παιδες καλημερα!!!!πως μπορω να μαθω ποιο καρμπυρατερ εχω???ειναι mikuni αλλα ποιο???μπορει καποιος απο τις φωτο που εχω ανεβασει να μου δωσει πληροφοριες για να παραγγειλω ανταλλακτικα???
ευχαριστω εκ των προτερων!!!
To καρμπυρατερ σου είναι το Mikuni BST33.
Τα DR350 ειχαν άλλο, το δικό σου μηχανάκι είναι DR350S.
Εχεις μανιουαλ? Αν θες έχω το service manual της Clymer, καλύπτει τα πάντα. Και το καρμπυρατερ φυσικά.
Στείλε με πμ το mail σου αν το θες να στο στείλω, στο είχα προτείναι και παλιότερα αλλά δεν απάντησες.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
καλημερα παιδες!!!!χαρη στην πολυτιμη βοηθεια σας καταφερα κ εφτιαξα το καρμπ μονος μου και το drακι μου πεταει
αλλαξα μεμβρανη,το ρυθμισα και εβαλα και το σωστο μπουζι και στην κυριολεξια πεταει...
το μονο θεμα τωρα που ειχα και εχω και δεν μπορω να το φτιαξω ειναι το γκαζι..δεν μπορω να ρυθμισω τις ντιζες(εχει 2) και το γκαζι ειναι πολυ σκληρο
επισης δεν τερματιζει...
γνωριζει κανεις???
Το ν αμην τερματίζει είναι θέμα ρύθμισης ντίζας.
Το να είναι πολύ σκληρό, είναι άλλο θέμα. Ηταν και πριν σκληρό?
Αν όχι τότε μαλλον περασες τις ντίζες λάθος και καπου κανει απότομη στροφή/γωνία.
Αν ηταν και πριν σκληρό, τοτε ισως θελεις ντίζα.
Η μια ντιζα ειναι για να ανοίγει το slide και η άλλη για να το κλείνει.
Εφ όσον δεν ανοίγει τελείως, εχει θέμα ρυθμισης αυτη που το ανοίγει.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
χωρίς να λέω ότι θα λυθεί το πρόβλημά σου, δοκίμασε στο πάνω μέρος της ντίζας που κολάει να εφαρμόσεις ένα χωνάκι σφιχτά και γέμισε από πάνω λαδάκι μηχανής. άστο όσο χρειαστεί μέχρι να κυλήσει το λαδάκι από την κάτω μεριά... θα μαλακώσει κατά πολύ!
εχω ριξει και αντισκουριακο και λαδι και οταν τις εχω εκτος δουλευουν μια χαρα.οταν τις βαζω στο γκαζι και στο καρμπυρατερ κατι δεν παει καλα..δεν μπορω να τις ρυθμισω..το γκαζι ειναι σκληρο και δεν επαναφερει...οι ντιζες ειναι καινουριες αλλα απο τοτε που μου τις ειχε περασει ο μηχανικος ετσι δουλευει..θα προσπαθησω μονος κ οτι καταφερω...
Μαλλον δεν "γλυκανες" τα ελατήρια που λέγαμε...
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
λοιπον ανοιξα παλι να φτιαξω τις ντιζες και αυτη που κλεινει το γκαζι μου κοπηκε...τωρα???
μπορω να αλλαξω μονο το συρμα η πρεπει να αλλαξω και τις δυο με καινουριες???εχετε οικονομικες προτασεις???θα ανεβασω και φωτο να δειτε...