Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 58 από 58

Θέμα: Nτελιβεραδικες υπερκατασκευες.

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bruno Προβολή μηνύματος
    Κάθε δουλεια εχει τις δικες της μαλακιες,υπαρχουν δουλειες πολύ πιο δυσκολες από ντιλιβερι που φενεται και φορολογείται και το τελευταιο ευρο.
    για πες 2~3, έτσι βρε παιδί μου, κουβέντα να γίνεται

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    χμμμ..να μιλησω για ντελιβερυ σε φαρμακια;πουρμπουαρ;;;;;τι ειναι αυτο;;;;ευχαριστω;;;;σπανια και απο συγκεκριμενους..σεβασμος απο υπαλληλους φαρμακειων στον διανομεα;μπααααααα....
    κτηνε,θα ηθελα πολυ να μου πεις πως ειναι η κατασταση με τον συνεταιρισμο σας εκει.
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bruno
    50-60ε 65+βαθμους κελσιου 106+ ντεσιμπέλ και 12-16αρο και χωρις γκρινιες.Και οι courier είναι στον δρομο χωρις πουρπμουαρ.

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    50-60ε 65+βαθμους κελσιου 106+ ντεσιμπέλ και 12-16αρο και χωρις γκρινιες.Και οι courier είναι στον δρομο χωρις πουρπμουαρ.
    Τι σκατα, στην κολαση κανουν κουριερ;

Δίτροχος Κένταυρος Το avatar του/της Gi_4ce
    πρσωπικα θεωρω καλο πελατη αυτον που παραγγελντει καθε μερα ειτε αφηβνει μπουρμπουαρ ειτε οχι.
    Απο την στιγμη που παραγγελνει καθε μερα, δινει δουλειά στον εργοδότη μου και εν κατακλείδει σε εμενα.

Τώρα όταν ο άλλος παραγγέλνει την ελαχιστη παραγγελια που μπορεί και σε στελνει για τσιγαρα και καρτα για το κινητο και εχει και υφακι αν δεν του φερεις τα σωστα, ναι, εχουμε θεμα...

και ειμαι απο τους διανομείς που πάνε τσιγάρα...
    Τελευταία τροποποίηση από Gi_4ce; 04/02/2014 στις 21:08.
    ::Τάσος::
    παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dbnn Προβολή μηνύματος
    Σηκώνομαι, παω στο σουβλατζίδικο, τρόω και επιστρέφω σπίτι μου.
    πολλες φορες παω εγω στο σουβλατζιδικο και τα παιρνω

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    ήμι off topic, αλλά ποτέ μου δεν θεώρησα ότι το πρόβλημα αργοπορίας έγκειται στον delivery
    πάντα θεωρούσα ότι η αργοπορία οφείλεται αποκλειστικά στον σουβλατζή

(παραγγέλνω βέβαια πάντα από μαγαζιά κοντά στη γειτονιά μου, οπότε μιλάμε για max 1 χλμ απόσταση, πόσο να καθυστερήσει δηλαδή ένα παπάκι ; )
    +100000000000000000000000000000000 με καλυψες απολυτα. ετσι κι εγω

ΑΛΛΑ για τα τσιγαρα ΟΧΙ. για μενα ειναι εντελως απαραδεκτο

κι ουτε τοχα σκεφτει ποτε μου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από virus Προβολή μηνύματος

ΑΛΛΑ για τα τσιγαρα ΟΧΙ. κι ουτε τοχα σκεφτει ποτε μου
    και εγώ ρε συ Γιάννη, απορώ πως δε ντρέπονται τα ζώα...

ψαναψόφα φούστη γλάρε

Μαγειρειο που φτιαχνει γλαροσουπα

Μαγειρειο που φτιαχνει γλαροσουπα
    εντάξει, και θα σου πει ο delivery, και με το δίκιο του, ότι τουλάχιστον δε κινδυνεύεις 5~6 ώρες τη μέρα να σκοτωθείς
    δε βγαίνει άκρη

ψαναψόφα φούστη γλάρε

Κι εγω παντος θα ντεπομουν να ζητησω από ντιλιβερι να μου ψωνισει τσιγαρα.Και να μην παρεξηγηθώ εχω καλους φιλους,συγγενης που κανουν αυτή την δουλεια.

