Σελίδα 48 από 64 ΠρώτοΠρώτο ... 38434445464748495051525358 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 706 έως 720 από 957

Θέμα: Είτε ξεχρεώσαμε, είτε όχι, να!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Νίκο το ξέρω το "σκεπτικό" του Κώστα (στο βαθμό του δυνατού γιατί είναι και σύνθετο πανάθεμά το).
    Δε διορθώνονται τα πράγματα με το να σχίζουμε τα ρούχα μας. Και δε νομίζω ότι υποστήριξε κανείς κάτι τέτοιο.
    Και η προσωπική μου γνώμη είναι ότι δε διορθώνονται και δεν πρόκειται να διορθωθούν no matter what, και την έχω εκφράσει πολλάκις.

Τα ρούχα μας τα σκίζουμε όταν βλέπουμε κάτι που μας θυμώνει, μας εξοργίζει, μας στενοχωρεί κλπ.
    Βλέπουμε κάτι, ακούμε κάτι, διαβάζουμε κάτι, μας τη βιδώνει, θολώνουμε, βρίζουμε και πάμε παρακάτω (οι περισσότεροι έστω γιατί υπάρχουν κι εξαιρέσεις), γιατί πρέπει να τελειώσουμε μια δουλειά να τη δώσουμε στον προϊστάμενο, γιατί θα καεί το φαγητό αν δεν το βγάλουμε από το φούρνο, γιατί πρέπει να ρίξουμε κι άλλο κούτσουρο στην ξυλόσομπα γιατί έχουμε ήδη δαγκώσει το κ@υλί μας και σε λίγο όπως το πάμε θα μπουκωθούμε και τα @@ μας.
    Γιατί ο καθένας από εμάς έχει μια ζωή να συνεχίσει. Άλλος καλύτερη, άλλος χειρότερη.

ΥΓ. Στην περίπτωση που άλλαζε κάτι, ΑΑΑΑΑΝ άλλαζε, μην είσαι σίγουρος ότι θα σου γυρνούσε μπούμερανγκ. Εκτός κι αν
    1. Δεν ανήκεις στο "μέσο όρο" (οικονομικώς τε και κοινονικώς) αλλά είσαι εφοπλιστής καναλάρχης κλπ οπότε μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ αλλαγή όντως και δικαίως θα σου γ@μούσε τα πρέκια
    ή
    2. Εάν με το "άλλαζε" εννοείς αλλαγές/προτάσεις τύπου Άδωνη: "Θέλετε να μπαίνουν δωρεάν οι γιούφτοι και οι σκούροι στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ νοσοκομεία? Ωραία. Πλερώστε οι χαμηλόμισθοι είσοδο 40€ χωρίς ποτό. Οι φραγκάτοι ούτε ή άλλως σε ιδιωτικά θα πάνε."
    a Αν δεν αλλάξουμε μυαλά και τρόπο ζωής τότε απλά δεν θα ζήσουμε.
    Ο σημερινός τρόπος είναι αφύσικος (σε αντίθεση με τη φύση)

β Πιστεύω ακράδαντα ότι η ζωή μπορεί να γίνει πολύ πιο καλή
    ΑΝ
    βάλουμε όλοι από λίγο.
    (Πχ? Μην την πεις τη μλκια σου! Σκέψου πριν το ανοίξεις το ριμάδι το στόμα σου. Τσάμπα είναι)

γ Όλες οι χώρες του νατο που πήγαν στην Αντολή και τα κάνανε πουτάνα
    έχουν υποχραίωση να πάρουν μετανάστες από το Ιράκ κλπ.
    Άσχετο αν δεν το λένε.
    + Όσο σκατά κι αν είναι εδώ ο άλλος εκεί τρέχει για τη ζωή του.
    Άσε που ελπίζει ότι εδώ θα πάρει χαρτιά και θα φύγει
    (και υπάρχουν χαρτιά εδώ ΑΝ έχεις λεφτά)

