Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 77

Θέμα: M1nsk TRX 300i - A true Adventure Bike

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KotsosDR Προβολή μηνύματος
    Διαφωνω καθετα για τους κυλινδρους ... ισως και για τα κυβικα , για τα κιλα ομως οχι ...
    με αυτην την λογικη, ολα τα 4τ enduro <300cc τιθονται κατευθειαν στην κατηγορια adventure...μην πω και τα MX...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της KotsosDR
    ααα και ξεχασα να αναφερω οτι σε αυτη τη κατηγορια παιζουν και αυτα :

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	duas-aventureiras-250-e-300_1.png 
Προβολές:	209 
Μέγεθος:	94,3 KB 
ID:	309611

Τenere 250 + Honda XRE 300

Παλι λάθος ... τα enduro εχουν αλλες απαιτησεις συντηρησης και καθολου υποδομη για φορτωμα προικας και καυσιμου τα δε ΜΧ δεν εχουν οχι πινακιδες.... φωτα

κατι xr 250 baja , crf250L , klx 250 , dr 250 κτλ.. ειναι dual sport μηχανακια (ψευτοεντουρο στην ελληνικη) και οχι enduro

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    με αυτην την λογικη, ολα τα 4τ enduro <300cc τιθονται κατευθειαν στην κατηγορια adventure...μην πω και τα MX...
    Ενα ... πολυ "adventure" ταξιδι ... ( μετρα ποσα ειναι τα δυκυλινδρα με πολλα κυβικα .... )

http://vimeo.com/61606264

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    αν στο αλλο θρεντ ψαχνετε για τετοιο adventure ταξιδι μηχανακι,τοτε παμε σε μικρο μονοκυλινδρο.αυτο ειναι off road ολο.δεν εχει καν χωματοδρομο,ψαχνωντας τον μογλη επρεπε να λεγεται...
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Ενα ... πολυ "adventure" ταξιδι ...
    εγω βλεπω εκδρομικο enduro...

το adventure το εχω στο μυαλο μου με πολυ λιγοτερη λασπη, λιγοτερα ποταμια και μονοπατια στο δασος και γενικως να καλυπτεις μεγαλυτερες αποστασεις πιο ευκολα σε ολα τα τεραιν αλλα οχι σε τοσο extreme καταστασεις...δλδ να μην φορας στολες και θωρακες αλλα κορντουρες...
    μπορει να ειμαι και λαθος βεβαια...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    εγω βλεπω εκδρομικο enduro...

το adventure το εχω στο μυαλο μου με πολυ λιγοτερη λασπη, λιγοτερα ποταμια και μονοπατια στο δασος και γενικως να καλυπτεις μεγαλυτερες αποστασεις πιο ευκολα σε ολα τα τεραιν αλλα οχι σε τοσο extreme καταστασεις...δλδ να μην φορας στολες και θωρακες αλλα κορντουρες...
    μπορει να ειμαι και λαθος βεβαια...

κατι σαν .. αυτο δηλαδη ?

https://www.youtube.com/watch?v=gUo14kpSvX4

ρε σεις ... αφου εχουν απαντηθει ολα σε ΑΥΤΟ το thread, γιατι δεν τα λετε εκει να μην χαλαμε και το ΜΙΝΣΚ ?...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από road spirit Προβολή μηνύματος
    Ο σκοπός του adventure ταξιδιού δεν είναι ο μαζοχισμός ούτε το επίτευγμα της διάσχισης μιας πχ γιγάντιας ατελειωτης λασπουριάς. Όποιος θέλει να κάνει κάτι τέτοιο, για να νιώσει ότι "το έχει", ότι μπορεί, για να αποδείξει στον εαυτό του (ή σε άλλους) ότι κάτι έκανε οδηγικά, δεν χρειάζεται να τραβηχτεί μέχρι την άλλη άκρη του κόσμου. Μπορεί κάλλιστα να πάρει το ον-οφφ του και να επιχειρήσει διάσχιση της Πίνδου Δεκέμβρη μήνα. Θα είναι ότι πιο επικό και γαμηστερό και άμα το βάλει στο advrider θα συγκεντρώσει διθυραμβικά σχόλια από τα αμερικανάκια (και θα κάνει και φοβερή διαφήμιση στη χώρα).

Ο σκοπός του adventure, και των δυσκολιών που πάνε με αυτό, προκύπτει απο πάρα πολλούς παράγοντες.

