Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 47

Θέμα: Όργανο θερμοκρασίας ψυκτικού υγρού

Παλαιό μέλος Το avatar του/της raccoon
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από iliasfyntanidis Προβολή μηνύματος
    Ενα οργανο θερμοκρασιας ειναι παντελως αχρηστο θαρρω, παρα μονο για να σου πει οτι ενδεχομενως κατι εχει χαλασει.
    Αυτό ακριβώς θέλω. Να μου πει ότι ενδεχομένως κάτι έχει χαλάσει. (δεν περιμένω να βάλω όργανο θερμοκρασίας και να έχω καλύτερη ψύξη, ή να ανάβει λιγότερο το βεντιλατέρ) Είναι ένα όργανο που σου δείχνει κάποια δεδομένα, εσύ αν τα δεις και τα αξιολογήσεις σωστά, μπορεί να προλάβεις κάτι.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	IMG_6751.jpg 
Προβολές:	210 
Μέγεθος:	46,0 KB 
ID:	302212

Όνομα:	IMG_6752.jpg 
Προβολές:	208 
Μέγεθος:	42,4 KB 
ID:	302213

Όνομα:	IMG_6754.jpg 
Προβολές:	209 
Μέγεθος:	46,8 KB 
ID:	302214

θα τοποθετηθεί και θα κάνω και φωτορεπορτάζ

Ahmadinejad Το avatar του/της painterakis
    Ωραίος ... περιμένω. πάντως φαίνεται ωραίο εκ πρώτης όψεως ...
    μανώλης - Honda CBF 600Si C-ABS

τελικό αποτέλεσμα.
    Επειδή το είχα πρόχειρα τοποθετημένο, λόγο ότι δεν είχα αποφασίσει που και πώς θα το βάλω, τελικά κατάφερα να το σπάσω, κάποια στιγμή που με έπεσε ανάμεσα στις μπουκάλες και πήγα να στρίψω.
    Δεν είναι αυτός όμως ο σκοπός που γράφω, αλλά η ενημέρωση μετά από χρήση. το όργανο που πήρα, ήταν με μπαταρία, χωρίς φωτεινή οθόνη και δεν ξέρω για την αδιαβροχοποίηση του. Το βράδυ είναι σαν να μην το είχα, όταν τελείωνε η μπαταρία πάθαινε κρίσεις όπως να δείχνει 2 θερμοκρασίες εναλάξ(45-75) ανάλογα με την τάση που έδινε η μπαταρία που ξεψυχούσε (με το που άλλαξα μπαταρία έστρωσε)
    Τέλος: όποιος θέλει να βάλει ένα τέτοιο όργανο ας προσέξει αυτές τις λεπτομέρειες (να παίρνει από τον διακόπτη ρεύμα, αδιάβροχο, φωτεινή οθόνη και να έχει αποφασίσει από πριν που και πως θα το βάλει)
    Για όσο καιρό το είχα και ο τρόπος που το τοποθέτησα όπως και το σημείο που έβαλα τον αισθητήρα είμαι ευχαριστημένος, μου έδειξε αυτό που ήθελα να δω (ότι το βεντιλατέρ ανάβει και σβήνει στις ίδιες πάντα σταθερά θερμοκρασίες "για cbf600 '08 ανάβει 94 και κλείνει στους 79") και παραμένω υπέρ στο να υπάρχει αυτό το όργανο στην μηχανή.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ΨΑΡΑΚΑΣ
    Καλησπερα φιλε μου. Ωραιο το οργανακι ειναι αυτο που εδειξες παραπανω απο motopissaris? Μπορεις να βγαλεις φωτο το σημειο που εβαλες τον αισθητηρα και ακομα δυο ερωτησεις, ποσο κραταει η μπαταρια? και αν εχει διακοπτη on-off.
    ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ!!!

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    όντως! το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι πως κατάφερες και εγκατέστησες τον αισθητήρα μιας και το σημείο είναι πολύ "tight"

επίσης και ακόμη πιο ενδιαφέρον ο αισθητήρας φωλιάζει πάνω από τον θερμοστάτη? πως γίνεται ακριβώς?
    you rise you fall you're down then you rise again