Τεσπα μεγάλη η κουβέντα.
    ανανήψαντας

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    [QUOTE=el_hymador;2428850]....QUOTE]

http://tvxs.gr/news/kosmos/binteo-ka...ilon-sti-rosia

επειδή εχτές ήμουν λίγο απότομος και επειδή τα ιδεολογικά τα τέλματα τα δικά σου μου θυμίζουν παλιότερα δικά μου ….. και χωρίς να θέλω να υποστηρίξω ότι επιτυχώς τα έχω ξεπεράσει …….και χωρίς να θέλω να υποστηρίξω ότι όντως εγώ έχω την αλήθεια παρόλο που εσύ αυτό υπαινίσσεσαι ότι μπορεί να κατέχεις, γιατι σε τσαντίζει μια απλή αντίδραση σε ένα απάνθρωπο γεγονός επειδή δε συνοδεύεται με άρματα στα χέρια …… και επειδή μια συμπάθεια στην έχω και επειδή και επειδή…. επανέρχομαι σήμερα με μια πιο εμπεριστατωμένη άποψη.

το πιο πάνω λινκ τι σχέση έχει?

το είδα σήμερα στο πρωί ανοίγοντας το ιντερνετ. μια τυχαία ιστορία σε ένα μέρος πολύ μακρινό από εμένα και σε ένα λαό που έτσι και αλλιώς δε μου είναι και ιδιαίτερα συμπαθής……. ε και θα μου πεις…
    ένα τρανταχτό παράδειγμα θα σου πω εγώ, ενός λαού που οργανωμένα μέχρι πριν από λίγα χρόνια σε τοπικό δημοτικό επίπεδο αυτό-οργανωνόταν στον πολιτισμό, τα γράμματα, τη πολιτική. η συμμετοχή ήταν υποχρεωτική. βέβαια το ότι ήταν υποχρεωτική έφερε και τα αποτελέσματα που έφερε, αλλά, θεωρητικά το γεγονός ότι ήταν υποχρεωτική σε μια ηλικιακή γενιά δε σημαίνει ότι η αμέσως επόμενη (τα παιδιά τους δηλαδή) δεν θα το έπαιρναν θετικά.

τα μικρότερα παιδιά θεωρητικά έπρεπε να γαλουχηθούν στη γενικότερη κουλτούρα που επικρατούσε. γιατί? μα γιατί μέσα από αυτά τα σχήματα έβρισκε του φίλους του μέσα από αυτά τα σχήματα έβρισκε γκόμενους/ες μέσα από αυτά τα σχήματα ήταν μέρος ενός κοινωνικού συνόλου. δεν έχει να κάνει μόνο με το γεγονός ότι κάποιος τον μάθαινε κάτι, αλλά με το γεγονός ότι μέσω από αυτά τα σχήματα μάθαινε τη ζωή στα μικρά του χρόνια.

και όπως λένε και οι επιστήμονες ότι μάθεις έμαθες μέχρι τα 5 σου. ε τελικά αυτό το πιτσιρίκι που στα μικρά του χρόνια μάθαινε τη ζωή μέσα από τη συλλογική συμμετοχή σήμερα ξεκοιλιάζει ομοφυλόφιλους.

ε και ρε Σπύρο?

τι ε και ρε Χύμα…. τι ε και.

μη περιμένεις στιγμές αποκάλυψης (με την έννοια τη θρησκευτική – του κατά Ιωάννη μέθοδος και έτσι) όπου θα υπάρξει ένα συγκεκριμένο συμβάν το οποίο θα αλλάξει μονομιάς τα πράγματα. μη μπερδεύεις την πολιτική συμμετοχή με τη λαχτάρα της θεομηνίας που θα πέσει πάνω στα κεφάλια μας και μονομιάς θα μας σώσει. μην εναποθέτεις τη πολιτική στάση σου στη τσαντίλα και την απογοήτευση του γιατί δε συμβαίνει τώρα κάτι άμεσα το οποίο θα μετατρέψει όλη τη ζωή σε κάτι καλύτερο/διαφορετικό. μη βγάζεις ιδιοτέλεια γιατι απογοητεύτηκες νομίζοντας ότι στη δική σου τη ζωη θα ζήσεις την ανατροπή. Η εξέλιξη / πρόοδος / μαζική καλυτέρευση του ανθρώπινου γένους δε συμβαίνει μέσα σε μια απειροελάχιστη περίοδο που τυχαίνει να συμπέσει κατά τη δικιά μας ζωή.

