Νίκο το ξέρω το "σκεπτικό" του Κώστα (στο βαθμό του δυνατού γιατί είναι και σύνθετο πανάθεμά το

).
Δε διορθώνονται τα πράγματα με το να σχίζουμε τα ρούχα μας. Και δε νομίζω ότι υποστήριξε κανείς κάτι τέτοιο.
Και η προσωπική μου γνώμη είναι ότι δε διορθώνονται και δεν πρόκειται να διορθωθούν no matter what, και την έχω εκφράσει πολλάκις.
Τα ρούχα μας τα σκίζουμε όταν βλέπουμε κάτι που μας θυμώνει, μας εξοργίζει, μας στενοχωρεί κλπ.
Βλέπουμε κάτι, ακούμε κάτι, διαβάζουμε κάτι, μας τη βιδώνει, θολώνουμε, βρίζουμε και πάμε παρακάτω (οι περισσότεροι έστω γιατί υπάρχουν κι εξαιρέσεις), γιατί πρέπει να τελειώσουμε μια δουλειά να τη δώσουμε στον προϊστάμενο, γιατί θα καεί το φαγητό αν δεν το βγάλουμε από το φούρνο, γιατί πρέπει να ρίξουμε κι άλλο κούτσουρο στην ξυλόσομπα γιατί έχουμε ήδη δαγκώσει το κ@υλί μας και σε λίγο όπως το πάμε θα μπουκωθούμε και τα @@ μας.
Γιατί ο καθένας από εμάς έχει μια ζωή να συνεχίσει. Άλλος καλύτερη, άλλος χειρότερη.
ΥΓ. Στην περίπτωση που άλλαζε κάτι, ΑΑΑΑΑΝ άλλαζε, μην είσαι σίγουρος ότι θα σου γυρνούσε μπούμερανγκ. Εκτός κι αν
1. Δεν ανήκεις στο "μέσο όρο" (οικονομικώς τε και κοινονικώς) αλλά είσαι εφοπλιστής καναλάρχης κλπ οπότε μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ αλλαγή όντως και δικαίως θα σου γ@μούσε τα πρέκια
ή
2. Εάν με το "άλλαζε" εννοείς αλλαγές/προτάσεις τύπου Άδωνη: "Θέλετε να μπαίνουν δωρεάν οι γιούφτοι και οι σκούροι στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ νοσοκομεία? Ωραία. Πλερώστε οι χαμηλόμισθοι είσοδο 40€ χωρίς ποτό. Οι φραγκάτοι ούτε ή άλλως σε ιδιωτικά θα πάνε."