υπαρχει πουθενα η διασταση την μαμας εξατμισης?το καζανακι με ενδιαφερει πιο πολυ...ή αν καποιος εχει να μετρησει στο περιπου...
υπαρχει πουθενα η διασταση την μαμας εξατμισης?το καζανακι με ενδιαφερει πιο πολυ...ή αν καποιος εχει να μετρησει στο περιπου...
Τελευταία τροποποίηση από pararos; 16/01/2014 στις 14:44.
Εγώ αγόρασα αυτές τελικά http://www.motorradbay.de/ntv650_rev...-p-2228-2.html .
Δεν χάνεις κάτι να τους στείλεις email για να σου πουν αυτοί αν κάνουν ή αν έχουν κάποιο άλλο κωδικό που να κάνει.
Γιά ποιό μοντέλο τις αγόρασες;
Για το 650.
τι παιζει εδω? http://www.ricardo.gr/buy/autokinita...v/an722078348/
Eπειδή σίγουρα αφορά και άλλους, σας ενημερώνω σχετικά με τις μεμβράνες των σλάϊντ στα Bros 400.
O motorradbay.de απάντησε ότι ΔΕΝ έχει γιά τα 400 αλλά ΜΟΝΟ γιά 650 !
Ο nrp-carbs.co.uk απάντησε ότι διαθέτει μεμβράνες γιά τα 400, σε τιμή 76,45£ το ζευγάρι, όλα μαζί (VAT+ταχυδρομικά έξοδα με priority airmail)
Kαλή τύχη στη ... συναρμολόγηση !!!
Η Έρευνα γιά μεμβράνες Bros 400 συνεχίζεται!
Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος (Εξουσιοδοτημένο Service Honda, Λ. Αλεξάνδρας 69) είπε ότι ταιριάζουν γάντι τα καρμπυρατέρ του Τρανσάλπ 600! Μπαίνει το ορίτζιναλ φιλτροκούτι & φίλτρο αέρα και παίρνει λίγη δύναμη παραπάνω! (Βρίσκω στο car.gr στα 100-150€)
Βρήκα ατην Ιρλανδία μτχ καρμπυρατέρ 400, στα~70€ μαζί με τα έξοδα αποστολής. Περιμένω επιβεβαίωση ότι οι φούσκες είναι ΟΚ.
Μίλησα στο τηλέφωνο με τον κ. Σπύρο Δημητρίου, Οδυσσέως 30, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310-535361. Μάλλον έχει, γιαπωνέζικες Keyster (θέλει δείγμα, γιά σιγουριά) στα ~60€ το ζευγάρι.
Θα ενημερώσω, γιατί μετά από 1253 μηνύματα εδώ μέσα, όλα είναι εντελώς φλού σε αυτό το ζήτημα και όλο και κάποιος θα χρειαστεί!
Ευχαριστώ
Τελευταία τροποποίηση από geco; 29/01/2014 στις 13:25.
Πριν χρόνια που είχα bros, θυμάμαι ένα μαγαζί στο κουκακι που έφερνε με παραγγελία ανταλλακτικά καινούργια από Ιαπωνία. Γελαγώτης λεγόταν, αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα
Αγαπητέ φίλε,
Ο Γελαγώτης υπάρχει ακόμα εκεί στη Δημητρακοπούλου και ανήκει στο επίσημο δίκτυο Σαρακάκη-Honda.
Nα διευκρινήσω ότι συνταξιοδοτήθηκα μετά από 35 χρόνια στο χώρο των δικύκλων. Ανάμεσα στις θέσεις που πέρασα ήταν και αυτή του διευθυντή αντ/κών Honda ...
Ξέρω που να βρώ το κάθε τι, το θέμα είναι να το βρώ φθηνά !
μια ερώτηση
οι ζάντες του απλού bros κουμπώνουν στο bros pgm?
έχω 18αρα πίσω και θέλω να βάλω την 17αρα του απλού
γίνετε?
χωρίς πατέντες?