πριν από τους ισοπεδωτικούς που δεν έβλεπαν τίποτα καλό στο ιντερνετ και κατηγορούσαν όλους τους υπόλοιπους για αδιάφορους του καναπέ, υπήρχαν άλλοι που φώναζαν ότι δε γίνεται επανάσταση με τζίν lee και πίνοντας καφέ από του δεξιού το καφενείο.

η συλλογική συμμετοχή στους δρόμους που πάρα πολλοί μεσήλικες αναπολούν στην εποχή του ιντερνετ δεν είναι παρα η νέα μορφή γεροντίστικης γκρίνιας για τα νέα παιδιά και τις νέες γενεές. πάντα η προηγούμενη γενιά θα βρίσκει τη νέα χάλια, αποπροσανατολισμένη από το ιδεατό καλό.

και να σου πω και κάτι άλλο. το πρόβλημα δεν είναι πολιτικό. το πρόβλημα είναι ανθρωπολογικό. γίναμε πολλοί πια σε αυτό ντον πλανήτη. πλέον το λεωφορείο γεμίζει σιγά σιγά. και επειδή γεμίζει, το σπρώξιμο και το ποδοπάτημα είναι πιο συχνό πιο έντονο και πιο φωναχτό.

και όσο για τους άλλους, μιλάτε ρε. μη ψαρώνεται με τις κατηγορίες περι καναπέ. μιλάτε κάργα. πληκτρολογήστε, τρολάρετε μεταφέρεται ιδέες όποτε σας βρεθεί η ευκαιρία. μιλάτε για τα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω σας.

τους χρυσαυγίτες τους χαίρομαι γιατί στο παιχνίδι του πληκτρολογίου είναι καλοί. μιλάνε καθημερινά παντού και πάντα…… και επειδή είναι πολλοί πλέον, λόγω των αριθμών, είναι φύση επακόλουθο να έχουν και αρκετά φωτισμένα μυαλά μέσα τους, (πέρα από τη πλέμπα που γαυγίζει) …….. οπότε λένε και κανα 2 όμορφες και σωστές κουβέντες. σε εκείνες τις όμορφες κουβέντες θα κολλήσει ο πιτσιρικάς ο παραδίπλα και ο άλλος ο πιτσιρικάς ο παραπέρα και θα χάσει το δρόμο του και στο τέλος θα καταλήξει στη γειτονιά να τρέχει πίσω από Πακιστανούς για να πολεμήσει τις δικές του ανασφάλειες και να αναγνωριστεί από έστω και μια γκετοποιημένη κατάσταση, όντας βασανισμένος από προβλήματα καθημερινότητας.

βαράτε τα πληκτρολόγια ρεεεε μη ντρέπεστε….

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    a Αν δεν αλλάξουμε μυαλά και τρόπο ζωής τότε απλά δεν θα ζήσουμε.
    Ο σημερινός τρόπος είναι αφύσικος (σε αντίθεση με τη φύση)

β Πιστεύω ακράδαντα ότι η ζωή μπορεί να γίνει πολύ πιο καλή
    ΑΝ
    βάλουμε όλοι από λίγο.
    (Πχ? Μην την πεις τη μλκια σου! Σκέψου πριν το ανοίξεις το ριμάδι το στόμα σου. Τσάμπα είναι)
    α) Το να αλλάξουμε μυαλά και τρόπο ζωής πάει πακέτο με το να αλλάξουν συγκεκριμένες καταστάσεις που βιώνουμε καθημερινά.
    Το αν πρώτα θα αλλάξουμε μυαλά και μετά θα αλλάξουν κατά συνέπεια οι καταστάσεις ή αν πρώτα θα αλλάξουν οι καταστάσεις και κατά συνέπεια θα αλλάξουμε μυαλά, είναι ερώτημα σαν εκείνο με το αυγό και την κότα.
    Και κάπου εκεί έρχεται η βία σα μαμή της ιστορίας που είπε κι ο Κάρολος, μπας κι επέμβει πουθενά κι αλλάξει η κατάσταση (που δεν το βλέπω).

