέλει να το έχει κάποιος μαζί του, τότε μπορεί να το βάλει σε σακίδιο/μπαγκαζιέρα κλπ αλλά και πάλι σε ενδεχόμενο έλεγχο είναι στη διακριτική ευχέρεια του διενεργούντος τον έλεγχο αν θα σε μαζέψει ή όχι.
Αν σε μαζέψει, λογω της κακουργηματικής πράξης, το πρόγραμμα έχει σίγουρη προφυλάκιση μέχρι να εξεταστεί η αίτηση αποφυλάκισης...
Τα είπα λιγο πιο αναλυτικά για να τα ξέρουν όσοι θα δηλώσουν "μα εγώ δεν ήξερα" ή "τι μλκιες λες sniper".
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.