Εχει τοποθετηθεί καινούργια μπαταρία Bosch πριν 3 εβδομάδες.
Μαζί έγιναν και 2 αλλαγές , 1 αλλάχτηκαν οι λάμπες με μπλέ χρώματος (φωτίζουν άσπρο χρώμα) τύπου xenon και 2 τοποθετήθηκε αναπτήρας αυτοκινήτου για να εχω
και εγω ρεύμα σε περίπτωση που χρειαστεί.
Η μηχανή κάνει ταξίδι 300+χλμ μονομιάς με τα φώτα ανοιχτά σε όλη τη διαδρομή.Πάω να βάλω μπροστά , τίποτα!!Εχω κανονικά ενδείξεις στο καντράν αλλα να μη γυρνάει η μίζα και οταν πατούσα το start οι ενδείξεις σβήνανε... Λέω μπαταρία φίλε μου...Βγάζουμε σχεδόν τελείως την παροχή ρεύματος αυτοκινήτου για προλήπτικούς δικούς μου λόγους , βάζουμε καλώδια και παίρνει μπροστά η μοτο.
Σβήνω τα φώτα και οδηγάω περίπου αλλα 30χλμ.
Η μηχανή έκανε γύρω στα 2000χλμ απο εκείνη τη στιγμή (εχω να γράψω στα ταξιδιωτικά αλλα οταν μαζευτεί το υλικό) χωρίς κανένα πρόβλημα...
Στο γυρισμό εκανα 400χλμ με 2 στάσεις για βενζίνη με αναμένα φώτα σε όλη τη διαδρομή και στο πλοίο πια οταν έφτασα η μηχανή πήρε μπροστά ψόφια....
Σήμερα που μιλάμε η μπαταρία εχει ξαναφορτιστεί και αυτη τη στιγμή λειτουργεί κανονικά...
Όποιος εχει καμιά ιδέα για το τι στο δι@ολο μπορεί να συμβαίνει παρακαλώ ας μου πει και εμένα να ηρεμήσω λίγο.
:ZZZ:
ΥΓ.Κάποιοι μου είπαν για ανορθωτή ή το δυναμό σου δε φορτίζει...
Σημείωση , εκανα 2000+χλμ ταξίδι με stop&go μπόλικα.....