Κοινώς, αν θες τη γνώμη μου, ναι. Δε θα "ζήσουμε" για πολύ ακόμα.

β) Κολλεκτιβιστικές ιδέες κι αντιλήψεις προϋποθέτουν υπόβαθρα που δεν τα έχουμε δει ούτε στον ύπνο μας. Είτε κυριολεκτικά το λέμε το "να βάλουμε όλοι από λίγο" είτε μεταφορικά, αργά ή (το πιο πιθανόν) γρήγορα, θα αρχίσουν τα παράπονα για το ποιός έχει βάλει το περισσότερο, ο τάδε έχει βάλει λιγότερο, εγώ δεν πήρα κι αυτός πήρε και θα γίνουμε κουβάρι όπως γινόταν πάντοτε.

Και όχι. Το να λες τη μλκία σου ΕΙΝΑΙ τσάμπα. Το να σκέφτεσαι πριν ανοίξεις το ρημάδι σου μόνο τσάμπα δεν είναι.

ΥΓ. Περί ΝΑΤΟ, ΜΑΤΟ, ΦΑΤΟ δε σχολιάζω, δεν ξέρω τι ισχύει.
    Το θέμα (όπως το βλέπω εγώ) θα ήταν να μη σκάνε οι βόμβες κατά εκατοντάδες σε σπίτια αμάχων όπως τα βεγγαλικά το Πάσχα. Όχι να παίρνει κι από ένα ορφανό ο κάθε νατοϊκός στο σπίτι του φεύγοντας (ή η κάθε σελέμπριτι αντιστοίχως).

