Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 28 από 28

Θέμα: Adventure990 αλλαγη εκκεντροφορων!!!

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Προσωπικά θα το άφηνα ως έχει και θα το τσέκαρα σε 5000χλ πάλι. Από τη φωτογραφία σίγουρα δε γίνεται διάγνωση, αλλά φαίνεται σα να έχει φύγει η επίστρωση. Επίσης ότι προτείνουν τα παιδιά, τσεκάρεις ebay και όταν βρεις κάποια καλή τιμή, χτυπάς και κάνεις την αλλαγή.

Γιώργαρε έχεις πμ!

Άστο το τέρας ώς εχει και παρακολούθα το απο κοντά.

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Λογικα η επιστρωση που εχει δεν ειναι καποιο ειδος "βαφης"-επεξεργασιας;
    Δεν μπορει να ξανα "βαφει" με προοιοντα οπως ceramic coat;
    Λεω τωρα......
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Καλησπερα σε ολους.
    Καταρχην θα ηθελα να σας ευχαριστησω ολους για το ενδιαφερον σας.
    99% ειναι κατασκευαστικο λαθος και εχει φυγει η επιστρωση.Επειδη δεν θελω να μπω στην διαδικασια να το παρακολουθω και να ειμαι μονιμα με το αγχος ποτε θα συνεχισει το προβλημα και ποτε θα φαει τα καπελα των βαλβιδων και ως συνεχεια τις βαλβιδες προτιμησα να παραγγειλω τους γνησιους εργοστασιακους εκκεντροφορους(μονο εισαγωγες βεβαια)για να εχω το κεφαλι μου ησυχο.
    Το κοστος μονο των εκκεντροφορων ειναι 148€ ο ενας και θελω δυο.Οποτε ειναι 300€.

Οσο αναφορα την τρομπα του νερου που αλλαξα περυσι στην αντιπροσωπεια τις κτμ τοτε μου ειπε ο υπευθηνος πως το κοςτολογιο δεν θα ξεπερασει τα 250€.Οταν εφτασε η ωρα να πληρωσω μου ειπε 390€ γιατι λεει ηταν πολυ δουλεια και επειδη περνουσαν τα νερα μεσα στα λαδια ταλαιπωρηθηκαν πολυ για να καθαρισουν ολο το συστημα.Πληρωσα και γω αυτο που μου ζητησαν και δεν ξανα περασα ουτε απεξω.Και μαλλον το ιδιο παραδειγμα ακολουθησαν και οοοοοοολοι οι αλλοι γιαυτο και δεν εχει ο συγκεκριμενος την αντιπροσωπεια ποια.

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MrAdventure990 Προβολή μηνύματος
    Καλησπερα σε ολους.
    Καταρχην θα ηθελα να σας ευχαριστησω ολους για το ενδιαφερον σας.
    99% ειναι κατασκευαστικο λαθος και εχει φυγει η επιστρωση.Επειδη δεν θελω να μπω στην διαδικασια να το παρακολουθω και να ειμαι μονιμα με το αγχος ποτε θα συνεχισει το προβλημα και ποτε θα φαει τα καπελα των βαλβιδων και ως συνεχεια τις βαλβιδες προτιμησα να παραγγειλω τους γνησιους εργοστασιακους εκκεντροφορους(μονο εισαγωγες βεβαια)για να εχω το κεφαλι μου ησυχο.
    Το κοστος μονο των εκκεντροφορων ειναι 148€ ο ενας και θελω δυο.Οποτε ειναι 300€.

Οσο αναφορα την τρομπα του νερου που αλλαξα περυσι στην αντιπροσωπεια τις κτμ τοτε μου ειπε ο υπευθηνος πως το κοςτολογιο δεν θα ξεπερασει τα 250€.Οταν εφτασε η ωρα να πληρωσω μου ειπε 390€ γιατι λεει ηταν πολυ δουλεια και επειδη περνουσαν τα νερα μεσα στα λαδια ταλαιπωρηθηκαν πολυ για να καθαρισουν ολο το συστημα.Πληρωσα και γω αυτο που μου ζητησαν και δεν ξανα περασα ουτε απεξω.Και μαλλον το ιδιο παραδειγμα ακολουθησαν και οοοοοοολοι οι αλλοι γιαυτο και δεν εχει ο συγκεκριμενος την αντιπροσωπεια ποια.
    για ενημέρωσε τον λαό. παρεπιπτώντος δεν είναι αυτός ο λόγος που χάσανε κάποιοι την εξουσιοδότηση.

δεν την ανταμείψαν τους τίμιους, αλλά αυτούς που ήταν διατεθειμένοι να επενδύσουν αρκετά χρήματα για να κρατήσουν την εξουσιοδότηση. αυτή τη στιγμή υπάρχει εξουσιοδοτημένος που πρότεινε το καλοκαίρι σε φίλο να αλλάξει φλάτζα πριν το ταξίδι του στη νορβηγία ενώ είχε μόνο 27.000 χλμ. η αιτιολογία? αφού μέχρι τα 50Κ θα την αλλάξεις γιατί δε το κάνεις τώρα πριν φύγεις το μεγάλο ταξίδι

Πληρωσα και γω αυτο που μου ζητησαν και δεν ξανα περασα ουτε απεξω.Και μαλλον το ιδιο παραδειγμα ακολουθησαν και οοοοοοολοι οι αλλοι γιαυτο και δεν εχει ο συγκεκριμενος την αντιπροσωπεια ποια.
    Και το όνομα αυτού;

ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΤΣΑΚΩΝΙΑΣ ΛΕΜΕ Το avatar του/της πυξιδας990
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyro Προβολή μηνύματος
    για ενημέρωσε τον λαό. παρεπιπτώντος δεν είναι αυτός ο λόγος που χάσανε κάποιοι την εξουσιοδότηση.

δεν την ανταμείψαν τους τίμιους, αλλά αυτούς που ήταν διατεθειμένοι να επενδύσουν αρκετά χρήματα για να κρατήσουν την εξουσιοδότηση. αυτή τη στιγμή υπάρχει εξουσιοδοτημένος που πρότεινε το καλοκαίρι σε φίλο να αλλάξει φλάτζα πριν το ταξίδι του στη νορβηγία ενώ είχε μόνο 27.000 χλμ. η αιτιολογία? αφού μέχρι τα 50Κ θα την αλλάξεις γιατί δε το κάνεις τώρα πριν φύγεις το μεγάλο ταξίδι
    καλα μιλαμε οπου σε βρουνε
    37.12.07n
    22.47.01.e
    τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
    το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyro Προβολή μηνύματος

προσέχουμε για να έχουμε!...

Άσχετο με το θέμα , αλλά αν δείτε το συνεργείο του πρώην εξουσιοδοτημένου στο Ηράκλειο και του νην ...Η μέρα με τη νύχτα . Σαν συνεργείο , το πρώην έτη φωτός μπροστά και το νην ...Μια τρύπα .

Στο δια ταύτα ... Ο πρώην έχει ορκισμένους φίλους και εχθρούς . Άλλοι πίνουν νερό στο όνομά του και άλλοι λένε τα χειρότερα . Ο κάθε ένας για τους λόγους του .

Για τον καινούριο ...Ο χρόνος θα δείξει . Είναι νωρίς ακόμα για συμπεράσματα .

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    γιατι λεει ηταν πολυ δουλεια και επειδη περνουσαν τα νερα μεσα στα λαδια ταλαιπωρηθηκαν πολυ για να καθαρισουν ολο το συστημα.
    Δεν μπορούσε να βρει κάτι καλύτερο να πει? ?
    Sent from me using a computer.

Δεν είναι όμως ο κανόνας η "τρύπα" Γιάννη.

Υπάρχουν "τρύπες" μαγαζιά τα οποία αφήνουν έτη φωτός πίσω φουτουριστικά μαγαζιά με κορδελίτσες.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lioulios Προβολή μηνύματος
    Άσχετο με το θέμα , αλλά αν δείτε το συνεργείο του πρώην εξουσιοδοτημένου στο Ηράκλειο και του νην ...Η μέρα με τη νύχτα . Σαν συνεργείο , το πρώην έτη φωτός μπροστά και το νην ...Μια τρύπα .

Στο δια ταύτα ... Ο πρώην έχει ορκισμένους φίλους και εχθρούς . Άλλοι πίνουν νερό στο όνομά του και άλλοι λένε τα χειρότερα . Ο κάθε ένας για τους λόγους του .

Για τον καινούριο ...Ο χρόνος θα δείξει . Είναι νωρίς ακόμα για συμπεράσματα .

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ktm.Prestige Προβολή μηνύματος
    Δεν είναι όμως ο κανόνας η "τρύπα" Γιάννη.

Υπάρχουν "τρύπες" μαγαζιά τα οποία αφήνουν έτη φωτός πίσω φουτουριστικά μαγαζιά με κορδελίτσες.
    Δε λέω κάτι άλλο. Τα υπόλοπα τα γνωρίζεις και εσύ .

Για τον παλιό έχεις άποψη . Για τον καινούριο ξέρεις κάτι ;

...Η πορεία του θα δείξει . Εϊναι και μέλος του φόρουμ ,αλλά δεν πιστεύω να μας βλέπει αυτήν την ώρα http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=132085

στα ίχνη του καλάντουρα.. Το avatar του/της foogr01
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lioulios Προβολή μηνύματος
    Δε λέω κάτι άλλο. Τα υπόλοπα τα γνωρίζεις και εσύ .

Για τον παλιό έχεις άποψη . Για τον καινούριο ξέρεις κάτι ;

...Η πορεία του θα δείξει . Εϊναι και μέλος του φόρουμ ,αλλά δεν πιστεύω να μας βλέπει αυτήν την ώρα http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=132085
    Και για τον καινούριο, που δεν είναι πια καινούριος σύμφωνα με το Γιώργο, ξέρουμε κάτι, αφού υπάρχει καιρό. Τώρα, όπως είδαμε και στο προηγούμενο thread, αλλά και από προσωπική εμπειρία... fail. Φάνηκε εξάλλου και στο thread-άκι (στο οποίο ομολογουμένως με το ζόρι συγκρατήθηκα να μην πω τίποτα) γιατί δε μπορώ τους "τσακωμούς".

Βέβαια υπάρχει και η περίπτωση για κάποιον άλλον να είναι Ο μάστορας και για μένα ΤΟ epic fail.
    Φύγαμε...

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. ο τοπος θελει αλλαγη
    από kalgeorge στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 15/03/2014, 16:23
  2. Αλλαγή R1'03 -> R1'04 ή '05...
    από RapidShade στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 21/04/2005, 08:53
  3. Αλλαγη Σελας
    από penlix στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 07/10/2004, 15:03
  4. Αλλαγή ήχου εξάτμησης
    από cbanthropos στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 16/09/2004, 11:08
  5. Τροποσ Για Αλλαγη Χαρτογραφησησ Στο Χαγιαμπουσα
    από BILL VUZAS στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks