ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
χμμμ..να μιλησω για ντελιβερυ σε φαρμακια;πουρμπουαρ;;;;;τι ειναι αυτο;;;;ευχαριστω;;;;σπανια και απο συγκεκριμενους..σεβασμος απο υπαλληλους φαρμακειων στον διανομεα;μπααααααα....
κτηνε,θα ηθελα πολυ να μου πεις πως ειναι η κατασταση με τον συνεταιρισμο σας εκει.
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
50-60ε 65+βαθμους κελσιου 106+ ντεσιμπέλ και 12-16αρο και χωρις γκρινιες.Και οι courier είναι στον δρομο χωρις πουρπμουαρ.
πρσωπικα θεωρω καλο πελατη αυτον που παραγγελντει καθε μερα ειτε αφηβνει μπουρμπουαρ ειτε οχι.
Απο την στιγμη που παραγγελνει καθε μερα, δινει δουλειά στον εργοδότη μου και εν κατακλείδει σε εμενα.
Τώρα όταν ο άλλος παραγγέλνει την ελαχιστη παραγγελια που μπορεί και σε στελνει για τσιγαρα και καρτα για το κινητο και εχει και υφακι αν δεν του φερεις τα σωστα, ναι, εχουμε θεμα...
και ειμαι απο τους διανομείς που πάνε τσιγάρα...
Τελευταία τροποποίηση από Gi_4ce; 04/02/2014 στις 21:08.
::Τάσος::
παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...
ψαναψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Κι εγω παντος θα ντεπομουν να ζητησω από ντιλιβερι να μου ψωνισει τσιγαρα.Και να μην παρεξηγηθώ εχω καλους φιλους,συγγενης που κανουν αυτή την δουλεια.
ολα σε τροχοφορα που δεν ειναι εργοστασιακα ή προεξεχουν απο το οχημα ειναι παρανομα.(πχ κ η κοτσαδουρα στα αμαξια).
φαντασου οτι μια φορα χτυπησε ενας με ενα παπι στο δρομο (courier,με αυτα τα ογκωδη ασπρα κουτια απο πισω) κ η ασφαλεια δεν ηθελε να αποζημιωση επειδη το κουτι ειναι ''ξενο'' σωμα κ προεξεχει.αυτο για μενα ειναι αδικο στις μοτο,γιατι ετσι κ τα καγκελα προστασιας ή μανιταρια ειναι παρανομα
δεν διαφωνω οπως ειπα κ παραπανω ,απλα μιλησα για στατιστικες ατυχηματων κ οχι προσωπικες εμπειριες
....και το στηλιαρι απο το τσεκουρι του ξυλοκοπου, απο το λογγο βγαινει...
και απο τις πατεντες των ντελιβερι φτασαμε στη μαλακιααααα.......locked![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...