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Aυτό που ξέρω φίλοι μου καλοί καλοί μου φίλοι, είναι ότι υπάρχει μια μεθοδολογία σε ότιδήποτε και αν προσπαθεις / επιδιώκεις. Και αν αυτό είναι το να καλυτερεύσεις τον κόσμο, που στην τελική αυτό επιδιώκουμε όλοι αλλά καθαρά για ωφελιμιστικούς προσωπικούς λόγους, δεν το ξεκινάς από όπου να ΄ναι ρίχνοντας κατά ριπάς στο γάμο του καραγκιόζη. Αν κάτι καλό έχει βγει από την κρίση, είναι ότι μας έσπασε τη φούσκα που ζούσαμε μέχρι πρότινως, ανάγκασε πολλούς από εμάς να αντιδράσουμε και να ενεργοποιηθούμε και τελικά παρά το τι πιστεύαμε για τον εαυτό μας και τους άλλους, μας έδειξε ότι είμαστε πολύ λίγοι για κάτι τέτοιο. Επειδή λοιπόν το πράγμα δεν πήγε και πρέπει να αναζητήσουμε τα αίτια και επειδή το συλλογικό δεν είναι παρά το άθροισμα πολλών ατομικών, αν πραγματικά θέλουμε να διορθώσουμε - βελτιώσουμε τα πράγματα και όχι απλά να βγάλουμε την υποχρεώση, οφείλουμε να διορθωθούμε - βελτιωθούμε όλοι σε προσωπικό επίπεδο... μετά όταν αθροίσουμε το ατομικό θα έχουμε ένα βελτιωμένο συλλογικό. Απλά πράγματα. Ας ξεκινήσουμε από την συνειδητοποιήση της κατάστασης λοιπόν, τι πραγματικά είμαστε, τι πραγματικά κάνουμε και ποιο είναι το αντίκτυπο αυτού που εκφέρουμε ως προσωπικότητες στους άλλους. Π.χ. δεν μπορώ να καταλάβω πως διάολο θα βελτιωθούμε ως σύνολο όταν ο καθένας από εμάς είναι στα χαρακώματα και στη φέρμα αποκαλλώντας ελαφρά την καρδία σε ιντερνετική συζήτηση φασίστα και ΧΑτη, κάποιον που διαφωνεί με τις απόψεις του (και το αντίστροφο φυσικά). Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω πως θα επιδιώξουμε να δώσουμε λύση ή έστω να προσεγγίσουμε ένα πρόβλημα, όντας παρασυρόμενοι από τις τρικυμίες στο κρανίο μας. Κανένας δεν πήρε σωστή απόφαση και δεν χειρίστηκε σωστά μια κατάσταση κάτω από καθεστώς συναισθηματικής φόρτισης και αυτό είναι κάτι που αφορά και το μεταναστευτικό και όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε πλέον.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Aυτό που ξέρω φίλοι μου καλοί καλοί μου φίλοι, είναι ότι υπάρχει μια μεθοδολογία σε ότιδήποτε και αν προσπαθεις / επιδιώκεις. Και αν αυτό είναι το να καλυτερεύσεις τον κόσμο, που στην τελική αυτό επιδιώκουμε όλοι αλλά καθαρά για ωφελιμιστικούς προσωπικούς λόγους, δεν το ξεκινάς από όπου να ΄ναι ρίχνοντας κατά ριπάς στο γάμο του καραγκιόζη. Αν κάτι καλό έχει βγει από την κρίση, είναι ότι μας έσπασε τη φούσκα που ζούσαμε μέχρι πρότινως, ανάγκασε πολλούς από εμάς να αντιδράσουμε και να ενεργοποιηθούμε και τελικά παρά το τι πιστεύαμε για τον εαυτό μας και τους άλλους, μας έδειξε ότι είμαστε πολύ λίγοι για κάτι τέτοιο. Επειδή λοιπόν το πράγμα δεν πήγε και πρέπει να αναζητήσουμε τα αίτια και επειδή το συλλογικό δεν είναι παρά το άθροισμα πολλών ατομικών, αν πραγματικά θέλουμε να διορθώσουμε - βελτιώσουμε τα πράγματα και όχι απλά να βγάλουμε την υποχρεώση, οφείλουμε να διορθωθούμε - βελτιωθούμε όλοι σε προσωπικό επίπεδο... μετά όταν αθροίσουμε το ατομικό θα έχουμε ένα βελτιωμένο συλλογικό. Απλά πράγματα. Ας ξεκινήσουμε από την συνειδητοποιήση της κατάστασης λοιπόν, τι πραγματικά είμαστε, τι πραγματικά κάνουμε και ποιο είναι το αντίκτυπο αυτού που εκφέρουμε ως προσωπικότητες στους άλλους. Π.χ. δεν μπορώ να καταλάβω πως διάολο θα βελτιωθούμε ως σύνολο όταν ο καθένας από εμάς είναι στα χαρακώματα και στη φέρμα αποκαλλώντας ελαφρά την καρδία σε ιντερνετική συζήτηση φασίστα και ΧΑτη, κάποιον που διαφωνεί με τις απόψεις του (και το αντίστροφο φυσικά). Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω πως θα επιδιώξουμε να δώσουμε λύση ή έστω να προσεγγίσουμε ένα πρόβλημα, όντας παρασυρόμενοι από τις τρικυμίες στο κρανίο μας. Κανένας δεν πήρε σωστή απόφαση και δεν χειρίστηκε σωστά μια κατάσταση κάτω από καθεστώς συναισθηματικής φόρτισης και αυτό είναι κάτι που αφορά και το μεταναστευτικό και όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε πλέον.
    βρε χυμ πόσους «αυτοβελτιωμενους» χρειαζόμαστε για το «βελτιωμένο συλλογικό»? για να ξέρουμε να περιμένουμε μέχρι να καλυφτούν οι θέσεις …

body count συνεχίζεται...
    σωωωωραιοοοςςςςς....