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΨΑΡΑΚΑΣ Προβολή μηνύματος
    Καλησπερα φιλε μου. Ωραιο το οργανακι ειναι αυτο που εδειξες παραπανω απο motopissaris? Μπορεις να βγαλεις φωτο το σημειο που εβαλες τον αισθητηρα και ακομα δυο ερωτησεις, ποσο κραταει η μπαταρια? και αν εχει διακοπτη on-off.
    η μπαταρία κρατάει περίπου 1 1/2 μήνα και δεν έχει διακόπτη on-off. γι'αυτό και την τρώει. το πήρα από τζορτζοπουλο. φωτό αναμένεις. να διαβάσεις τα τελικά σχόλια μου (αυτά που λέω την τελική άποψη μου)
    αν έβαζα κάτι τώρα που έχω άποψη θα ήταν http://www.motopissaris.gr/parts/psi...o-ladiou-nerou
    Τελευταία τροποποίηση από raccoon; 18/01/2014 στις 19:48.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctoras Προβολή μηνύματος
    όντως! το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι πως κατάφερες και εγκατέστησες τον αισθητήρα μιας και το σημείο είναι πολύ "tight"

επίσης και ακόμη πιο ενδιαφέρον ο αισθητήρας φωλιάζει πάνω από τον θερμοστάτη? πως γίνεται ακριβώς?
    έχει ένα κύλινδρο που τον βάζεις σε κάποιο κολάρο (αφαιρείς ένα κομμάτι και βάζεις τον κύλινδρο με σφικτήρες), αυτός ο κύλινδρος έχει τρύπα με πάσο και βιδώνεις εκεί τον αισθητήρα. πάνω σε αυτό (αισθητήρα) βάζεις τα καλώδια από το όργανο. το όργανο κατευθείαν δείχνει στο καντράν την θερμοκρασία.

γ@μάτη ιδέα! δεν το ειχα φανταστεί...

ξέρεις, οι περισσότεροι αισθητήρες μπαίνουν πάνω στον θερμοστάτη με σύνδεση με έαν ( Τ ) connector..

το όργανο που προτείνεις του motopissaris περιλαμβάνει αισθητήρα και αυτόν τον κύλινδρο?

http://www.motopissaris.gr/parts/PW.360-302 ειναι εξτρα. Διαβασε τα σχολια που γραφει η σελιδα για το οργανο και τον κυλινδρο

μελος Το avatar του/της mikepap
    ATTACH=CONFIG]308505[/ATTACH]Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	20140127_134416.jpg 
Προβολές:	94 
Μέγεθος:	69,9 KB 
ID:	308504
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων 20140127_134338.jpg‎  
    αν δειτε αντρα σε μπαλκονι,να ποτιζει γλαστρες,προφανως τα φυτα καπνιζονται.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mad shark
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mikepap Προβολή μηνύματος
    ATTACH=CONFIG]308505[/ATTACH]Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	20140127_134416.jpg 
Προβολές:	94 
Μέγεθος:	69,9 KB 
ID:	308504
    καλησπερα παιδια το οργανακι φενεται καλο το σημαντηκο ειναι να τοποθετηθει ο εσθητηρας στο σωστο σημειο αλιος η αποκληση ειναι χαοτηκη πρεπει να ειναι ακρηβος μετα τον θερμοστστη . το σημειο που βλεπω στη φοτο δεν μου φενετε καταλιλο τσεκαρετο
    mad shark
    τερμα το γκαζι

μελος Το avatar του/της mikepap
    στον συγκεκριμενο κινητηρα η τοποθετηση εγινε στο μπαι μπας του θερμοστατη χωρις να καταστραφη το κολαρο,εγινε προσθηκη μονο 4cm στο κατο μερος κ υπαρχει κ οπτικη επαφη κ προσβαση ανα πασα στιγμη.το κοψιμο καθε κολαρου αρα κ η καταστροφη του αν θελεις να το φερεις στην αρχικη μορφη ειναι γυρω στα 50 ευρο.παρολα αυτα εγιναν μετρισεις κ ακριβως στο σημειο πριν τον θερμοστατη κ σε αλλα σημεια.στο σημειο το τελικο η αποκριση προς τα πανω η προς τα κατω ηταν αμεση παρατηρωντας το βεντιλατερ σε τι θερμοκρασια ανοιγοκλεινει.επισης το σημειο πριν τον θερμοστατη μεχρι τον κινητηρα ειναι κατω απο το ρεζερβουαρ κ το κολαρο μεγαλο σε διαμετρο κ δεν βολευει τοσο,ωστοσο μετρισεις εγιναν ακριβως κ σε εκεινο το σημειο το ιδιο σωστες οπως κ στο τελικο σημειο τοποθετησης.αποφασιστηκε λοιπον να γινει η τοποθετηση στο σημειο με τα περισσοτερα υπερ,δηλ σωστη ενδειξη,οπτικη επαφη προσβασιμοτητα κ καταστροφη κολαρου.επισης επρεπε να μετρηθει κ το μηκος του καλωδιου.εφτασε ακριβως με ανεση.ο αλουμινενιος ανταπτορας ειναι 16mm.επισης το προβλημα που ξεπεραστηκε ηταν οτι σε καθε μετριση επρεπε να χρησιμοποιω διαφορετικης διαμετρου μαστο κ να μην καταστρεφω κολαρα.επομενος την εργασια την εκανα εξεταζοντας ολες τις παραμετρους κ για οποιον δεν γνωριζει αρκετα νομιζω οτι τον εχω απαλαξει απο πολλους προβληματισμους για το πως κ που θα το τοποθετησει γλιτωνοντας χρονο κ χρημα.επισης η απωλεια ψυκτικου υγρου ειναι αμελιτεα.το οργανο εχει δικη του μπαταρια κ οπως λεει ο κατασκευαστης καταναλωνεται στα πεντε χρονια.εργοστασιακη εγγυηση ενα χρονο.αδιαβροχο.το μονο μειον ειναι οτι δεν εχει φωτισμο.
    αν δειτε αντρα σε μπαλκονι,να ποτιζει γλαστρες,προφανως τα φυτα καπνιζονται.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mad shark
    οκ εφοσων εγηνε με αυτον τον τροπο και μετρηθηκε και αλλου δεκτων . στο brossακι που εχω γεια πειραματοζωω ηδα διαφορα στην ενδηξη απο σιμειο σε σιμειο και εκανα αλλη ιστορια .ανοιξα τρυπα και εκανα πασα πρην το θερμοστατι και το εβαλα εκει πιστεβω πως βοηθα και στην περιπτοση που κολιση ο ρημαδης να γλητοσω απο λαχταρες
    mad shark
    τερμα το γκαζι

