Σελίδα 49 από 64 ΠρώτοΠρώτο ... 39444546474849505152535459 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 721 έως 735 από 957

Θέμα: Είτε ξεχρεώσαμε, είτε όχι, να!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    Χυμ , μπερδεύεις το φορουμ με την πραγματική ζωή του καθενός …
    για πολλους εδω, αυτο ειναι ένα και το αυτό που λενε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kalgeorge Προβολή μηνύματος
    για πολλους εδω, αυτο ειναι ένα και το αυτό που λενε...
    Σωστα.
    Γι'αυτο ας παραμεινουμε με την ψευδαισθηση οτι τα γραπτα μας δεν μας χαρακτηριζουν.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    Χυμ , μπερδεύεις το φορουμ με την πραγματική ζωή του καθενός …
    Δεν έχω όρεξη για αντιπαράθεση μαζί σου (κα σίγουρα όχι μέσα από το φορουμ )
    Να σε καλά και κάνε ότι καταλαβαίνεις εσύ σωστό (σίγουρα εκτός φορουμ)

Δεν πρόκειται να τσακωθούμε...

Απλά δεν είναι αστείο να βλέπεις στο forum και στο διαδίκτυο γενικότερα παχιά λόγια και μανιφέστα που δεν έχουν κανένα απολύτως αντίκρυσμα στην πραγματική ζωή; Μου θυμίζει αυτά τα παιχνίδια ρόλων που ο άλλος φτιάχνει τον χαρακτήρα του σαν ρωμαλέος ατρόμητος πολεμιστής και στην πραγματικότητα είναι 9-5 δουλειά, 2 παιδιά, 3 κάρτες απλήρωτες και χέστης.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Πςςς... μόλις το ανήρτησες αυτό υπογράφει εκεχειρία μεταξύ των αντιμαχόμενων πλευρών στη Συρία, έκλεισε η τρύπα το όζοντος, οι μετανάστες μεταμορφώθηκαν σε τουρίστες με διάθεση να ξοδέψουν πολύ συνάλαγμα στα Greek Islands, όλα έγιναν μέλι γάλα και ο κόσμος πλέον είναι πιο ροζ και τρυφέρος από αυτόν σε διαφήμιση του μικρού Πόνυ... ευχαριστώ για την συνεισφορά και τον αγώνα σου, διάλεξε μια λεωφόρο να της αλλάξουμε όνομα προς τιμή σου. Μόνο που παρέλειψες κάτι, το πιο εύκολο και αυτό που δεν σου κόστιζε τίποτα... βιάστηκες να με χαρακτηρίσεις εμμέσως πλην σαφώς φασίστα και εθνικιστή επειδή είπα τη γνώμη μου. Και στον πραγματικό κόσμο, στον ρεαλιστικό, όταν και άμα (λεμε τώρα) χρειαστεί να κάνω κάτι εξίσου εύκολο και χωρίς κόπο για εσένα, δεδομένης της συμπεριφοράς σου, θα πάρεις το ζεύγος των γεννετήσιων αδένων μου... Κατάλαβες τώρα τι σημαίνει ότι έχουμε πολύ δρόμο ακόμα να διανύσουμε ώστε να είμαστε σε θέση να βοηθάμε ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ τους άλλους; Πρέπει πρώτα να φτιάξουμε τις συμπεριφορές και τα μυαλά μας...
    Ήθελα να σου απαντήσω κάπως αστεία, αλλά δεν μου βγαίνει..
    Επειδή θυμάμαι αυτό
    "...Έλεος όμως, οι τρικυμίες τελικά δεν παίζουν μόνο στο Αιγαίο αλλά και στα κεφάλια πολλών άλλων! Δηλαδή πως θέλετε να γίνεται η φύλλαξη των συνόρων; Όταν ένα πλοιάριο πραβιάζει τα χωρικά ύδατα πως θα το "υποδεχθεί" το λιμενικό; Με κερασματάκι τοπικών πορϊόντων και παραδοσιακές στολές σε ένα φολκόρ φαντασμαγορικό θέαμα;..."
    που καταλαβαίνουμε όλοι τι θες να πεις...δεν μπορώ να απαντήσω με ένα αστείο.

Δεν έκανα χαρακτηρισμούς φίλε μου. Είναι χρήσιμοι και αυτοί στη ζωή, αλλά δεν έκανα. Ζήτω ο Αντώνης Σαμαράς λέει η μισή Ελλάδα. Στην πράξη (άλλο στα λόγια.)
    Ενθυμούμενος όμως το παραπάνω απόσπασμα, μπορώ να πω ότι ειδικά αυτούς τους χαρακτηρισμούς που λες, μάλλον τους έχεις κερδίσει πανηγυρικά και με το σπαθί σου.
    Από μένα ούτε μανιφέστα, ούτε ηρωισμοί. Θλίψη για τον ηθικό, κοινωνικό και πολιτικό ξεπεσμό, ντροπή που είμαι μέρος του, φόβος και οργή.

Νομίζω ότι επειδή είσαι άνθρωπος της λογικής, έχεις οδηγηθεί σε εντελώς λάθος θέσεις, λόγω του ότι έχεις απαντήσει "λογικά" στις ερωτήσεις που έχουν βάλει οι από πάνω μας, δηλαδή στις λάθος ερωτήσεις. Οι ερωτήσεις όμως δυστυχώς είναι άλλες.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Εγώ έχω γνωρίσει καλούς ανθρώπους από τα φόρουμ κι έχουμε κάνει καλά πράγματα μαζί.
    Αιμοδοσίες κλπ
    Δεν θέλω να περιαυτολογώ αλλά πιστεύω τελικά ότι και το ιντερνετ με όλες του τις μαλακίες
    κάποιες φιλίες τις έχει φτιάξει.
    ανανήψαντας

Εγω να ρωτησω κατι που το εχω απορια?
    τι εννοουμε λεγοντας καλος ανθρωπος?
    αυτος που δεν ενοχλει κανεναν,κανει μια απλη ζωη και τιμια?
    η αυτος που κανει οτι μπορει για το κοινο καλο με ανιδιοτελεια και διακριτικοτητα?
    θυμηθηκα τον κυρ Παντελη,ενα ωραιο τραγουδακι...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alres Προβολή μηνύματος
    Ήθελα να σου απαντήσω κάπως αστεία, αλλά δεν μου βγαίνει..
    Επειδή θυμάμαι αυτό
    "...Έλεος όμως, οι τρικυμίες τελικά δεν παίζουν μόνο στο Αιγαίο αλλά και στα κεφάλια πολλών άλλων! Δηλαδή πως θέλετε να γίνεται η φύλλαξη των συνόρων; Όταν ένα πλοιάριο πραβιάζει τα χωρικά ύδατα πως θα το "υποδεχθεί" το λιμενικό; Με κερασματάκι τοπικών πορϊόντων και παραδοσιακές στολές σε ένα φολκόρ φαντασμαγορικό θέαμα;..."
    που καταλαβαίνουμε όλοι τι θες να πεις...δεν μπορώ να απαντήσω με ένα αστείο.

Δεν έκανα χαρακτηρισμούς φίλε μου. Είναι χρήσιμοι και αυτοί στη ζωή, αλλά δεν έκανα. Ζήτω ο Αντώνης Σαμαράς λέει η μισή Ελλάδα. Στην πράξη (άλλο στα λόγια.)
    Ενθυμούμενος όμως το παραπάνω απόσπασμα, μπορώ να πω ότι ειδικά αυτούς τους χαρακτηρισμούς που λες, μάλλον τους έχεις κερδίσει πανηγυρικά και με το σπαθί σου.
    Από μένα ούτε μανιφέστα, ούτε ηρωισμοί. Θλίψη για τον ηθικό, κοινωνικό και πολιτικό ξεπεσμό, ντροπή που είμαι μέρος του, φόβος και οργή.

Νομίζω ότι επειδή είσαι άνθρωπος της λογικής, έχεις οδηγηθεί σε εντελώς λάθος θέσεις, λόγω του ότι έχεις απαντήσει "λογικά" στις ερωτήσεις που έχουν βάλει οι από πάνω μας, δηλαδή στις λάθος ερωτήσεις. Οι ερωτήσεις όμως δυστυχώς είναι άλλες.
    Δυστυχώς συνεχίζεις... η συγκεκριμένη απάντηση μου ήταν μια τοποθέτηση σχετικά με την απορία σου γιατί σημαδεύουν με όπλα τους λαθρομετανάστες στα σύνορα με την τουρκία, όταν οι λέμβοι παραβιάζουν τα χωρικά ύδατα. Κράτησε τις λέξεις, σύνορα, παραβιάση χωρικών υδάτων, τουρκία... και την απάντηση αυτή την χρησιμοποιήσες αποσπασματικά για να υποστηρίξεις το ότι είμαι φασίστας και εθνίκι, κάτι που αναπαράγεις και σε αυτό το Post σου.