http://www.youtube.com/watch?v=_xY0kBpFU6c

[QUOTE=GFawkes;2428936] η βοηθεια σας εξαντλειται στο ποσταρισμα...
    QUOTE]

a bravo.....hymador rests his case

Παλαιό μέλος
    Μάστορα, βάλε μου κάτι σε αυτοβελτίωση...
    Τι θες; Λίγο περνάω τις γιαγιάδες στο πεζοδρόμιο, λίγο φυτεύω δέντρα, λίγο να συζητάμε τα προβλήματά μας με τ αφεντικά, λίγο γιόγκα, λίγο διατροφή mens health..Είναι το πακέτο " hipster entry ", σου κάνει;
    Α τέλεια! Ήταν αυτό που ήθελα! Αυτό είναι!
    Πόσο θες;
    Ε βάλε κανα δυο κιλά να βρίσκονται!
    Εντάξει, αλλά προσοχή, γιατί με αυτά τα διαόλια, μπορεί ο κόσμος γύρω σου να αλλάξει πάρα πολύ απότομα, οπότε προσοχή..με το μαλακό...μην τα κάνεις όλα μαζί...Ακαιπουσαι, το μεγάλο πακέτο, "ψηφίζω συνειδητά hipster premium", άστο για αργότερα, γιατί μπορεί να ξεφύγει η κατάσταση...Ξεκίνα με βαθιές ανάσες και πες από μέσα σου αργά περίπου 10 φορές "ζητω η φυλή, ζήτω η ελλας, ζήτω ο αντώνης σαμαράς"..Αν μπερδευτείς ξαναπεστο μια ακόμα, δεν κάνει κακό..

[QUOTE=spyro;2428956]
    ....QUOTE]βαράτε τα πληκτρολόγια ρεεεε μη ντρέπεστε….
    kai meta stilte to kostos agoras twn new pliktrologiwn kateuthian se auton :P

επισης να πω οτι περιμενω ΚΑΙ απο αυτους που θελουν να "μεινουν και να πολεμησουν" για αυτο εδω το μπουρδ......εεε.....την χωρα ηθελα να πω.....να διαμαρτυρηθουν με οποιον τροπο εκεινοι προτιμούν για τα διοδια που πληρωνουμε απο εδω και στο εξης........ας αναφερουμε μονο της κορινθου....δεν χρειαζεται να επεκταθουμε πολυ

Παλαιό μέλος
    http://tvxs.gr/news/kosmos/o-theos-n...ho-tin-trapeza

Το σινεμά είναι πολύ λίγο μπροστά στην πραγματικότητα...
    Κανόνες ηθικής τάξης, σε τράπεζες..Πάμε όλοι για κοιλιακούς από τα γέλια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alres Προβολή μηνύματος
    http://tvxs.gr/news/kosmos/o-theos-n...ho-tin-trapeza

Το σινεμά είναι πολύ λίγο μπροστά στην πραγματικότητα...
    Κανόνες ηθικής τάξης, σε τράπεζες..Πάμε όλοι για κοιλιακούς από τα γέλια
    Μη γελάς γιατί δεν έχει πλάκα αυτό.
    Έχουνε μια σέχτα Τουλίπες, δεν ξέρω γω τι, που πιστεύουν ότι ο Θεός
    έχει διαλέξει από τα πριν ποιούς θα σώσει (αυτούς) και οι άλλοι να πα να γ...
    ανανήψαντας

