Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 18

Θέμα: honda x8r

κουτακιας Το avatar του/της annateo

honda x8r

Καλησπέρα σε όλους.
    Ψαχνω να αγοράσω καποιο μηχανακι 50cc μιας και η χρηση προορίζεται για επαρχία και το πολυ 4-5χλμ αποσταση.(8-10 πηγαινε ελα)
    Βρηκα μεσω γνωστου μου ενα honda x8r σκουτερακι διχρονο το οποιο εχει χτυπησει κυλινδρο-πιστονι.
    Το δινει περιπου στα 300€.
    Λαστιχα εχει καινουρια. Τακακια επισης.

Αν βαλω κυλινδροπιστονο 72cc θα χρειαστω και εξατμιση καρμπυρατερ κατι καλυτερο απτο μαμα?
    εκτος απο σετ κυλιδροπιστονο, φλαντζες, ελατηρια θα χρειαστω κατι αλλο?

Καποιο καλο σαιτ με ανταλλακτικα για το συγκεκριμένο εχετε υποψιν? Ελληνικο κατα προτίμηση.

300αγορα και κανα 150κυλινδροπιστονο πιστευετε οτι αξιζει την αγορα?

σορυ αν κουρασα...

Οχι δεν αξιζει.μπλεξιμο.παρε παπι.οβερ

Για παπι εψαχνα κυριως glx-astrea αλλα με 500-700€ δεν βρισκω κατι αξιόλογο και μαμα. Και με το δικιο τους.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από annateo Προβολή μηνύματος
    Για παπι εψαχνα κυριως glx-astrea αλλα με 500-700€ δεν βρισκω κατι αξιόλογο και μαμα. Και με το δικιο τους.
    Βρες glx-astrea και φτιάξτο.

Banned
    Εγω λεω οτι αξιζει...
    παρτο 250 και με 150 εχεις ενα σκουτερ χοντα που παει μεχρι 90χλμ/ω κ με καλο μοτερ

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από notakos600 Προβολή μηνύματος
    Βρες glx-astrea και φτιάξτο.
    Μα δεν βρισκω καποιο σε μαμα κατασταση και σε αυτα τα λεφτα. 600-700€ εχω συνολο να διαθεσω.
    ουτε θέλω να παρω καποιο πειραγμένο.

για το σκουτερακι ξερει κανεις αν αξιζει 72cc κυλινδροπιστονο με μαμα καρμπυρατερ-εξατμιση και μεταδοση

Γράψε Κόλλιας Το avatar του/της Antonisss
    Πωωωω, τι μου θύμησες... Το πρώτο μου μηχανάκι... Η πρώτη μου πλατφόρμα μαλάκυνσης-βελτίωσης... Πρέπει να του είχα ρίξει πάνω από 1000 ευρώ σε πειράγματα... Δεν πήγαινε βήμα (50ρι γαρ) αλλά θυμάμαι ότι δεν πήγαινε και βήμα σε σχέση με τα άλλα 50ρια (Typhoon, Gilera, Piaggio NRG)... Μου κόλλησε 2 φορές, και οι 2 ήταν με κυλινδροπίστονα Malossi και είχαμε καταλήξει με το μάστορα ότι μάλλον ήθελε και λίγο λάδι κατευθείαν στη βενζίνη και όχι μόνο στο δοχείο...

Θα σου έλεγα πάντως να μην το πάρεις και ας είναι Honda. Βρες καλύτερα παπί που έχει και μεγαλύτερες ρόδες...

Left peg scraping. Το avatar του/της zannisvel
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από annateo Προβολή μηνύματος
    Μα δεν βρισκω καποιο σε μαμα κατασταση και σε αυτα τα λεφτα. 600-700€ εχω συνολο να διαθεσω.
    ουτε θέλω να παρω καποιο πειραγμένο.

για το σκουτερακι ξερει κανεις αν αξιζει 72cc κυλινδροπιστονο με μαμα καρμπυρατερ-εξατμιση και μεταδοση
    Βρες ενα Honda παπι, βαλε του και ενα lifan μοτερακι και νομιζω οτι θα εισαι κατω απο το budget σου. Εχω ακουσει πολυ καλα λογια για το εν λογω μοτερ εδω μεσα.