Όσον αφορά το δύσκολο οδηγικά κομμάτι, δεν επιλέγω μια διαδρομή για την ταλαιπωρία. Την επιλέγω γιατί θέλω να φτάσω σε ένα μέρος το οποίο είναι μαγικό, εξωπραγματικό, μοναδικό στο κόσμο και η όψη του θα με κάνει να παραμιλώ και να το θυμάμαι σε όλη μου τη ζωή. Το επιλέγω γιατί στο τέλος της θα βρώ ανθρώπους σπάνιους και ανόθευτους από άλλες εποχές. Για να φτάσω όμως εκεί πρέπει αναγκαστικά να περάσω πχ από μια έρημο γιατί δεν υπάρχει άλλη διαδρομή. Είναι τόσο απλό. Δεν διέσχυσα την έρημο στο altiplano της βολιβίας γιατί είμαι "βαρεμένος" και γούσταρα να δοκιμαστώ στην άμμο. Την διέσχυσα γιατί ήταν ο μόνος τρόπος για να βιώσω το απίστευτο.

Επίσης, και αυτό είναι τροφή για σκέψη για όσους από εσάς διαβάζετε το θρεντ και έχετε στο μυαλό σας κάποια στιγμη να κάνετε ένα μεγάλο τέτοιο ταξίδι (που σας το εύχομαι ολόψυχα):

Ξεχάστε κάθε τι που ξέρετε όσον αφορά τη διαχείριση των σωματικών δυνάμεων και αντοχών σας, τη διαχείριση της ψυχολογίας και των συναισθημάτων (φόβος, άγχος, αίσθημα επιβίωσης, άισθημα χαμού), την διαχείριση των αποσκευών, των εφοδίων, της συντήρησης της μηχανής, και τη διαχείριση της οδήγησης, σε σχέση με το πως όλοι αυτοί οι παράγοντες έχουν ενεργήσει πάνω σας ή σας έχουν επηρεάσει σε μέχρι πρότεινος μικρές ταξιδιωτικές αποδράσεις. Μιλάω για πολύμηνο ταξίδι. Δεν μιλάω για 20 μέρες.
    Η διαφορά είναι απλά χαοτική και δυστυχώς μόνο αν το βιώσει κάποιος μπορεί να το καταλάβει.

Και όλα τα παραπάνω συνδέονται με το θέμα του θρεντ διότι η επιλογή της μοτό μπορεί και θα επηρεάσει κάθε έναν παράγοντα με τον ένα τρόπο ή με τον άλλο, αργά ή γρήγορα κάποια στιγμή στο ταξίδι.
    ......

κατι σαν .. αυτο δηλαδη ?

https://www.youtube.com/watch?v=gUo14kpSvX4

ακριβως...

εκει τα cc χρειαζονται και δεν κανεις και πολλους συμβιβασμους στο βαρος...(κανενα απο τα 5 δεν ειναι τραγικα βαρυ)

βεβαια και για μενα extreme θα ηταν κατι τετοιο γιατι και αυτοι οι 5 περασαν μεσα απο ενα δασος, κατι πεσμενους κορμους και ποταμια...
    εγω αντι αυτων θα εβγαινα μια εθνικη να τα χωσω με το 2κυλινδρο και θα ξαναεμπαινα στους βατους χωματοδρομους και τα φαρδια μονοπατια...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Να δω άτομο να παίρνει τα βουνά στη μέση του πουθενά, για να πάει στο τίποτα...καβάλα σε κινεζολευκορώσικο μηχανάκι.

Κι ύστερα φταίνε οι λύκοι κι οι αρκούδες...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Να δω άτομο να παίρνει τα βουνά στη μέση του πουθενά, για να πάει στο τίποτα...καβάλα σε κινεζολευκορώσικο μηχανάκι.

Κι ύστερα φταίνε οι λύκοι κι οι αρκούδες...
    +1000
    Μπράβο Βύρωνα, έθεσες το θέμα στη σωστή του βάση.
    Άντε μετά να εξηγήσεις στην αρκούδα που σε πηδ@ει πως δεν χαλάς εσύ επίτηδες το μηχανάκι μέσα στο δάσος κάθε φορά...

Ναι Βυρωνα ειναι πολλοι αυτοι που παιρνουν το μηχανακι τους και πανε στη μεση του πουθενα..

Ουτε το 5%..

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    Ναι Βυρωνα ειναι πολλοι αυτοι που παιρνουν το μηχανακι τους και πανε στη μεση του πουθενα..

Ουτε το 5%..

Δεν είναι ο αριθμός, μπορεί να είναι ο ένας. Αν το πρώτο και κύριο μέλημα κάποιου που θέλει να κάνει Adventure είναι (θεωρητικά) η αξιοπιστία, είναι δυνατόν να επιλέξει μια κινέζικη μαλακία?

Θα προλάβει να μουτζώσει τον εαυτό του όταν θα κατεβαίνει η αγέλη απ΄το βουνό? Αυτό αναρωτιέμαι...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Σωστα.το ερωτημα ειναι αν το συγκεκριμενο ειναι ποιοτικα ανωτερο απο το κινεζικο..
    Ειναι?

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. MCN test adventure bikes 2013
    από bogart στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 14/05/2013, 14:30
  2. New Honda VFR adventure bike breaks cover
    από ruyjin στο forum Honda
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2010, 11:34
  3. Ελα, πες την αληθεια... Top ten adventure bikes