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alres Προβολή μηνύματος
    Μάστορα, βάλε μου κάτι σε αυτοβελτίωση...
    Τι θες; Λίγο περνάω τις γιαγιάδες στο πεζοδρόμιο, λίγο φυτεύω δέντρα, λίγο να συζητάμε τα προβλήματά μας με τ αφεντικά, λίγο γιόγκα, λίγο διατροφή mens health..Είναι το πακέτο " hipster entry ", σου κάνει;
    Α τέλεια! Ήταν αυτό που ήθελα! Αυτό είναι!
    Πόσο θες;
    Ε βάλε κανα δυο κιλά να βρίσκονται!
    Εντάξει, αλλά προσοχή, γιατί με αυτά τα διαόλια, μπορεί ο κόσμος γύρω σου να αλλάξει πάρα πολύ απότομα, οπότε προσοχή..με το μαλακό...μην τα κάνεις όλα μαζί...Ακαιπουσαι, το μεγάλο πακέτο, "ψηφίζω συνειδητά hipster premium", άστο για αργότερα, γιατί μπορεί να ξεφύγει η κατάσταση...Ξεκίνα με βαθιές ανάσες και πες από μέσα σου αργά περίπου 10 φορές "ζητω η φυλή, ζήτω η ελλας, ζήτω ο αντώνης σαμαράς"..Αν μπερδευτείς ξαναπεστο μια ακόμα, δεν κάνει κακό..
    Πςςς... μόλις το ανήρτησες αυτό υπογράφει εκεχειρία μεταξύ των αντιμαχόμενων πλευρών στη Συρία, έκλεισε η τρύπα το όζοντος, οι μετανάστες μεταμορφώθηκαν σε τουρίστες με διάθεση να ξοδέψουν πολύ συνάλαγμα στα Greek Islands, όλα έγιναν μέλι γάλα και ο κόσμος πλέον είναι πιο ροζ και τρυφέρος από αυτόν σε διαφήμιση του μικρού Πόνυ... ευχαριστώ για την συνεισφορά και τον αγώνα σου, διάλεξε μια λεωφόρο να της αλλάξουμε όνομα προς τιμή σου. Μόνο που παρέλειψες κάτι, το πιο εύκολο και αυτό που δεν σου κόστιζε τίποτα... βιάστηκες να με χαρακτηρίσεις εμμέσως πλην σαφώς φασίστα και εθνικιστή επειδή είπα τη γνώμη μου. Και στον πραγματικό κόσμο, στον ρεαλιστικό, όταν και άμα (λεμε τώρα) χρειαστεί να κάνω κάτι εξίσου εύκολο και χωρίς κόπο για εσένα, δεδομένης της συμπεριφοράς σου, θα πάρεις το ζεύγος των γεννετήσιων αδένων μου... Κατάλαβες τώρα τι σημαίνει ότι έχουμε πολύ δρόμο ακόμα να διανύσουμε ώστε να είμαστε σε θέση να βοηθάμε ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ τους άλλους; Πρέπει πρώτα να φτιάξουμε τις συμπεριφορές και τα μυαλά μας...
    Τελευταία τροποποίηση από el_hymador; 06/02/2014 στις 16:28.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    βρε χυμ πόσους «αυτοβελτιωμενους» χρειαζόμαστε για το «βελτιωμένο συλλογικό»? για να ξέρουμε να περιμένουμε μέχρι να καλυφτούν οι θέσεις …
    Eιλικρινά δεν ξέρω βρε τζ - τζ - σου, εσύ με πόσο ακόμα post απ΄όλους μας πιστεύεις ότι θα σταματήσει το trafficking; Να ξέρουμε άμα είναι να το οργανώσουμε και να δουλεύουμε με βάρδυες...

Eιλικρινά δεν ξέρω βρε τζ - τζ - σου, εσύ με πόσο ακόμα post απ΄όλους μας πιστεύεις ότι θα σταματήσει το trafficking; Να ξέρουμε άμα είναι να το οργανώσουμε και να δουλεύουμε με βάρδυες...

Χυμ , μπερδεύεις το φορουμ με την πραγματική ζωή του καθενός …
    Δεν έχω όρεξη για αντιπαράθεση μαζί σου (κα σίγουρα όχι μέσα από το φορουμ )
    Να σε καλά και κάνε ότι καταλαβαίνεις εσύ σωστό (σίγουρα εκτός φορουμ)

Παρόμοια θέματα

1. Να τρελαθω ή οχι
    από rsp στο forum KTM
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 23/01/2007, 20:07
  2. Ε όχι ρε φούτη μου να πούμε....
    από vaskunito στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 16/08/2006, 17:05
  3. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 07/08/2006, 20:03
  4. Να αγοράσω ή όχι