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mikepap Προβολή μηνύματος
    στον συγκεκριμενο κινητηρα η τοποθετηση εγινε στο μπαι μπας του θερμοστατη χωρις να καταστραφη το κολαρο,εγινε προσθηκη μονο 4cm στο κατο μερος κ υπαρχει κ οπτικη επαφη κ προσβαση ανα πασα στιγμη.το κοψιμο καθε κολαρου αρα κ η καταστροφη του αν θελεις να το φερεις στην αρχικη μορφη ειναι γυρω στα 50 ευρο.παρολα αυτα εγιναν μετρισεις κ ακριβως στο σημειο πριν τον θερμοστατη κ σε αλλα σημεια.στο σημειο το τελικο η αποκριση προς τα πανω η προς τα κατω ηταν αμεση παρατηρωντας το βεντιλατερ σε τι θερμοκρασια ανοιγοκλεινει.επισης το σημειο πριν τον θερμοστατη μεχρι τον κινητηρα ειναι κατω απο το ρεζερβουαρ κ το κολαρο μεγαλο σε διαμετρο κ δεν βολευει τοσο,ωστοσο μετρισεις εγιναν ακριβως κ σε εκεινο το σημειο το ιδιο σωστες οπως κ στο τελικο σημειο τοποθετησης.αποφασιστηκε λοιπον να γινει η τοποθετηση στο σημειο με τα περισσοτερα υπερ,δηλ σωστη ενδειξη,οπτικη επαφη προσβασιμοτητα κ καταστροφη κολαρου.επισης επρεπε να μετρηθει κ το μηκος του καλωδιου.εφτασε ακριβως με ανεση.ο αλουμινενιος ανταπτορας ειναι 16mm.επισης το προβλημα που ξεπεραστηκε ηταν οτι σε καθε μετριση επρεπε να χρησιμοποιω διαφορετικης διαμετρου μαστο κ να μην καταστρεφω κολαρα.επομενος την εργασια την εκανα εξεταζοντας ολες τις παραμετρους κ για οποιον δεν γνωριζει αρκετα νομιζω οτι τον εχω απαλαξει απο πολλους προβληματισμους για το πως κ που θα το τοποθετησει γλιτωνοντας χρονο κ χρημα.επισης η απωλεια ψυκτικου υγρου ειναι αμελιτεα.το οργανο εχει δικη του μπαταρια κ οπως λεει ο κατασκευαστης καταναλωνεται στα πεντε χρονια.εργοστασιακη εγγυηση ενα χρονο.αδιαβροχο.το μονο μειον ειναι οτι δεν εχει φωτισμο.
    respect για το feedback με ενδιαφέρει αρκετά η μετατροπή που έκανες (όμως με με 12v παροχής όργανο).
    cbf1000 είναι η μοτοσυκλέτα?

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΑΛΛΑΓΗ ΨΥΚΤΙΚΟΥ ΥΓΡΟΥ ΣΕ CΒ400 ΒΗΜΑ - ΒΗΜΑ
    από H0NDAKIAS στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 24/10/2014, 09:12
  2. Απώλεια ψυκτικού υγρού. Πόθεν?
    από npat στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 82
    Τελευταίο μήνυμα: 24/01/2008, 13:59