αν είχα κάνα εκατομμύριο ευρώ στις τσέπες θα ερχόμουνα και τα 400χλμ και μετά θα έκανα και ένα σουπερ ντούπερ χειρουργείο αποκατάστασης και ούτε γάτα ούτε ζημιά.
τώρα με άδειες τσέπες και τον τένοντα έτσι, μέχρι τα Λουτρά Ωραίας Ελένης και πολύ μου είναι.![]()
θα εχω ποινη προεξοφλησης αν την πουλ-εψω μετα τον Αχλαδοκαμπο απο νεα Τριπολεως???
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 'ΡΩΜΙΟΙ'
ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ...... ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ..... “.
..Οσον ζής φαίνου,
Μηδέν όλως σύ λυπού
Προς ολίγον εστί το ζήν
Το τέλος ο χρόνος απαιτεί”.
(“Όσο ζεις, να λάμπεις
Μη λυπάσαι καθόλου
Η ζωή είναι σύντομη
Ο χρόνος οδηγεί στο τέλος”)
Σπύρο η βόλτα που κανόνισες ειναι σούπερ, και μάλιστα απ 'αυτές που μου αρέσουν πολύ, μαζεύτηκε και καλή παρέα, αλλά τέτοια εποχή να αφήσει εντουράς το χωμάτινο τερέν μετά από βροχές και με ιδανική θερμοκρασία είναι δύσκολο ρε γαμώτο, ασε που ξεκινάνε σε 2 βδομάδες και οι αγώνες εντούρο
Υπο αλλες συνθήκες θα ερχόμουνα με τα μπούνια και δηλώνω από τώρα πρώτος για την επόμενη σιδηρόκολη ανευ διοδίων όπου και να ναι.
Καλά να περάσετε, να χορτάσετε στροφιλίκι και οδήγηση και προσοχή μεγάλη στην επίδαυρο, όχι τόσο στην ασφαλτο αλλά στους αλλους δίτροχους χρήστες.
Εκλεισε, ειμαι μεσα. Αν το δει κανεις και απαντησει, στειλτε μου κανα κινητο ρε παιδια γιατι φοβαμαι οτι θα τα κανω που7ανα με το περιπτερο...
There are 10 types of ppl in this world: Those who understand binary and those who don't.
Xaxaxaxa σε σάλταραν τα φραγκοσυκα? :P
Ριζλαπλαςπλας....αν και είναι πολύ εύκολο να το βρείς δε θα σου ποστάρω χάρτη αλλα βίντεο http://youtu.be/oHeo6z7KKAk
Δικαβαλα με Χιο, αγαπουλες με τις συκιές απο πίσω... Welcome to the blue oyster.
Καλη βόλτα qφαλες... Τα φιλιά μου.
Μετα απο 8 μέρες χωρίς αλκοολ (λόγο αντιβίωσης)ε θα το τσούξουμε απόψε(δν οδηγώ θα με πάρουν![]()
οπότε παίδες δε με βλέπω να ξυπνάω πριν τη δευτερα ,να τα περάσετε σούπερ (κραξιμό και ξύλο θα το δεχτώ τη δευτερα στην ευδομαδιαία βόλτα μας )
φιλακιααα