Θα μπορούσα να σου πω ότι με τους χαρακτηρισμούς που σκορπάς δεξιά και αριστερά σαν στραγάλια είσαι πιο φασίζων απο τους φασίστες αλλά προσωπικά δεν με ενδιαφέρει να σε βγάλω από την πλάνη του ΔονΚιχωτισμού σου, πόσο μάλλον όταν σε γνωρίζω μόνο σαν δεδομένη ποσότητα bytes. Πίστευε ότι θες, είμαστε όλοι ανεμόμυλοι - κασσιδιάρηδες.

Αλλαγη θεματος...
    http://www.athensvoice.gr/article/ci...AC%CF%84%CE%B7

υ.γ. δεν συμφωνω 100% με την αναλυση του, παντος λεει πολλες αληθιες...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sonic22 Προβολή μηνύματος
    Αλλαγη θεματος...
    http://www.athensvoice.gr/article/ci...AC%CF%84%CE%B7

υ.γ. δεν συμφωνω 100% με την αναλυση του, παντος λεει πολλες αληθιες...
    Όταν κάποιες αλήθειες...
    πάνε πακέτο με πολλά ψέματα
    αυτό λέγε ... προπαγάνΤα.

Ξέρεις τι ΔΕ λέει?
    ότι η τρόικα εδώ υποστηρίζει τις δικές τις τράπεζες και εταιρείες γενικότερα.
    Όταν όμως ΟΛΑ γίνουν ΙΧ και τ αφεντικά είναι στη Γερμανια ή χειρότερα στην τουρκία και το κατάρ
    θα είμαστε απλά υπαλληλάκια της καρμπαζάς.
    Με πολύ σάλτσα για το πόσο κοπρόσκυλα είμαστε και πόσο φυλετικά
    ανώτεροι είναι δαυτοί να το παραδεχτούμε και μόνοι μας
    ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ
    ανανήψαντας

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Όταν κάποιες αλήθειες... πάνε πακέτο με πολλά ψέματα αυτό λέγε ... προπαγάνΤα.
    Οταν αποδεχομαστε μονο μια εκδοχη της "αληθιας" ως σωστη, τωτε εχουμε ιδεολογικη τυφλωση ή την αρχη μιας θρησκεια.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Ξέρεις τι ΔΕ λέει?
    ότι η τρόικα εδώ υποστηρίζει τις δικές τις τράπεζες και εταιρείες γενικότερα.
    Όταν όμως ΟΛΑ γίνουν ΙΧ και τ αφεντικά είναι στη Γερμανια ή χειρότερα στην τουρκία και το κατάρ
    θα είμαστε απλά υπαλληλάκια της καρμπαζάς.
    Με πολύ σάλτσα για το πόσο κοπρόσκυλα είμαστε και πόσο φυλετικά ανώτεροι είναι δαυτοί να το παραδεχτούμε και μόνοι μας ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ
    Δλδ το τραπεζικο συστημα μεχρι τωρα ηταν ανεξαρτητο απο ξενους παραγωντες και τωρα κινδυνευει να αλλοτριωθει...
    'Η οτι οι ξενες επιχειρησεις θελαν τις πλατες της Τροικας για να ερθουν στην Ελλαδα...
    Εκτος και αν αποδεχεσαι οτι ειναι στο DNA μας να ειμαστε λαμογια και κουτοπονηροι οπωτε (σε αντιθεση με την υπολοιπη ευρωπη) και θα καταρευσουμε στον ανταγωνισμο...

Σημερινη προσωπικη ιστορια...

Χρειαζομουνα ενα πιστοποιητικο υγειας για την δουλεια...
    Ειχα χρονια να παω σε νοσοκομειο (το οποιο ειναι ολοκαινουργιο στο νησι) οπωτε την περασμενη πεμπτη εκλεισα ενα ραντευου για αυτην την Παρασκευη.
    Αρχικα ξαφνιαστικα απο το οτι τα (νεα) παιδια στον γκισε των εισιτηριων ηταν πολυ φιλικα και εξυπηρετικα. Εκανα την δουλεια μου σωστα και με ταχυτητα (για αυτο αλλωστε και δεν βρηκα πανω απο 3 ανθρωπους ουρα).
    Ειχα το νουμερο 2 για τον παθολογο και το 3 για τον νευρολογο...

Σημερα λοιπον και εχοντας την καλυτερη εντυπωση για την οργανωση του (νεου) νοσοκομειου πηγα απο τις 9. Η λεξη χαος δεν ειναι αρκετη...