κοκορετσι μελος Το avatar του/της intruder
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Δεν εχεις αδικο.Το θεμα μας εδω δεν ειναι αν οι υπολοιποι κανουνε σωστα τη δουλεια τους,αλλα αν στη συγκεκριμενη κατηγορια υπαρχει θεμα.
    ολα σε τροχοφορα που δεν ειναι εργοστασιακα ή προεξεχουν απο το οχημα ειναι παρανομα.(πχ κ η κοτσαδουρα στα αμαξια).
    φαντασου οτι μια φορα χτυπησε ενας με ενα παπι στο δρομο (courier,με αυτα τα ογκωδη ασπρα κουτια απο πισω) κ η ασφαλεια δεν ηθελε να αποζημιωση επειδη το κουτι ειναι ''ξενο'' σωμα κ προεξεχει.αυτο για μενα ειναι αδικο στις μοτο,γιατι ετσι κ τα καγκελα προστασιας ή μανιταρια ειναι παρανομα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Μόνο που πολλές φορές έχω κοντέψει να μη φτάσω εγώ στον προορισμό μου για να φτάσει κάποιος ντελιβεράς στον προορισμό του...
    δεν διαφωνω οπως ειπα κ παραπανω ,απλα μιλησα για στατιστικες ατυχηματων κ οχι προσωπικες εμπειριες
    ....και το στηλιαρι απο το τσεκουρι του ξυλοκοπου, απο το λογγο βγαινει...

κοκορετσι μελος Το avatar του/της intruder
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Κάτσε γιατί τα έχεις μπλέξει λίγο φίλε μου... Δηλ το γεγονός ότι δουλεύουν όλοι ανασφάλιστοι και κάνουν μεροκάματα τί σημαίνει; Είναι δικαιολογία να καβαλάνε ένα μηχανάκι κι όποιον πάρει ο χάρος; Είναι το μόνο επάγγελμα που δε σέβεται το κράτος; ναι,ειναι ενα απο τα επαγγελματα το οποιο μεχρι πριν κανα χρονο δεν ηταν επαγγελμα,οχι μονο για το κρατος που τα ενσημα του διανομεα ειναι τα πιο απλα,αλλα κ απο την κοινωνια γιατι ο ντελιβερας γενικα ηταν το παιδι για τα θελημΑτα παραδειγματα που γραφτηκαν παραπανω,επειδη ο πελατης πλερωνει.οχι δεν ειναι σωστη λογικη του οποιον παρει ο χαρος εννοητε.Δηλ. με αυτή τη λογική ένας οικοδόμος που κοιτάει πλέον το μεροκάματο με το κυάλι και δουλεύει κι αυτός ανασφάλιστος τί πρέπει να κάνει; Όταν χτίζει σε μια οικοδομή να πετάει τα τούβλα που του περισσεύουν και στα παπάρια του άμα περάσει κανένας από κάτω και τον σκοτώσει;αλλο ενα δυσκολο επαγγελμα που ειχε τα απαραιτητα ενσημα απο το κρατος κ ειναι αλλη ιστορια απο αυτη του διανομεα.Η προσωπικές μου εμπειρίες και στατιστικές λοιπόν αναδεικνύουν σε ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ΟΔΙΚΟ ΚΙΝΔΥΝΟ κούριερ και ντελιβαράδες, 2-3 φορές έχω γλυτώσει πραγματικά από θαύμα με τα καφριλίκια που κάνουν στο δρόμο...για το νουμερο ενα οδικο κυνδυνο παλι δεν θα συμφωνησω(ειπαμε στατιστικα της τροχαιας,οχι δικα μας),αλλα το ξαναλεω σε πολλους λειπει η οδικη παιδεια,αλλα κ η αντιληψη οτι ενα απλο πχ σπασιμο ποδιου οχι μονο τους στερει την δουλεια κ τοποδι για καμποσους μηνες ,αλλα κ οτι τα εξοδα εαν εισαι ανασφαληστος ειναι δυσβασταχτα.
    ...
    ....και το στηλιαρι απο το τσεκουρι του ξυλοκοπου, απο το λογγο βγαινει...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    και απο τις πατεντες των ντελιβερι φτασαμε στη μαλακιααααα.......locked
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF