Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 7 από 7

Θέμα: καθαρισμός κράνους

Παλαιό μέλος Το avatar του/της makaros33

καθαρισμός κράνους

Καλημέρα
    μου έδωσαν ενα διαιρούμενο - ανοιγομενόμενο κράνος (δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω) και λόγω οτι το είχαν αρκετό καιρό σε υγρή ντουλάπα μυρίζει ,πως μπορώ να το καθαρίσω ??

ολα τα σφουγγαράκια του μέσα βγαίνουν μιας και είναι με κουμπώματα ,εαν τα βγάλω πλένονται σε πλυντήριο ή στο χέρι

και ολα αυτα για να βολευτώ με το κράνος για κάνα 2μηνο μιας και είμαι στο ψάξιμο άλλα δεν παίζουν φράγκα διαθέσιμα για την ώρα

εαν το θέμα μου ειναι σε λάθος τοπικ ας μεταφερθεί στο σωστό απο τον διαχειριστή

ευχαριστώ
    Τελευταία τροποποίηση από makaros33; 13/02/2014 στις 09:44. Αιτία: προσθήκη
    ανακατασκευή σε HONDA GLX 90cc
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=134333[/URL]

Διαιρούμενο, ανοιγόμενο ή σπαστό το λένε. Τι μάρκα είναι; Τα σφουγγαράκια έχουν αφαιρούμενα καλύμματα; Αν ναι, τα βγάζεις και τα πλένεις στο χέρι με λίγο σαμπουάν ή κάποιο ελαφρύ απορρυπαντικό. Τα αφήνεις να στεγνώσουν καλά (όχι πάνω σε καλοριφέρ ή στον ήλιο) και τα ξαναβάζεις.
    safety doesn't happen by accident

η μάρκα του ειναι ace helmets (mod: A - 670) και όλα τα εσωτερικά του βγαίνουν μιας και τα έβγαλα ξεκουμπωνοντας
    Τελευταία τροποποίηση από makaros33; 13/02/2014 στις 10:01. Αιτία: προσθήκη

Δεν τα ξέρω, ούτε τα βρίσκω στο google. Είναι σίγουρα μοτοσικλετιστικό, ε; Μην είναι τίποτα για skate, bikes και τέτοια..
    Ξεκίνα να μαζεύεις για ένα καλό κρανάκι, να 'χεις το κεφάλι σου ήσυχο (και ασφαλές).
    safety doesn't happen by accident

οτι ειναι για μοτο ειναι συγουρο γιατι την βρηκα στο ιντερνετ την μαρκα απλα το συγκεκριμενο κρανος πρεπει να ειναι τουλαχιστων 8ετιας
    οσο για τα φραγκα ειδη μαζευω για να τελειωσω το GLX που κανω ανακατασκευει.
    απλα το κρανος θα το φοραω καποιες ημερες της εβδομαδας που θα παω στην δουλεια με δανικο μοτο γιατι θα βαλω το κουτι για μαζεμα ενεκα επερχομαινου κτεου

Μέλος
    Δεν ξέρω πόσο ασφαλές είναι να εμπιστευτείς την ζωουλα σε ένα τέτοιο κράνος.

Παλαιό μέλος
    ξερω απο πρωτο χερι οτι τα οικονομικα των περισσοτερων απο εμας ειναι απο χαλια εως κοντευω να βγω στη ζητιανια.
    ομως για το δικο σου καλο,δανεισου,χρεωσου φορτωσε τη πιστωτικη σου αν μπορεις και παρε ενα σοβαρο κρανος.
    οχι απαραιτητα κανα X SPIRIT II ,αλλα ενα σοβαρο κρανος.θα βρεις και με 200-250 ευρω.
    βγαλε τα σφουγγαρακια ,βαλτα σε λεκανι με χλιαρο νερο και προσθεσε λιγο σαμπουαν για τα μαλλια.καλο ειναι να ειναι καποιας μαρκας pantene ultrex κλπ η ακομα καλυτερα dove γιατι εχει ουδετερο PH.
    μην τα τριβεις λες και προσπαθεις να βγαλεις τη μοραβια απο το καταστρωμα,πιεσε τα πολυ μαλακα.
    στιψε τα οσο πιο ανωδυνα μπορεις,δηλαδη μην το κανεις οπως το σφουγγαροπανο,αλλα πιεσε τα μεχρι να φυγει οσο το δυνατον περισσοτερη υγρασια.
    ΜΗΝ τα βαλεις πανω σε καλοριφερ και σομπες και αλογονου-υδρογονου πλουτωνιου και δε ξερω εγω τι.
    αφησε τα να στεγνωσουν φυσικα μακρια απο πηγες θερμοτητας.
    μπορει να κανει να στεγνωσει και δυο μερες.
    αυτα απο μενα

Παρόμοια θέματα

1. Καθαρισμός κράνους
    από crazykiller στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 03/06/2013, 19:15
  2. Καθαρισμός κράνους με ατμο;;;
    από chr1s_86 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2008, 12:40
  3. καθαρισμός επένδυσης κράνους
    από nelson στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket