Λόγω της κρίσης, έγιναν δύο πράγματα:
1. Μειώθηκε ο μισθός μου & επίκειται & η ανεργία.
2. Αυξήθηκαν οι απολαβές των εργολάβων. (το έγραφε η αρχική τους σύμβαση).
αυτά τα ωραία.
Λόγω της κρίσης, έγιναν δύο πράγματα:
1. Μειώθηκε ο μισθός μου & επίκειται & η ανεργία.
2. Αυξήθηκαν οι απολαβές των εργολάβων. (το έγραφε η αρχική τους σύμβαση).
αυτά τα ωραία.
PFC
http://www.alfavita.gr/arthron/%CE%B...AF%CF%89%CE%BD
Οριστεεεε...(Μ)Πιστολιαστε υπευθυνα..καλημερες!!
Here I am,on the road again.......
Και που ειναι τωρα οι δεν πληρωνω; να κλεισουν κανα διοδιο παλι; μια χαρα ειμασταν πριν απο αυτους , σφαζαμε τα διοδια και τερμα. Τωρα που το χουν κανει θεμα και εφοσον ειδαν οτι θα χασουνν λεφτα οι υπερεργολαβοι , κλαφτηκαν στον ρεππα και εβαλε τα προστιμα. Περισσοτερο κακο παρα καλο μας κανανε γτ αμα δεν ειχαν βγει τοτε ,τωρα δε θα ταν νομος του κοκ να σου περνουν διπλωμα και 200αρα. Οχι φυσικα οτι ειναι σωστο για δρομους που τους εχεις χρυσοπληρωσει να πληρωνεις ακομα διοδια κ μαλιστα 4 ευρο ακουσον θεε μου , αλλα θα μπορουσες να τα σφαξεις χωρις να βρεις μπελα. Και ξαναρωταω που ειναι οι δε πληρωνω τωρα και τι καταφεραν τελικα; τα βαλανε με τα θερια κ μας φαγαν ολους
Εδω ειναι....στην τελευταια συγκεντρωση εδω τοπικα μαζευτηκαμε 4 ατομα...ωραια λογικη παντως,κακο καναμε..προτιμοτερο να πεφτουμε αμαχητι...
καλημερα και με τις υγειες μας....
ολα απτους αλλους και οταν δεν καθεται,φταινε και αυτοι οι αλλοι...
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
diavazop diavazo alla de katalaveno telika an allakse kati sxetika me tis kameres.panta eixan kameres alla pote de thimname na mporousan na tis xrisimopoiisoun.tira mporoun?exoun dikaioma katagrafis tis pinakidas mou?
Μπορουν να κανουν καταγραφη των πινακιδων.
Μονο πινακιδων ομως.
Αν δεις φωτο που εχει καταγραφει και το προσωπο του οδηγου...ειναι ακυρη λογω προσωπικων δεδομενων.
Οι κάμερες που έχουν στα διόδια είναι μπροστά και στοχεύουν χαμηλά, λες να μην ξέρουν...;![]()
Και καταγράφουν όλες τις διελεύσεις bar-code κάτι χρόνια τώρα.
Αυτό έχει πλάκα: στο συγκεκριμένο τμήμα προβλέπεται να προστεθούν ώς τον Ιανουάριο του 2015 τρεις νέοι πλευρικοί σταθμοί, στον Αγιο Στέφανο, τη Βαρυμπόμπη και το Βαθύ Χαλκίδας.
Θα θέλω δύο διόδια (το λιγότερο) την ημέρα; ΚαραΛΟΛ ρπμ...
Tora telis poy den telo, kiota telo si den teliw. Kai ego tora den telo gia na telis otan telo.
Άμα βρω 50€ αύριο στην άνοδο, θα τους το δώσω.....για παμε.
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....