Σελίδα 8 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 245

Θέμα: Πολυεργαλειο - Σουγιας (LEATHERMAN vs VICTORINOX)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    τα σετακια με τις μυτες που προσαρμοζονται και η προεκταση ειναι και αυτα αναλογης ποιοτητας και η προεκταση μπορει να χρησιμοποιηθει και σαν ξεχωριστο κομματι αφου εχει "μπακλαβαδωτο" αντιολισθητικο τμημα για να μην γλιστραει το χερι...
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	P1280710 (1984 x 1488).jpg 
Προβολές:	229 
Μέγεθος:	47,4 KB 
ID:	308543

Παλαιό μέλος
    Καλώς τα δέχτηκες. Με 'γεια.
    Οπως βλέπω σου έστειλε το νέο μοντέλο με τα αποσπώμενα κοπτικά καλωδίων. Στο δικό μου είναι μέρος των σιαγόνων της πένσας και δεν αλλάζουν.
    Τελωνείο ;;

εδω με την λιμα που εχει διαμαντοεπιστρωση και ηταν μεσα στο πλαστικο θηκακι...

Όνομα:	P1280715 (2976 x 2232).jpg 
Προβολές:	227 
Μέγεθος:	54,4 KB 
ID:	308545

και μια τελευταια με την αλλη πλευρα της λιμας που ειναι πιο "αγρια" για ξυλο και για μεταλλο...

Όνομα:	P1280716 (2976 x 2232).jpg 
Προβολές:	223 
Μέγεθος:	46,7 KB 
ID:	308546

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από lykourgi Προβολή μηνύματος
    Καλώς τα δέχτηκες. Με 'γεια.
    Οπως βλέπω σου έστειλε το νέο μοντέλο με τα αποσπώμενα κοπτικά καλωδίων. Στο δικό μου είναι μέρος των σιαγόνων της πένσας και δεν αλλάζουν.
    Τελωνείο ;;
    ευχαριστω Διονυση...

ναι, εντελως αναπαντεχα πηρα το νεο μοντελο και οχι το παλιο (αυτο που ειχα ποσταρει στο πρωτο post του παροντος thread)...
    εκ πρωτης, αυτο το βλεπεις επειδη εχει τα αποσπωμενα κοπτικα και εχει αντικατασταθει το πολυ ψιλο κατσαβιδι (το οποιο ειναι και αποσπωμενο) με ενα πιο χοντρο αλλα χωρις να ειναι αποσπωμενο...

εγω παρηγγειλα το παλιο αλλα μου ηρθε το νεο..
    δεν λεμε οχι σε τετοια δωρακια...

τα αρνητικα που βλεπω εγω τωρα που το παρελαβα ειναι:

1) το μαυρο χρωμα δεν το βλεπω να κραταει για πολυ...
    2) η δερματινη θηκη του ειναι πολυ σκληρη και μαλλον δυσχρηστη και δεν μπορει να φιλοξενησει τα σετακια με τις μυτες καθως επισης και τα πλαϊνα λαστιχα δεν συγκρατουν καλα την προεκταση και αν το εχεις εκτος απο καποιο τσαντακι ή τσαντα μπορει να σου φυγει και να την χασεις...

τελος,
    με τελικη τιμη στην πορτα μου 123,90$ νομιζω οτι ειναι πολυ καλο deal για τις δυνατοτητες του και αυτα που προσφερει...

αυτα και καλα να ειμαστε...

Να το χαρείς Μπομπ!... εεεεεε... Σταύρο!

Banned
    Μην το φοβασαι το χρωμα
    Κραταει παραπανω απο οτι νομιζεις
    10+χρονια το εχω
    Για θηκη θα προτεινα μια απο κορντουρα
    Σε καποιο μαγαζι που πουλαει οπλα-πιστολια και ηδη αστυνομιας θα βρεις
    Αν οχι πες μου να σου στειλω

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Μην το φοβασαι το χρωμα
    Κραταει παραπανω απο οτι νομιζεις
    10+χρονια το εχω
    Για θηκη θα προτεινα μια απο κορντουρα
    Σε καποιο μαγαζι που πουλαει οπλα-πιστολια και ηδη αστυνομιας θα βρεις
    Αν οχι πες μου να σου στειλω

αν δεν με βολεψει η δερματινη, το πιθανοτερο ειναι να αγοραστει μια απο κορντουρα που ειναι πιο μαλακη και ευχρηστη...
    αλλα επειδη θα το εχω παντα σε καποιο τσαντακι (μπανανα) ή τσαντα πλατης, μαλλον δεν μου ειναι τοσο απαραιτητη...(αν επρεπε να το κουβαλαω πανω μου χωρις τσαντακι, θα ηταν επιβεβλημενο)..

ευχαριστω παντως για την προσφορα και για την γνωμη σου ως προς την αξιοπιστια της εταιρειας...

Banned
    Γνωστος μου καποτε το εχασε στην θαλασσα
    Το βρηκε ενα χρονο μετα και δεν ειχε σκουριασει καθολου

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    τα σημεια που φαινονται οτι γυαλιζουν ειναι λογω του λαδιου που ειχε σχεδον παντου και κυριως στις κλειδωσεις του...
    ειναι λιγο σκληρο ως προς την αναπτυξη του, αλλα φανταζομαι οτι θα ειναι λογω του οτι ειναι καινουργιο και μετα θα ειναι κομματακι πιο ευκολο...
    εδω σε αναπτυξη απο την αλλη πλευρα...
    Συνημμένο 308541
    Το συγκεκριμένο (αλλά και όλα τα υπόλοιπα με μαχαίρι) είναι παράνομο να το φέρεις πάνω σου. Σε περίπτωση ελέγχου μπορεί να κατηγορηθεί ο κάτοχος για παράνομη οπλοφορία, το οποίο από πταίσμα είναι εδώ και κάποια χρόνια κακούργημα.