Ποσο χάλια μπορει να ειναι για χρηση 2000-3000 χλμ τον χρονο? Σπιτι δουλεια περιπου 10χλμ πηγαινε ελα, αντε και κανα περιπτερο, λογαριασμό σε αποσταση χιλιομετρου. νορμαλ οδηγηση.
    Βασικα ποτε δεν πολυσυμπαθησα τα σκουτερακια, ούτε τα διχρονα, αλλα κολλησα λιγο μαυτο λογω υψους σελας.
    1,93 νιωθω λίγο γελοίος στο παπι.
    Για τα κυβικα δεν σχολιασε κανεις. Υπαρχει κανα θεμα μαμα περιφερειακά με 72cc κυλινδροπιστονο?

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    το να εχει στυπησει και μπιελα? η να την εχει ζορισει τοσο που με το που θα το φτιαξεις να στην δωσει στο χερι?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dlabrakis
    υπαρχει ενα τετοιο εδω χρις χαρτια απο κληρωση,το κερδισαμε αλλα αυτος που εκανε την κληρωση και πηρε τα φραγκα εγινε ...καπνος,κι ο μαγαζατορας δεν εδωσε ποτε τα χαρτια...εχει δεν εχει 1000χλμ.....να ρωτησω αν το δινουν και ποσο?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motomaniac Προβολή μηνύματος
    το να εχει στυπησει και μπιελα? η να την εχει ζορισει τοσο που με το που θα το φτιαξεις να στην δωσει στο χερι?
    Εστω οτι θέλει και στροφαλο και σιαγωνες.
    300€ αγορα
    150€ κυλινδροπιστονο
    150€ στροφαλομπιελα
    50€ σιαγωνες φυγοκεντρικου.
    Χοντρικα εβαλα τιμες. Παλι μεσα στα ορια μου θα ειμαι.

θα ψαξω κανα μηνα ακομα μήπως και βρω κανα καλό-φθηνο παπι αλλιως θα το ρισκαρω με το σκουτερ.

Τελικά το βεσπακι αγοραστηκε στην τιμη των 100€ + 60 € καποιες απληρωτες αναθεωρησεις αδειας.
    Εβαλα μεταχειρισμενο κυλινδροπιστονο 50€. Και ενα μπουζι 5€. Καθαριστηκε και το καρμπυρατερ. Εγινε επισκευη σε αρκετα σημεια της καλωδίωσης κυριως οξειδωμενες φισες. Το μηχανακι δουλευει προς το παρον μια χαρα.
    Αυτο που θελει σιγουρα επειγόντως ειναι αμορτισερ πισω και επισκευη στις εμπρός μπουκαλες. Και σε δευτερη φαση ντιζα κοντερ, καρβουνακια στη μιζα και μπαταρία.

ελπιζω να βγαλω καλοκαίρι και απο χειμωνα βλέπουμε. ..

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    μπραβο ρε φιλε! κι εγω επιασα το παλιο μου σκουτερ που ειχα παρατημενο απο το 09...

Ενα προβληματακι εντοπισα σήμερα.
    Το μηχανακι ακομα δεν το κυκλοφορώ γιατι περιμενω αμορτισερ και τα σετ για τις μπουκαλες. Απλα που και που το βαζω μπροστα.
    Βασικα αρχισε να μην δουλευουν καλα τα φλας. Αναβοσβηναν πολυ σιγα ή εμεναν σταθερα αναμμένα.
    Και μετα οταν παταγα φρενο στο ρελαντι εσβηνε το μηχανακι.
    τα φωτα δουλευαν κανονικα και οσο το γκαζωνα αυξάνονταν η ενταση.
    με πολυ ψαξε ψαξε ειδα οτι τα πηνια βγαζουν ρευμα εφτανε στον ανορθωτή και ο ανορθωτης εβγαζε ένα κοκκινο το οποιο ηταν κομμένο, μονωμενο και τυλιγμένο μεσα στην καλωδιωση. Οσο και να εψαξα δεν βρηκα την συνεχεια του. Τράβηξα λοιπόν ενα καλωδιο με μια ασφάλεια 10Α στο + της μπαταρίας. Φορτιζει κανονικα νομιζω. 12,6 ρελαντι - 14~ στο γκαζι. Υποψιν η μπαταρία ειναι αρκετα πεσμένη.
    Ο τροπος συνδεσης ειναι σωστός? Δεν βρίσκω σχεδιάγραμμα. Ο προηγούμενος μάστορας γιατι να ειχε κανει τέτοια πατατα?

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μονοπωλειο Ανταλλακτικων Honda
    από kapeos στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 12/12/2005, 22:39
  2. Τώρα και αεροπλάνο από τη Honda!
    από skor-billys στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 30/01/2004, 18:29
  3. H Repsol Honda
    από dimi750 στο forum Αγωνιστικά νέα