ΔηλαδήΣ αν δεν ψΕνεται κανείς για λουτρά δεν έρχεσαι; Πάντως καλύτερα θα ήταν να βάλεις μιά ξέχωρη βόλτα "καφές στα λουτρά" η οποία θα τραβήΚΣει το μάτι όποιου θέλει να πάει κάπου κοντά και γράψεις μέσα ότι θα ακολουθήσετε αυτό το παρεάκι ως εκεί. Η κατηγορία εδώ κατά βάση είναι 400χλμ και βάλε
Αυτός ο Χίος πιά... "να μου βρείτε μηχανάκι, άμα έρθει ο Παπ δεν έρχομαι, να με πάρετε από πίσω"... Μλκ γέρασες και έγινες γκομενίτσα εντελώς;
Δυστυχώς τα οικονομικά μου δεν είναι για 400άρα βόλτα, οπότε το έκανα λίγο σφήνα για όσους θέλουν να δουν και τα υπόλοιπα μέλη έστω και για ένα τέτοιο μικρό κατευόδιο μέχρι τα Λουτρά. Σίγουρα πάντως θα βρω περισσότερη απήχηση και άτομα που θα το δουν στο παρόν θέμα που συχνάζουν οι παλιές γνωστές καραβάνες παρά αν ανοίξω εγώ νέο θέμα που έχω ρίξει μαύρη πέτρα στο moto για δικούς μου λόγους, και άρα δε θα συγκινήσω/παρακινήσω και πολλούς![]()
Πας καλά μωρέ; Η βόλτα είναι διαγωνισμός δημοφιλίας; Αν κάποιος θέλει να πάει βόλτα θα δεί "άγνωστο" Nickname και δεν θα πάει γιατί.... δεν σε ξέρει ή γιατί "έριξες μαύρη πέτρα"; Ποιός ξέρει τι κάνεις και ποιός νοιάζεται κιόλας; Η βόλτα έχει σημασία, όχι το αν είσαι "γνωστός", "διάσημος" ή δεν ξέρω και εγώ τι μπορεί να νομίζει κανείς ότι πρέπει να είναι προκειμένου να ποστάρει βόλτα. Και οι συμμετέχοντες δεν είναι δουλάκια ή "ψηφοφόροι" ή υποστηρικτές, άνθρωποι με το ίδιο γούστο στη βόλτα είναι. WD40 στα κολλημένα μυαλά πέφτει; Αν ήταν έτσι, κανείς δεν θα γνώριζε ποτέ κανέναν. Είπαμε, η μαμά μας, μας έλεγε "μην μιλάτε με αγνώστους" αλλά μεγαλώσαμε πιά, ε; Με συμπαθάς για το έντονο του λόγου, απλά εκπλήσσομαι με την λογική σου.
Συμφωνώ 110% με όσα γράφεις. Δυστυχώς τη λογική μου (αν και την τράβηξες από τα μαλλιά στη μετάφραση) την υιοθέτησα μετά από 10χρόνια σε fora βλέποντας οτι όλα έτσι λειτουργούν.
Μη χαλάμε όμως το θέμα του Dim είναι κρίμα. Dim αν ενοχλΑΜΕ ζήτα διαχωρισμό της σφήνας να ανοίξω νέο θέμα.![]()
Το θέμα του Dim? Την σφήνα του Dim σχετικά με το που θα δανειστεί μηχανάκι και λοιπές αναζητήσεις στο θέμα του Σπυράκου, εννοείς; Να το σπάσουμε στα τρία τότε, ένα καθαρή εκδρομή, ένα "Ποιός θα δανείσει τον Dimάκο" και ένα "Ποιός πρέπει να νομίζεις ότι είσαι για να ποστάρεις βόλτα". LOL
Απ' το στόμα σου και στου Γιώργη τ'αυτί...
εδιτ: Τώρα το πρόσεξα, αν έρθει με το μηχανάκι ΤΟΥ, παίζει να έρθει με ξένο δηλαδής; Ε τότε να πάρεις εσύ το δικό του, ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