Επειδή όσο πάει και μπερδεύομαι.. να πω μερικά ακόμα.
Οι ώρες δεν είναι εντελώς ίδιες κάθε νύχτα. Πχ χθες ξεκίνησε 00.55, προχθές μέχρι τις 02.00 που κοιμήθηκα δεν είχε ξεκινήσει, αλλά στις 05.00 που ξύπνησα το άκουσα.. την προηγούμενη 01.20, άλλες φορές 00.30 κλπ κλπ. Το πρωί σταματάει χονδρικά μεταξύ 6 με 7.
Εμείς δεν έχουμε καν λέβητα πετρελαίου και είμαστε μόνο δύο διαμερίσματα. Έχουμε κλείσει νερό, ρεύμα, φυσικό αέριο.. δεν αλλάζει κάτι. Στο ίδιο κτίριο είναι μόνο το γραφείο, και μάλιστα οι σωλήνες αντιστοιχούν σε νερό αυτουνού, αλλά δεν μένει εκεί κανείς τη νύχτα. Εξάλλου του έκλεισα την παροχή αλλά συνέχισε ο ήχος. Να ανάβει κλιματιστικό ενώ είναι άδειο δεν έχει και πολύ νόημα.
Για τον λέβητα της δίπλα πολυκατοικίας (η οποία είναι τεράστια) σας είπα τι μου είπαν. Τώρα αν όντως κάποιο διαμέρισμα από κει ανάβει κλιματιστικό τη νύχτα και δεν το παραδέχεται.. άντε να τον βρεις..
Btw, το κτίριό μου είναι του 1932, οπότε αν δοκιμάσει κανείς να σφίξει τους συγκεκριμένους σωλήνες μπορεί να τους πάρει στο χέρι.
Και η σκάλα δεν δονείται (Αντουάν)!
safety doesn't happen by accident
Μπορεί να ακουστεί λαλακία, έχεις σκεφτεί ότι είναι ένας θόρυβος συνεχής, ο οποίος απλά δεν γίνεται αντιληπτός κατά τη διάρκεια της ημέρας λόγω φασαρίας κλπ κλπ κλπ ;;;
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Να φέρω εργαλεία ;![]()
Πάντως κάτι παρόμοιο το ακούω και εγώ σπίτι μου, αλλά όχι πάντα, έχω καταλήξει ότι είναι τα αυτιά μου και βάζω ωτοασπίδες. Δε πιστεύω ότι είναι το ίδιο σενάριο, αλλά λέω τη λαλακία μου..
Ανέβασα το βίντεο..
Με τέτοιο σάουντρακ θα βγει ταινιάρα.. Δείτε τι ωραία μουσική παίζω..![]()
safety doesn't happen by accident
Ρε σεις, δεν υπάρχει κανά "μηχανάκι" που να μπορεί να αναγνωρίσει από πού έρχεται ο ήχος ??
Να το στρέφεις προς ένα σημείο και να σου "λέει" αν από εκεί ο ήχος έχει μεγαλύτερη ένταση....
Νταξ, βλέπω πολλά έργα....![]()
Cash, Ass or Grass, nobody rides me for free
Έλα ρε .... για τόσο πολύ θόρυβο μιλάς ?
Πω πω ξενέρωμα ....![]()