Μην αρχίσετε σας παρακαλώ τα μα και μου, αυτός είναι ο νόμος κι ό,τι θέλετε κάνετε και βγάλτε τα πέρα μόνοι σας με Δ ή Ζ.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Το συγκεκριμένο (αλλά και όλα τα υπόλοιπα με μαχαίρι) είναι παράνομο να το φέρεις πάνω σου. Σε περίπτωση ελέγχου μπορεί να κατηγορηθεί ο κάτοχος για παράνομη οπλοφορία, το οποίο από πταίσμα είναι εδώ και κάποια χρόνια κακούργημα.

Μην αρχίσετε σας παρακαλώ τα μα και μου, αυτός είναι ο νόμος κι ό,τι θέλετε κάνετε και βγάλτε τα πέρα μόνοι σας με Δ ή Ζ.
    +100000 στον μπος

Παλαιό μέλος
    1) Δεν συνιστούν όπλα τα μαχαίρια, που η κατοχή τους δικαιολογείται για οικιακή ή επαγγελματική ή εκπαιδευτική χρήση, κυνήγι, ψάρεμα κλπ.
    2) Όλα τα εγκλήματα της παράνομης οπλοφορίας, οπλοκατοχής και οπλοχρησίας είναι πλημμελήματα, που τιμωρούνται με ποινές φυλάκισης, μέχρι το πολύ 5 έτη (και ξεκινώντας από τους 3 μήνες) και χρηματικές ποινές, με μέγιστο τα 30.000 ευρώ.
    2) Υπάρχει ωστόσο και η διακεκριμένη περίπτωση οπλοκατοχής κλπ, που συνιστά κακούργημα και τιμωρείται με κάθειρξη από 5 έως 20 έτη, όταν ο δράστης εμπορεύεται, εισάγει, κατέχει, παραδίδει κλπ όπλα σε τρίτους με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος ή εφοδιάζει με αυτά (όχι απαραίτητα εγκληματικές) ομάδες και οργανώσεις προσώπων. Με την ίδια ποινή τιμωρείται και όποιος δέχεται ή αποκρύπτει τα όπλα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    +100000 στον μπος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nicksior Προβολή μηνύματος
    1) Δεν συνιστούν όπλα τα μαχαίρια, που η κατοχή τους δικαιολογείται για οικιακή ή επαγγελματική ή εκπαιδευτική χρήση, κυνήγι, ψάρεμα κλπ.
    2) Όλα τα εγκλήματα της παράνομης οπλοφορίας, οπλοκατοχής και οπλοχρησίας είναι πλημμελήματα, που τιμωρούνται με ποινές φυλάκισης, μέχρι το πολύ 5 έτη (και ξεκινώντας από τους 3 μήνες) και χρηματικές ποινές, με μέγιστο τα 30.000 ευρώ.
    2) Υπάρχει ωστόσο και η διακεκριμένη περίπτωση οπλοκατοχής κλπ, που συνιστά κακούργημα και τιμωρείται με κάθειρξη από 5 έως 20 έτη, όταν ο δράστης εμπορεύεται, εισάγει, κατέχει, παραδίδει κλπ όπλα σε τρίτους με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος ή εφοδιάζει με αυτά (όχι απαραίτητα εγκληματικές) ομάδες και οργανώσεις προσώπων. Με την ίδια ποινή τιμωρείται και όποιος δέχεται ή αποκρύπτει τα όπλα

εχει αναφερθει στα posts #63 και #64 απο τον lioulios, και το εχω υπ'οψιν μου...
    θα προσπαθησω να παω με αυτο στο α.τ. της περιοχης μου μηπως μου δωσουν καποιο χαρτι πρωτοκολημμενο οτι μπορω να το φερω πανω μου σαν πολυεργαλειο...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    εχει αναφερθει στα posts #63 και #64 απο τον lioulios, και το εχω υπ'οψιν μου...
    θα προσπαθησω να παω με αυτο στο α.τ. της περιοχης μου μηπως μου δωσουν καποιο χαρτι πρωτοκολημμενο οτι μπορω να το φερω πανω μου σαν πολυεργαλειο...
    Δεν ειχα δει τα ποστ αλλά μικρό το κακό.

Μην πας, δεν θα σου δώσει κανένας διοικητής ΤΑ τέτοιο χαρτί.

Αν οπωσδήποτε θέλει να το έχει κάποιος μαζί του, τότε μπορεί να το βάλει σε σακίδιο/μπαγκαζιέρα κλπ αλλά και πάλι σε ενδεχόμενο έλεγχο είναι στη διακριτική ευχέρεια του διενεργούντος τον έλεγχο αν θα σε μαζέψει ή όχι.

Αν σε μαζέψει, λογω της κακουργηματικής πράξης, το πρόγραμμα έχει σίγουρη προφυλάκιση μέχρι να εξεταστεί η αίτηση αποφυλάκισης...

Τα είπα λιγο πιο αναλυτικά για να τα ξέρουν όσοι θα δηλώσουν "μα εγώ δεν ήξερα" ή "τι μλκιες λες sniper".
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Σελίδα 8 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. street VS enduro
    από anr11 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2014, 12:21
  2. Mercedes vs VW
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2010, 07:40
  3. 300v vs 5100
    από alex14 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket