Θέλω βοήθεια, δεν ξέρω τι άλλο να σκεφτώ.
Εδώ και δέκα μέρες, γύρω στις 12.00-1.00 τη νύχτα ξεκινάει ένας βόμβος που κρατάει μέχρι το ξημέρωμα. Ο θόρυβος έρχεται από το ισόγειο κάτω από το σπίτι μου (είμαι στον 1ο), όπου υπάρχει κάτι σαν αποθήκη που δεν χρησιμοποιείται από κανέναν. Έχει σωλήνες νερού στους τοίχους οι οποίοι είναι σε συντονισμό (εξου και το βουητό) και όταν τους αγγίζεις νιώθεις τη δόνηση και ο ήχος αλλάζει.
Αυτός ο χώρος ακουμπάει από τη μία σε ενα γραφείο (τελετών) και από την άλλη στο ισόγειο της διπλανής πολυκατοικίας και συγκεκριμένα σε κάτι γραφεία της.. ενορίας (έλεος, ξέρω..).
Στις άλλες δυο μεριές είναι ελεύθερο (ακάλυπτος και ανοιχτός χώρος).
Φέραμε τον τύπο του γραφείου νύχτα.. δεν είναι κάτι από εκεί.
Μιλήσαμε στην διαχειρίστρια της διπλανής πολυκατοικίας.. ψάξανε τον λέβητα πετρελαίου τους (που πρέπει να πέφτει κάτω από το δωματιάκι-αποθήκη), κλειστός από τα Χριστούγεννα, δεν έχει καν πετρέλαιο, ούτε ρεύμα.
Στην ενορία, έψαξε η ίδια, δεν βρήκε κάτι εκτός από ένα ψυγείο που κάνει όπως κάνει κάθε ψυγείο.. εξάλλου αυτό δουλεύει όλη μέρα.
Έκλεισα τη βάνα που δίνει νερό στους συγκεκριμένους σωλήνες (δεν έκλεισα όποια να 'ναι, μου την υπέδειξε υδραυλικός), δεν σταμάτησε ο θόρυβος.
Πήραμε τηλέφωνο στο αττικό μετρό, καθώς το σπίτι είναι πάνω στη διαδρομή μεταξύ δύο σταθμών.. Εξυπηρετικότατοι (όντως), αλλά δεν κάνουν έργα στο σημείο. Ακόμα κι αν κάνανε κάποια συντήρηση, λένε, δε θα κρατούσε πάνω από 2-3 μέρες.
Τηλέφωνο στο φυσικό αέριο αττικής.. τα ίδια.
Καμιά ιδέα; Έχω και ένα ωραιότατο 'μουσικό' βίντεο από το χώρο.. αλλά είναι σπίτι.
Αν καθήσω τη νύχτα στην κουζίνα μου (που πέφτει ακριβώς από πάνω) είναι σαν να βρίσκομαι μέσα σε βαπόρι. Πείτε τίποτα..
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.