Συνοψιζοντας ο παθολογος με "δεχτηκε" λιγο μετα τις 11 (το νουμερο 2 ειχα θυμιζω...) και η εξεταση του ηταν ενα κλασικο [δεν εχεις τιποτα ε?], σφραγιδα, υπογραφη και (LOL) γνησιο της υπογραφης απο τον προισταμενο...

Στον νευρολογο νομιζα οτι ημουν σε φαρσοκωμωδια...
    Αφου περιμενα ορθιος για καμια ωρα μεχρι να καταφερουν ο γιατρος με μια νοσοκομα να ανταμωσουν στο ιδιο δωματιο (εψαχνε ο ενας τον αλλο), περασα στα ενδωτερα οπου ο γιατρος ξεκινησε να αναψει τσιγαρο! και να πιει μια γουλια καφε ενω πανω απο το διαρκες τσιγαροασμα-βηχα, ειχε την εικονα ανθρωπου που εχει χασει τα παντα στο καζινο. Μηλαμε λιγο ακομα να καθομουνα θα ξεκιναγα να τον ρωτησω τι ειναι αυτο που τον απασχολει τοσο πολυ και οτι ολα θα πανε καλα...
    Τεσπα , η εξεταση εγινε χωρις καν ερωτηση αυτην την φορα και απλα μπηκαν τα στοιχεια μου σε μια προσυμπληρωμενη δηλωση...
    Φυσικα χρειαστικα ξανα υπογραφη γνησιοτητας () απο τον προισταμενο.

Εφυγα κατα τις 12+ με πονοκεφαλο απο τον θορυβο (πολυ παρλα οι γριες)

Απλα παραθετω την ιστορια. Τα συμπερασματα δικα σας...

υ.γ 1Το καλο ηταν οτι υπηρχε καθισμα (στον παθολογο) για να κατσω να περιμενω και να ριξω πασιεντζες στο κινητο.
    Το κακο ηταν οτι ο κλιματισμος μια εβγαζε τερμα ζεστο αερα και μια δροσερο
    υ.γ 2 οι ασπρομαλιδες στην αναμονη στα νοσοκομεια δεν παιζωνται.
    Μια γρια διπλα μου ειχε ολες τις συμφωρες του κοσμου και δεν μπορουσε να περιμενει. Ολο οτι εχει ζαχαρο και δεν εχει φαει τιποτα απο το πρωι (?? ποιο πρωι??). Γλωσσα δεν εβαλε μεσα φυσικα και πανω στην κουβεντα οταν την ρωτησε μια που μιλαγανε ποσο ζαχαρο εχει δεν ηξερε και ειπε διστακτικα σαν παιδι που την εχουν πιασει με σοκολατες στα μουτρα... ενα... (ενα τι? πωτε δεν μαθαμε...)
    Ενας αλλος ασπρομαλης πισο μου ηξερε οποιον περναγε και ελεγε σε ολους το ιδιο σαν σε κασετα
    -Ειχα κρυωμα στο αναπνευστικο () και θελουν να κανω κατι εξετασεις.
    -Χρυση αυγη θα ψηφησω (:a04 για να τους δειρει ολους στην βουλη... (και στο καπακι) φασιστας δεν ειμαι αλλα...:a31:

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sonic22 Προβολή μηνύματος
    Οταν αποδεχομαστε μονο μια εκδοχη της "αληθιας" ως σωστη, τωτε εχουμε ιδεολογικη τυφλωση ή την αρχη μιας θρησκεια.

Δλδ το τραπεζικο συστημα μεχρι τωρα ηταν ανεξαρτητο απο ξενους παραγωντες και τωρα κινδυνευει να αλλοτριωθει...
    'Η οτι οι ξενες επιχειρησεις θελαν τις πλατες της Τροικας για να ερθουν στην Ελλαδα...
    Εκτος και αν αποδεχεσαι οτι ειναι στο DNA μας να ειμαστε λαμογια και κουτοπονηροι οπωτε (σε αντιθεση με την υπολοιπη ευρωπη) και θα καταρευσουμε στον ανταγωνισμο...

Ασ' το φίλε, εσύ ή χαζός είσαι ή το χαζό παριστάνεις οπότε...
    ανανήψαντας

Παρόμοια θέματα

1. Να τρελαθω ή οχι
    από rsp στο forum KTM
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 23/01/2007, 20:07
  2. Ε όχι ρε φούτη μου να πούμε....
    από vaskunito στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 16/08/2006, 17:05
  3. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 07/08/2006, 20:03